clarificari cu porivire la moderare si moderatori
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
clarificari cu porivire la moderare si moderatori
cred ca este nevoie de cateva clarificari cu privire la moderatori si la moderarea pe acest site
scopul acestui forum este sa existe schimb de informatii despre pescuit, intr-o atmosfera amicala, pe cat posibil ontopic, intr-un limbaj civilizat si in limitele regulamentului forumului
moderatorii sunt voluntari, care pe timpul lor si cu bune intentii ajuta sau ar trebui sa ajute la aplicarea principiilor si a regulilor de mai sus
moderatorii sunt pescari ca noi toti, nu sunt somitati in pescuitul crapului, cand scriu in diverse topicuri nu prezinta punctul de vedere crap.ro ci parerile personale, insa vegheaza la respectarea regulamentului si au ustensilele necesare pentru a aplica acest regulament si principiile enuntate mai sus
in consecinta moderatorii pot exprima ce opinii doresc despre orice, insa consider ca este absolut necesar sa incerce sa fie impartiali, sa isi exprime opiniile fara a intra in polemici prea mult, si in mod special sa incerce sa aplaneze conflictele si creeze o atmosfera amicala de discutie, nu invers
am scris acest post din doua motive:
in primul rand pentru ca toata lumea sa inteleaga rolul moderatorilor
iar eu multumesc moderatorilor lor pentru bunavointa si timpul acordat
in al doilea rand am rugamintea ca moderatorii sa respecte de acum incolo principiile enuntate mai sus
daca cineva considera ca nu poate actiona in consecinta, va rog sa imi spuneti
scopul acestui forum este sa existe schimb de informatii despre pescuit, intr-o atmosfera amicala, pe cat posibil ontopic, intr-un limbaj civilizat si in limitele regulamentului forumului
moderatorii sunt voluntari, care pe timpul lor si cu bune intentii ajuta sau ar trebui sa ajute la aplicarea principiilor si a regulilor de mai sus
moderatorii sunt pescari ca noi toti, nu sunt somitati in pescuitul crapului, cand scriu in diverse topicuri nu prezinta punctul de vedere crap.ro ci parerile personale, insa vegheaza la respectarea regulamentului si au ustensilele necesare pentru a aplica acest regulament si principiile enuntate mai sus
in consecinta moderatorii pot exprima ce opinii doresc despre orice, insa consider ca este absolut necesar sa incerce sa fie impartiali, sa isi exprime opiniile fara a intra in polemici prea mult, si in mod special sa incerce sa aplaneze conflictele si creeze o atmosfera amicala de discutie, nu invers
am scris acest post din doua motive:
in primul rand pentru ca toata lumea sa inteleaga rolul moderatorilor
iar eu multumesc moderatorilor lor pentru bunavointa si timpul acordat
in al doilea rand am rugamintea ca moderatorii sa respecte de acum incolo principiile enuntate mai sus
daca cineva considera ca nu poate actiona in consecinta, va rog sa imi spuneti
Ultima oară modificat 10 Ian 2008 16:20 de către danr, modificat 1 dată în total.
inca un aspect important, legat de moderare si de forum
forumul este impartit in doua sectiuni, pescuitul crapului si diverse
va propun sa aplicam la sange regulamentul in prima sectiune, in mod special discutatul ONTOPIC
chit ca se posteaza 3 mesaje pe zi, dar acestea sa fie ontopic si sa se discute civilizat
daca e sa fie balamuc si sa existe polemici, atunci sa fie dar la CAFENEA
pareri ?
va propun sa aplicam la sange regulamentul in prima sectiune, in mod special discutatul ONTOPIC
chit ca se posteaza 3 mesaje pe zi, dar acestea sa fie ontopic si sa se discute civilizat
pareri ?
-
- member
- Fox
- junior member
Ai zis bine dar ramane de vazut cati o sa respecte regula asta.danr scrie:inca un aspect important, legat de moderare si de forum
pareri ?
Practicati C&R fratilor si a voastra va fi imparatia cerurilor....................