SCUZE...

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
chiqui2k4
member

SCUZE...

Mesaj de chiqui2k4 » 12 Oct 2006 12:24

Imi cer scuze daca cineva sa simtit injosit ca este roman referitor la ce am scris.Dar idea era cu totul alta.Oricum am vazut ca cine traieste in afara Romaniei si-a dat seama.Si ca sanu mai deschid subiecte din astea ma retrag din acest forum.Urez turor pescarilor din acest forum fir intins.Afost o placere sa intru in acest forum.Pacat ca a durat atit.Fir intins tuturor.
Cristi

freecarp
veteran

Mesaj de freecarp » 12 Oct 2006 13:01

Cristi!
ce te-ai suparat asa??? sau cine?? de vrei sa parasesti forumul!!!!!!!!!!!!
am citit postarile dinou, la topicul respectiv!! si nu vad sa te fi atacat cineva personal! sau sa fi scris cineva ca l-ai injosit!!
vrei sa te dai batut asa repede???
nu-ti mai fa atatea griji! ca nici Spanioli nu sant cu mult mai civilizati ca noi si plus deaia, au o istorie destul de neagra!!! utate numai la america de sud!!
acolo au distrus si au cotropit civilizatii intregi!
:shock:
asa ca capul sus!!

P.s. scrie-mi un PN, sa stiu si eu ce sa intamplat de esti asa suparat.
mersi.
Dan

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 12 Oct 2006 17:42

Stai asa , unde pleci , ce rost are sa te retragi ? Si pentru ce ?
Powered by two rods

Razvan.D
maniac

Re: SCUZE...

Mesaj de Razvan.D » 12 Oct 2006 18:42

chiqui2k4 scrie:Imi cer scuze daca cineva sa simtit injosit ca este roman referitor la ce am scris.Dar idea era cu totul alta.Oricum am vazut ca cine traieste in afara Romaniei si-a dat seama.Si ca sanu mai deschid subiecte din astea ma retrag din acest forum.Urez turor pescarilor din acest forum fir intins.Afost o placere sa intru in acest forum.Pacat ca a durat atit.Fir intins tuturor.
Cristi
hai ca esti culmea :mrgreen: :mrgreen: , tu ai spus ce aveai de spus unii te-au inteles ;-) altii nu , dar asta nu e un motiv sa nu mai vi pe acest forum , eu am legat cateva prietenii pe acest forum si pot spune ca sint foarte incantat , plus cate si mai cate informatii , acum serios hai vino sa postezi iar una alta ca da nu ma superi si vin in spania de te arunc la somotei pe ebro :mrgreen:

Dan Pop-Coman
veteran

Mesaj de Dan Pop-Coman » 12 Oct 2006 20:17

Lasaneee,lasaneee!!! :lol: esti nebun ? nu te-a jignit nimeni.Fiecare are dreptul la o opinie,buna sau rea.Nu trebuie sa te superi daca nu e toata lumea de aceeasi parere cu tine.Si ca sa fim seriosi si prin pozele tale am vazut un somn intr-o lada frigorifica si un crap plin de namol cu ochii albi :lol: Sper ca sti de gluma.
Mie imi face mare placere sa port discutii cu oameni ca tine si cred ca si majoritatea baietilor de pe forum.Nu te necajii cum zicea si Gabi,intr-un topic, ca sezonul de pescuit la crap in tara noastra acus se incheie si abia atunci vor incepe clinciurile :lol:

jenel
senior member

Mesaj de jenel » 12 Oct 2006 20:33

totul se intampla din cauza ca mergem rar la pescuit si nu prindem peste

Scrie răspuns