Putin frustrat, dar cu multa ambitie :)

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

cosmin tg mures
member

Mesaj de cosmin tg mures » 10 Apr 2007 20:34

aromele puternice s-ar putea sa ai alunge nu trebuie folosit mult aditiv acum dar e parerea mea

Razvan Pop
new member

Mesaj de Razvan Pop » 11 Apr 2007 11:44

Daca e timp frumos s-ar putea sa merg de Vineri seara, o sa vad exact ce pat de nada voi folosi.

De unde ma sfatuiti sa achizitionez aromele si tot ce am nevoie pentru patul de nada? Mentionez ca sunt in Bucuresti.

Multumesc pentru sugestii. :)

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 11 Apr 2007 12:17

Du-te pe la Caaron la Big xxx si gasesti acolo pasturi, particule, arome, atractanti si tot ce vrei.Incearca stick-mix-ul Meteor cu Red Venom.
Carpfishing... A way of life!

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 12 Apr 2007 07:11

Razvan: Singura regula generala la pescuitul de crap este ca... nu exista reguli generale! Fiecare balta are particularitatile ei, si trebuie timp s-o cunosti. Cea mai eficace metoda pe termen scurt e sa te pui bine cu localnicii sau obisnuitii baltii ( o sticla de tarie poate face minuni... ;-) ). Folosesti tehnicile si nada/momeala lor, cea care da rezultate. In paralel, poti sa-ti faci propriul pat de nada, cu momelile proprii, dar la inceput sigur vei prinde preponderent la ceea ce l-au obisnuit deja cei de dinaintea ta.
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

al_crapone
junior member

.

Mesaj de al_crapone » 12 Apr 2007 08:10

Incearca si la patratzica...poate..poate dai de "el" :idea:
Century NCS & BBRLC...yammiii :-)

Razvan Pop
new member

Mesaj de Razvan Pop » 13 Apr 2007 10:53

Ghinion? Putin spus.

Ma duc sa nadesc si dupa ce arunc 4-5 bile aflu ca balta e inchiriata tot weekend-ul pentru ceva concurs organizat de Ministerul Apararii (parca).

Unde merg acum? Am 10-15 Kg de nada, banii pusi deoparte si sa nu mai zic ca am planuit asta toata saptamana.

Va rog sa imi recomandati o balta in jurul Bucurestiului, pe o raza de maxim 70-80 Km.

Multumesc.

gone.fishing
new member

Mesaj de gone.fishing » 13 Apr 2007 11:00

:lol: urat ghinion... cine se astepta la asa ceva nu?
Ce sa-ti recomand... uite de exemplu Peris - Podisor 2. Am citit pe forum ca a fost Valentin B ("Lacuri balti si locuri de pescuit" - topic "Peris 2007") si a avut o partida reusita.
fishing never dies

Scrie răspuns