Uite cum se fura peste de pe balti C&R
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- George Iorga
- maniac
Se intelege foarte bine, deoarece ei se grabesc sa-l ascunda....
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Cioace, nenica, vorbiti discutii !maiden scrie:Se intelege foarte bine, deoarece ei se grabesc sa-l ascunda....
Pai daca io te vad intrand pe poarta la Bagdasar, asta-nseamna ca esti diliu ? Sau daca te vad cumparand tampoane, musai sa fii hermafrodit ?
Vad ca se poarta tipul moral, aducand, oarecum, cu spiritul lui Savonarola, da' shed si gandesc ce sfarsit a avut sh-asta...
- Dan Cristian
- veteran
@AdarM : Mai vezi o data filmuletul si o sa-ti dai seama. Fii atent cu ce viteza il impacheteaza in saci + fraze de genul "sa nu-l vada asta....", "nu vreau sa mi-l vada asta"... Ar fi putut sa-l lase in juvelnic, daca nu se ferea de nimeni, oricum, in concluzie ... niste fomisti ordinari.AdarM scrie:Cioace, nenica, vorbiti discutii !maiden scrie:Se intelege foarte bine, deoarece ei se grabesc sa-l ascunda....
Pai daca io te vad intrand pe poarta la Bagdasar, asta-nseamna ca esti diliu ? Sau daca te vad cumparand tampoane, musai sa fii hermafrodit ?
Vad ca se poarta tipul moral, aducand, oarecum, cu spiritul lui Savonarola, da' shed si gandesc ce sfarsit a avut sh-asta...

@AdarM
Sa inteleg ca si tu ai acelasi comportament fata de un peste ? Adica din punctul tau de vedere e moral si sportiv ? Nu vreau sa iscam nimic dar ...... te compatimesc .
Sa ai fire intinse totusi !
PS. In general se vorbeste destul de corect , limbajul de mess e foarte rar folosit si doar de smecheri , sau de cei agramaticali .
Daca am incalcat regulamentul sunt de acord sa suport consecintele , dar nu m-am putut rabda.
Sa inteleg ca si tu ai acelasi comportament fata de un peste ? Adica din punctul tau de vedere e moral si sportiv ? Nu vreau sa iscam nimic dar ...... te compatimesc .
PS. In general se vorbeste destul de corect , limbajul de mess e foarte rar folosit si doar de smecheri , sau de cei agramaticali .
Daca am incalcat regulamentul sunt de acord sa suport consecintele , dar nu m-am putut rabda.

Mai usor cu pianu' pe scari, mon cher, cata vreme referirea ta la "agramaticali" aduce a fluierat in biserica.florincj scrie:@AdarM
In ce priveste comportamentul meu fata de pesti, e unul ce respecta legea, conventiile civile si morala. Pe orice balta unde nu mi-e interzisa in mod expres retinerea anumitor exemplare, ele iau degraba calea tigaii, a protapului, gratarului, etc...
La fel de mult se pare ca trimiterea ce-am facut-o anterior catre spiritul lui Savonarola, spirit ce rabufneste din incorsetatele minti ale unor useri de aici, n-a fost nici intamplatoare, nici gresita.Razvan.D scrie:se pare ca AdarM face parte din aceeasi oala cu cei din film,AdarM,te sfatuiesc sa mergi pe un forum care ti se potriveste mai bine zic eu si anume un forum ...cum pregatim crapii la tigaie....![]()
![]()
numai bine
PS. Chiar ca nu v-ar strica o sectiune de gastronomie dedicata crapului...

da repede mai aparusi atotstiutule si cititule
,se pare ca esti unu de pe aici care si-a facut nick doar pt scandal ,iti plac crapii cu,carne care miroase numai a bile si tot felul de dracovenii ?
nu ai gasit forumul pe care ti l-am propus,ca aici esti pe un forum C&R
PS
la oameni inhibati cu boilies nu mai raspund

nu ai gasit forumul pe care ti l-am propus,ca aici esti pe un forum C&R

PS
la oameni inhibati cu boilies nu mai raspund