Invitatie
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Invitatie
Mai oameni buni, daca tot incepem sa ne cunoastem prin intermediul acestui forum, ce spuneti de o partida in acest weekend de vineri seara pina duminica?
Cred ca ar fi ceva deosebit de interesant sa ne intilnim toti pe balta la o bere, un beep de senzor, o maslina :)
Cred ca ar fi ceva deosebit de interesant sa ne intilnim toti pe balta la o bere, un beep de senzor, o maslina :)
--
Pescar scamator.
Pescar scamator.
doua saptamani la rand mi-ai trimis niste poze de genul celei pe care o ai asociata nick-ului..si mi-am permis sa te intreb cate ceva pe messenger..daca tu esti(de exemplu) persoana care mi-a trimis o poza in care se vede un fiat rosu ca sa nu dau alte detalii..inseamna ca nu ma insel..
in alta dezordine de idei ..findca nu am avertizoare sonore nu am sa pot da noaptea(poate cu bambine din alea cu clopotel
)si de asta ma mai gandesc daca sa stau noaptea..dar as veni in cursul zilei..eventual le strang cand ma culc..sau le las in apa..poate se impiedica vreunul..mie mi-ar prinde bine..ma mai instruiesc si eu..
in alta dezordine de idei ..findca nu am avertizoare sonore nu am sa pot da noaptea(poate cu bambine din alea cu clopotel

-
- member
Roger , exista si alte variante : felinar, proiector, pozitiile masinii, bambine fluorescente, frana slabita si auzi cand caraie... etc., ca nici eu n-am avertizori si nici n-am mai avut si multumesc lui Dumnezeu am mai pescuit noaptea pana acum.Asa ca tu vino si ne-om descurca noi cumva.
Totul e sa gasim si unde sa mergem.
Totul e sa gasim si unde sa mergem.
-
- member
da..pai e destul de simplu..cel care a lansat invitatia merge regulat intr-un loc..daca vrea putem merge acolo..sunt vreo 50 km ..se poate sta si noaptea(pt ca de exemplu pe sarulesti si in alte locuri nu se poate)..si sa vezi acolo forum..mai ales ca majoritatea sunteti pescari de crap si stiti ca intervalele la care mananca sunt relativ mari..eu nu am cine stie ce scule ..iar experienta ..mai degraba ioc..dar ideea imi place !! 

caut partener pt o partida de pescuit sambata si dumnica pe tancabesti 2, pe locul unde adriano a prins cele 350 de kg in primavara (este un super loc, deci se preconizeaza o partida interesanta). Locul este pt doua persoane, care pescuiesc cu opt lansete (deci 4 de om) caz in care taxa este de 1000000 lei pe 12 ore. Invitatia o lansez mai ales pt cine este interesat sa mergem si sa pescuim ca o echipa(2 oameni cu 4 lansete). In cazul asta nu costa nimic deoarece eu am abonament si este dreptul meu sa mai vin cu cineva,ei il numesc asistent(asta ca sa nu existe suspiciuni). Nu vreau sa se interpreteze ca imi caut omul care sa faca muncile grele, dar cred ca majoritatea dintre voi cunoaste cat de greu e sa pescuiesti 2 zile si o noapte singur. Deci vor fi drepturi egale ca sa scurtez, posibila legatura pe viitor ca prieteni si parteneriat. Pt cei care sunt interesati ma puteti gasi la nr 0722824747. Astept propuneri pana vineri seara. PS: Oferta este valabila in mare pe tot sezonul de pescuit. PS 2: Nu am super scule daca unora dintre voi le trece asta prin cap si poate fi un motiv de retinere. www.xxx.ro/stationar
Ultima oară modificat 21 Sep 2012 14:15 de către caaron, modificat 1 dată în total.
-
- member
Pentru saptamana viitoare te pot ajuta eu, dar acum sunt deja prins si nu vreau sa fac promisiuni in 2 locuri.
Nu-mi fac probleme cu sculele, ce daca nu sunt "inca " de elita, ele isi fac datoria onorabil.
In cazul in care mai esti inca interesat vorbim pe yahoo, sau iti dau si eu numarul de telefon 0740 027997 si stabilim detaliile.
Nu-mi fac probleme cu sculele, ce daca nu sunt "inca " de elita, ele isi fac datoria onorabil.
In cazul in care mai esti inca interesat vorbim pe yahoo, sau iti dau si eu numarul de telefon 0740 027997 si stabilim detaliile.