se leaga totul.ca sa mergi chiar si o data pe an la hobaia , tre sa ai multe.incepand cu scule si teminand cu momeala de..sa zicem 1-2 milioane acolo.credeti ca sunt cazuri in care o persoana face pusculita un an sa-si permita si el o hobaia in concediu si cand vine sorocul se duce ca gica chioru cu undite si pluta din cocean ? eu zic ca nu si cu riscul de a deveni suparator va marturisesc ca se vad clar-sticla cel putin 2 categorii de pescari.aia care au si aia care n-au.v-am mai spus nu ma blazez , suntem in capitalism,e normal sa fie asa.e o tara libera.dar cred ca trebuie spus raspicat asta.
nefericitului caruia i-a fost inoculat microbul si nu are destul($) ii raman baltile navodite de 100k.indiferent la ce nivel de cunostinte teoretice va ajunge nu va depasi "mijlocul plutonului" niciodata.pentru ca "ceilalti" pot sa experimenteze ,pot sa aiba produse pentru care firme ca fox investesc mii de euro(asta o stiu de la adriano).ei vor face tot timpul performanta , in timp ce ceilalti vor stii in cel mai bun caz cum se face dar nu vor putea sa faca niciodata.
si....ca sa fiu on topic..nu vor putea merge la un concurs de 1000 de euro.
p.s.manifest aceiasi curiozitate in legatura cu nr de echipe care se vor inscrie.
p.p.s.s-ar putea sa fie doar o coincidenta dar mi se pare ca toti cei care sunt pescari de xxx , au afaceri in domeniu..recent am aflat ca andrei vladeanu de la senzor si-a deschis un magazin de profil.ii doresc succes in afaceri si fir intins pe balta.sa fie asta solutia ? sa devenim mici intreprinzatori ....