Navomodele folosite pt plantat !?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Marcel Zgardea: nu vreau sa fiu rautacios, dar cate barcute ai vandut pana acum? Sincer!! Perfectionismul impins la extrem poate fi daunator... Stiu potentiali clienti care s-au cam saturat de asteptare si vor avansul inapoi!
Iesi odata pe piata cu un model clar si e timp de imbunatatiri!! Cred c-as putea deveni un client, dar... nu numai pe povesti/filmuletze!! No ofense!

Iesi odata pe piata cu un model clar si e timp de imbunatatiri!! Cred c-as putea deveni un client, dar... nu numai pe povesti/filmuletze!! No ofense!
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
[/quote]deedee, relativ la punctul 2, eu am mers cam vre-o doi ani pe o balta la care eram nevoit sa fac lanseuri la max. 25 m, adica pescuiam pe malul celalat sub salcii. e vorba defapt de un vechi cot al Oltului, inchis si transformat in crescatorie...
si sa stii nu aveam deloc probleme cu lanseurile... e doar chestie de exercitiu. doar la inceput am nimerit de vre-o doua ori prin salcii. iti recomand fire mai moi, nu foarte groase (max. 0.25), mulinete usoare... si foarte important zic eu, dupa aruncare sa te folosesti de cealalta mana sa franezi firul de pe tambur cu palma...
fir intins!!
Mircea balta aia de 25 de m latine e balta de la colun sau zici de o balta de pe langa Avrig jud Sibiu(zona Bradu)
si sa stii nu aveam deloc probleme cu lanseurile... e doar chestie de exercitiu. doar la inceput am nimerit de vre-o doua ori prin salcii. iti recomand fire mai moi, nu foarte groase (max. 0.25), mulinete usoare... si foarte important zic eu, dupa aruncare sa te folosesti de cealalta mana sa franezi firul de pe tambur cu palma...
fir intins!!
Mircea balta aia de 25 de m latine e balta de la colun sau zici de o balta de pe langa Avrig jud Sibiu(zona Bradu)
- Dani Hentiu
- maniac
- Dan Cristian
- veteran
Galeria foto "impresioneaza" cel mai multvlad.m scrie:vizitati noul site www.xxxxxxxx.ro

- boosterman
- veteran
La inceput am fost si eu reticent in utilizarea navomodelelor, dar dupa ce m-am documentat si am citit o gramada de materiale am ajuns la concluzia ca sunt necesare mai ales atunci cand pescuim la distante mari.
Daca facem un calcul, pentru a pescui si a nadi la distante de 130-150m ne este necesar un echipament de calitate superioara cu un cost exorbitant pentru marea majoritate, (de tehnica nici nu mai amintesc doar cei experimentati ajung la distante peste 140 si cu ce scule!) pe cand o barcuta rezolva aceste probleme la un pret mai accesibil, plus ca se mareste distanta!
Un fost reticent in utilizarea barcutelor
Daca facem un calcul, pentru a pescui si a nadi la distante de 130-150m ne este necesar un echipament de calitate superioara cu un cost exorbitant pentru marea majoritate, (de tehnica nici nu mai amintesc doar cei experimentati ajung la distante peste 140 si cu ce scule!) pe cand o barcuta rezolva aceste probleme la un pret mai accesibil, plus ca se mareste distanta!
Un fost reticent in utilizarea barcutelor

Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.