FOARTE FOARTE IMPORTANT
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Ce crezi ca este ,SURSA DE HRANA
este egal ce cred eu sau ce crezi tu.am intrebat daca e recunoscut ca sport nu daca unii il considera sport, pentru ca pina nu de mult nu era.
in germania nu e recunoscut ca sport.(tu poti sa o iei ca sursa de hrana daca vrei )
si in viitor ti-as ramine dator daca ai raspunde in domeniile in care esti informat
faptul de a fi recunoscut ca sport implica multe,inclusiv ajutoare din partea guvernului,
discutia e mai veche de cind se punea problema infintari unei vederatii sportive de pescuit lucru care necesita avizul ministerului sportului,(daca era recunoscut ca sport) ,federatie care poate fi UNICA sau a infintari de federatii (mai multe) de pescuit sportiv
poate ar fi trebuit sa intreb: in sfirsit este pescuitul recunoscut ca sport?
mersi
in germania nu e recunoscut ca sport.(tu poti sa o iei ca sursa de hrana daca vrei )
si in viitor ti-as ramine dator daca ai raspunde in domeniile in care esti informat
faptul de a fi recunoscut ca sport implica multe,inclusiv ajutoare din partea guvernului,
discutia e mai veche de cind se punea problema infintari unei vederatii sportive de pescuit lucru care necesita avizul ministerului sportului,(daca era recunoscut ca sport) ,federatie care poate fi UNICA sau a infintari de federatii (mai multe) de pescuit sportiv
poate ar fi trebuit sa intreb: in sfirsit este pescuitul recunoscut ca sport?
mersi
-
- veteran
-
- veteran
nu ma intereseaza ca pescuitul sa fie recunoscut ca sport, vreau doar sa pescuiesc.
si pentru ca nu vreau sa intru in polemici despre adevarate interese ale unor astfel de demersuri, tot ceea ce pot sa sper de la viitor este ca toti cei care pescuim, fie de placere, fie competitional, sa fim sanatosi si fericiti.
si pentru ca nu vreau sa intru in polemici despre adevarate interese ale unor astfel de demersuri, tot ceea ce pot sa sper de la viitor este ca toti cei care pescuim, fie de placere, fie competitional, sa fim sanatosi si fericiti.
Re: FOARTE FOARTE IMPORTANT
Domnule Rosioru de ce doar pescarii de competitie? Nu credeti ca daca ar fi inclusi toti pescarii ar fi mai bine si pentru federatie? Aici ma refer la fondurile care ar putea fi stranse.Cred ca majoritatea pescarilor si-ar dori sa stie ca parte din cotizatia lor merge la lotul national ca sponsorizare.cornel rosioru scrie: Vreau sa precizez ca F.R.P.S.C. este o federatie Sportiva, ce reprezinta numai pescarii de competitie din Romania.
Ce credeti?
Carpfishing... A way of life!
- tudorgabriel
- veteran
La fel spun si eu ca si mirceas,nu ma intereseaza pescuitul de competitie ci pescuitul pur recreational,din acest punct de vedere as dori sa fim si noi reprezentati de cineva care nu este din randul vedetelor de pe carpodroame ci din randul pescarilor amatori sportivi.
Este normal sa stim si noi unde merge cotizatia noastra in eventualitatea reusitei dvs de a infiinta aceasta federatie ptr. ca noi pescarii amatori suntem mult mai multi decat cei de competitie care nu si-au vizat un permis de ....mult,pot da exemple din Delta Dunarii( pescari de competitie fara permis).
Dar lasand la o parte aceasta polemica poate gresesc,imi cer scuze,suntem obligati sa facem parte din aceasta federatie

Este normal sa stim si noi unde merge cotizatia noastra in eventualitatea reusitei dvs de a infiinta aceasta federatie ptr. ca noi pescarii amatori suntem mult mai multi decat cei de competitie care nu si-au vizat un permis de ....mult,pot da exemple din Delta Dunarii( pescari de competitie fara permis).
Dar lasand la o parte aceasta polemica poate gresesc,imi cer scuze,suntem obligati sa facem parte din aceasta federatie

Atata vreme cat nu suntem pescari de competitie nu vad de ce am fi obligati sa platim cotizatie.
Daca Federatia ne va reprezenta si pe noi pescarii amatori atunci nu cred ca ar fi o problema, eu cel putin voi plati cotizatia cu mare drag. Dar repet sa fim intr-adevar reprezentati nu doar sa ni se ia banii si sa fim tratati ca AGVPS-ul, adica cu indiferenta.
Daca Federatia ne va reprezenta si pe noi pescarii amatori atunci nu cred ca ar fi o problema, eu cel putin voi plati cotizatia cu mare drag. Dar repet sa fim intr-adevar reprezentati nu doar sa ni se ia banii si sa fim tratati ca AGVPS-ul, adica cu indiferenta.
Carpfishing... A way of life!