Populare accidentala cu crap pe Olt
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Populare accidentala cu crap pe Olt
Acum 3-4 ani am facut doua populari cu crap (70% oglinda) intr-o balta de 7-8 ha, din com. Bradu, jud Sibiu. Crapul a fost de o vara si de 2 veri. Dupa vre-o 6 luni, inundatiile au unit Oltul cu balta timp de aproape 2 saptamani.
Ce parere aveti, cat peste s-a tras in Olt si cam cati km. s-a putut duce in josul apei? Acum ar trebui sa fie destul de mari cei care au mai scapat. Or fi ajuns pana in barajele de la Lotru?
Ce parere aveti, cat peste s-a tras in Olt si cam cati km. s-a putut duce in josul apei? Acum ar trebui sa fie destul de mari cei care au mai scapat. Or fi ajuns pana in barajele de la Lotru?
- George Iorga
- maniac
- George Iorga
- maniac
- George Iorga
- maniac
Da ala e ! De fapt prin balta (insula) trecea Borcea veche ! Cand au aruncat in aer digul acum 3 ani ,ca sa se reverse Dunarea ,au intrat sute de tone de ciortanica si n-au mai iesit. Am fost si eu o data si-am vazut ce macel era acolo .Nu m-am mai dus ,nu era nimic spotiv si nici placut sa prinzi 10 kg de puiet pe ora ! Le-am zis alora de la AJVPS ca normal ar fi ca dupa ce apa a scazut si pestele nu mai poate sa iasa din balta sa faca ceva sa-l intoarca-n Dunare . Mi-au spus sa vin eu cu oameni ,scule ,barci ,etc. ca ei nu se ocupa de asa ceva ! Mai mult in perioada de prohibitie verificau pescarii doar daca au permis findca (citez pe unu)...decat sa ramana pestii pe uscat (incepea seceta) mai bine sa mai prinda omu ceva si sa mai prindem si noi niste membrii cotizanti!!danr scrie:george, era vorba de canalul ala din balta unde se trecea cu barca si erau 10000 de oameni ?
pe dunare pe borcea s-a simtit mai mult crap dupa treaba cu inundatiile ?
Ultima oară modificat 09 Ian 2008 16:00 de către George Iorga, modificat 1 dată în total.
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!
- George Iorga
- maniac
Si da ,pe Borcea cel putin, s-a prins ciortan bine in ultimii 2 ani . Cam la fel a fost si pe Dunare . Mult ciortan 1,5-3 kg si pe Canalul Siderurgic . Si cred ca daca nu creste iar Dunare prea tare in primavara ,vom avea crap frumos la toamna in zonele astea ! In functie de cat timp dureaza inundatia ne pleaca ori ne intra peste ,asta am observat in ultimii 10 ani !
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!