preturi pt oaspeti la maconka

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Dani Hentiu
maniac

Mesaj de Dani Hentiu » 28 Iul 2007 12:51

sunt curios........exista si locuri de cazare la casuta?
><)))°>-------- Dani

cipibm
senior member

Mesaj de cipibm » 28 Iul 2007 18:23

Pe lac nu sunt casute,dar la maxim 8-10KM sunt cateva moteluri dragute si relativ ieftine.Printre utilitatile de pe lac se numara un mic bar,cateva WC-uri cu dus(care au apa calda 24 din24),parcari bine aranjate si destul de sigure,firide de curent,lumina,umbrare din lemn(ultimele 3 doar pe peninsule),exista posibilitatea rezervarii locolui din timp,magazin cu scule de pescuit destul de bine aprovizionat la nici 5 min. etc.Un mic amanunt:NU va incredeti in parcarile de la moteluri!!!(nu lasati bagaje in masini pe timp de noapte)

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 29 Iul 2007 08:27

Preturile/conditiile sunt valabile si in 2007? Ca postarile vad ca-s din 2005, exceptand pe cea a lui cipibm, si nu stiu la care balta se refera, Maconka? Mai spre sud, sa fie mai aproape de TM, stiti si altceva decat Mako? Si neaparat sa te lase noaptea!!!
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 29 Iul 2007 08:48

Preturile/conditiile sunt valabile si in 2007? Ca postarile vad ca-s din 2005, exceptand pe cea a lui cipibm, si nu stiu la care balta se refera, Maconka? Mai spre sud, sa fie mai aproape de TM, stiti si altceva decat Mako? Si neaparat sa te lase noaptea!!!

radumatica
veteran

Mesaj de radumatica » 29 Iul 2007 13:23

teacher64 scrie:Preturile/conditiile sunt valabile si in 2007? Ca postarile vad ca-s din 2005, exceptand pe cea a lui cipibm, si nu stiu la care balta se refera, Maconka? Mai spre sud, sa fie mai aproape de TM, stiti si altceva decat Mako? Si neaparat sa te lase noaptea!!!
Intra pe www.maconka.hu ,si mi se pare ca au si pagina in lb.engleza,unde gasesti informatiile de care ai nevoie!!! :lol:
Oricum ,Maconka,este un paradis al pescarilor de crap si iti pune la dispozitie toate conditiile de care ai nevoie,pentru o partida de pescuit care sa-ti ramana ca o amintire f.f.placuta!! :lol:
Cei de acolo,spun ca cine a pescuit o data pe Maconka,precis va reveni ptr. o alta noua partida...si poate ca au dreptate... :lol: :lol: :lol:
Daca te hotaresti sa mergi iti urez fir intins si distractie placuta!!
Practica , pe balta se face!!!

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 29 Iul 2007 14:33

o boaba nu inteleg din limba astora si nici pagina in engleza nu reusesc sa o gasesc :evil: ,siteul pare foarte interesant

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 31 Iul 2007 07:13

M-am uitat, e interesant, pe google earth vad ca-s vreo 400-450 km din Tm la Maconka, la fel si Palotas... cam mult pentru o pescuiala scurta. Tre' sa-i sun, sa vedem ce-ar insemna o partida de cateva zile, stiu ceva ungureste, dar... sper sa stie si ei cat sa ma inteleaga :mrgreen:
Cineva din TM, Ar, Bh, interesat de o combinatie? ;-) Noi am fi 2 persoane, ar mai fi loc de 1-2... :D Eventual trimiteti-va nevestele, pe ale noastre le lasam acasa, pt voi! :D :D :D

Scrie răspuns