Putin frustrat, dar cu multa ambitie :)
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
-
- new member
Razvan: Singura regula generala la pescuitul de crap este ca... nu exista reguli generale! Fiecare balta are particularitatile ei, si trebuie timp s-o cunosti. Cea mai eficace metoda pe termen scurt e sa te pui bine cu localnicii sau obisnuitii baltii ( o sticla de tarie poate face minuni...
). Folosesti tehnicile si nada/momeala lor, cea care da rezultate. In paralel, poti sa-ti faci propriul pat de nada, cu momelile proprii, dar la inceput sigur vei prinde preponderent la ceea ce l-au obisnuit deja cei de dinaintea ta.

Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
- al_crapone
- junior member
-
- new member
Ghinion? Putin spus.
Ma duc sa nadesc si dupa ce arunc 4-5 bile aflu ca balta e inchiriata tot weekend-ul pentru ceva concurs organizat de Ministerul Apararii (parca).
Unde merg acum? Am 10-15 Kg de nada, banii pusi deoparte si sa nu mai zic ca am planuit asta toata saptamana.
Va rog sa imi recomandati o balta in jurul Bucurestiului, pe o raza de maxim 70-80 Km.
Multumesc.
Ma duc sa nadesc si dupa ce arunc 4-5 bile aflu ca balta e inchiriata tot weekend-ul pentru ceva concurs organizat de Ministerul Apararii (parca).
Unde merg acum? Am 10-15 Kg de nada, banii pusi deoparte si sa nu mai zic ca am planuit asta toata saptamana.
Va rog sa imi recomandati o balta in jurul Bucurestiului, pe o raza de maxim 70-80 Km.
Multumesc.
- gone.fishing
- new member