despre unele magazine

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Vizitator

Mesaj de Vizitator » 16 Iun 2004 22:24

Draga Caaron - la ce magazin te referi ? Nu de alta dar baietii de la Senzor imi sunt prieteni - si sunt toba de carte - pescari vechi de crap cu metode moderne . La prima mea intilnire cu Vladut - ne-am certat rau pe tema boilies - pentru ca eu nu eram inca prea convins . Asta se intimpla acum vreo 5 ani !! Vreau sa spun ca cei de la Senzor nu sunt pescari peste noapte . Daca nu e vorba de ei - scuze si chiar nu ma intereseaza la ce magazin te referi .

caaron
veteran

Mesaj de caaron » 16 Iun 2004 22:34

Nu-i vb de vlad de la senzor! Ii cunosc si eu oarecum pe baieti si nu mi-as fi permis niciodata sa afirm ca sunt pescari de "duminica"! Si cred ca stii si tu f bine ca nu ar fi putut fi vb niciodata despre ei..si cred ca stii si care sunt restul personajelor..Si acum sincer chiar nu ti-ai dat seama la ce magazin ma refer?!Asta numai asa ca idee..ca nici pe mine nu ma intereseaza prea tare (sincer, dorm bine noaptea)! Cred ca daca fac un sondaj pe forum vor raspunde afirmativ 70 la suta in leg cu magazinul! Nu am spus cel mai serios magazin ci cel mai "tare" magazin!

iulian
member

Mesaj de iulian » 17 Iun 2004 08:37

te rog ce magazin , sunt curios?
iulian

Daniel Costache
veteran

Mesaj de Daniel Costache » 19 Iun 2004 08:38

Daca tot se plange lumea pe aici de magazine eu v-as sfatui sa va mutati in Constanta ca sa va lasati de pescuit de tot. :)

Val iti multumesc pentru boilies (pana acum am fost prea suparat ca sa postez ceva care sa-mi aduca aminte de partida de acum doua saptamani).
Salutari din Miami

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 20 Iun 2004 13:13

Draga Daniel - nu mi-ai spus ce ai facut ? Da-mi pe privat ca iesim din topic !

Scrie răspuns