Apreciati in kilograme ... 7
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
- radumatica
- veteran
[quote="radumatica"]Fratilor,imi cer scuze...am apasat pe tasta expediere o singura data si mi-a aparut mesajul de trei ori!!!!

[/quote]
Hello!!!!!!!!!!!!!!!! Admin, webmaster!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E singurul loc forumist unde se intampla kestia asta!!!! Faceti ceva, e ... "embarassing", sa nu zic romaneste altfel! Tre' sa ai grija de 7 ori dupa o postare, sa revii la "forum" dupa nu-stiu-ce mesaje de eroare, ca sa nu strici peisajul! Cum dai "back" te trezesti cu o noua postare...veche!
Voi - sadici? eu...nu masochist!!! Si apoi: de ce nu am voie sa-mi sterg/modific propriul mesaj?!!! Imi apartine, si nu faceti voi ce vreti cu el!!! Reactii de la colegii de forum? Pls!!!!
Scuze, pt off topic, dar cred ca nu-s singurul deranjat de functionarea defectuoasa! Rezolvati, sau revin cu sesizarea pe toate topicurile. Cu riscul uni "ban" definitiv . No Offense!

[/quote]
Hello!!!!!!!!!!!!!!!! Admin, webmaster!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E singurul loc forumist unde se intampla kestia asta!!!! Faceti ceva, e ... "embarassing", sa nu zic romaneste altfel! Tre' sa ai grija de 7 ori dupa o postare, sa revii la "forum" dupa nu-stiu-ce mesaje de eroare, ca sa nu strici peisajul! Cum dai "back" te trezesti cu o noua postare...veche!

Scuze, pt off topic, dar cred ca nu-s singurul deranjat de functionarea defectuoasa! Rezolvati, sau revin cu sesizarea pe toate topicurile. Cu riscul uni "ban" definitiv . No Offense!
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
- bibanul_somnoros
- new member
3.8 kg
frumusel
cred ca a avut cam 3.8 kg !
cred ca a avut cam 3.8 kg !
- radumatica
- veteran
Ma refeream doar la anumiti memebi ai A.P.S. Satu-Mare, care nu mai departe de luna Aprilie sau Mai au votat un nou articol in cadrul Statutului Asociatiei,unde s-a introdus ca prevedere clara eliberarea neconditionata a tuturor crapilor mai mari de 3 kg.
Din pacate chiar ei sunt cei care il incalca in pimul rand,banuiesc in cardasie cu forurile de conducere ale Asociatiei,care in ultima vreme nu fac nimic pentru a stopa acest fenomen....
Daca ai inteles ca am facut cumva referire la tine,imi pare rau,cred ca a fost o neintelegere......
Din pacate chiar ei sunt cei care il incalca in pimul rand,banuiesc in cardasie cu forurile de conducere ale Asociatiei,care in ultima vreme nu fac nimic pentru a stopa acest fenomen....

Daca ai inteles ca am facut cumva referire la tine,imi pare rau,cred ca a fost o neintelegere......

Practica , pe balta se face!!!
-
- new member
Anticipezi greutatea urmatorului peste?chircuandreea scrie:3 kg
---------------------------------
Productie Publicitara - Anunturi - Afaceri

Razvan Grindean
- carp addicted-
- carp addicted-