Coperta ALP August 2008
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- alex_mures
- veteran
Atunci de ce apare doar Vladeanu pe coperta revistei si nu amandoi (doar sunt o echipa), nici macar nu se pomeneste de numele lui Bogdan Dragan (daca el a prins pestele). Cam ciudat !!!Sakal scrie: tu ai prins pestele ala in timpul unui concurs si ai facut parte din echipa lui vladeanu!deci pestele ala este meritul ECHIPEI si nu numai al tau !!!!!!

Era frumos sa prezinte peshtele, cel care l-a prins sau cel putin sa se specifice cine este "prinzatorul".
Razvan Grindean
- carp addicted-
- carp addicted-
-
- junior member
oameni buni!...acolo a fost o echipa formata din 4 PESCARI DE COMPETITIE!. cine platit concursul?... cine a tras la sorti?...cine a ales locul?...cine a marcat locurile?...cine cu cine s-a certat?.. .. (pe apa)....cine a auzit prima trasatura?...cine a scapat primul peste?...cine planta pe furtuna?.....cine a facut poza cu pestele ?...cine a pierdut? ...... cine a cistigat?...Rosioru,Octav,Vladeanu,Bogdan =ECHIPA 

M@tr|x| scrie:maiden scrie:Mie locatia nu-mi pare a fi aceeashi in niciuna din poze ! Pestele o fi acelasi, dar poate fi prins in mai multe randuri.... Cine ma lamureste si pe mine in legatura cu locatia.....ma refer strict la locul de pescuit.
Locatia este identica, doar ca poza lui Valdeanu este facuta un pic mai in spate, langa pomi:
Urmariti conformatia crengilor, este identica 100% !
Matrixe, m-ai lamurit, asa e cum zici!!
Asta cam asha e....e treaba lor, dac-au fost o echipa.....ei shtiu ce si cum....noi ne dam doar cu parerea cum ar trebui sa fie....
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
VOI CHIAR NU STITI CE INSEAMNA E C H I P A ?
99,99 % din cei care vorbiti aiurea nu aveti la activ mai mult de 1 sau 2 concursuri la crap ca sa stiti ce inseamna ECHIPA.
Intr-un concurs pe ECHIPE nu exista ca eu l-am prins sau tu l-ai prins !
intr-un concurs tot ce se prinde se prinde de ECHIPA si nu de un concurent.
Cu pestele ala de la Sarulesti avea dreptul sa se pozeze si runnerul findca si el a ajutat intrun fel sau altul la prinderea lui!!!!!!!
@Bogdan D
nu am nimica cu tine si cu Vladeanu nici atat !DAR ITI SPUN CA NU AI DREPTATE SI NU TREBUIA SA FACI TARABOI !mai ales ca ai crescut sub aripa lui Vladeanu si ai invatat muuuuulte de la el.NU E FRUMOS CE FACI!
(hainele jegoase se spala in familie)

SPER CA NU TE PUI SA VINZI SECRETELE LOR CA SA TE RAZBUNI?
(razbunarea e arma prostului)
PS
Sa nu creada careva ca am ceva de castigat de la Vladeanu ca ii iau apararea in cazul asta.pentru mine Vladeanu si echipa Senzor ramin pe veci dusmanii numarul 1 in concursuri si numai in concursuri!!!!! in rest sant prietenii mei si ii respect pentru ca sant baieti fani si pescari buni !si mie nu imi place sa concurez cu adversari slabi.
@ Vladeanu
daca nu vi la Sarulesti la concurs nu ma mai duc nici eu.
(pe bune)
atentie ca vin cu Tatuatu mic si cu ala cu capu m...!

ps 255
sa nu asteptati sa va raspunda Vladeanu la tampeniile voastre !!si va si spun de ce.
OMUL DESTEPT NU ISI SPALA HAINELE IN PUBLIC !!
(SI EU DUPA CE L-AM CUNOSCUT NU POT SA SPUN CA E PROST)
Hai la revedere ca am inebunit cat am scris.
ps3245
scuze pentru greselile de scris dar eu scoala magyar tigany la mine

99,99 % din cei care vorbiti aiurea nu aveti la activ mai mult de 1 sau 2 concursuri la crap ca sa stiti ce inseamna ECHIPA.
Intr-un concurs pe ECHIPE nu exista ca eu l-am prins sau tu l-ai prins !
intr-un concurs tot ce se prinde se prinde de ECHIPA si nu de un concurent.
Cu pestele ala de la Sarulesti avea dreptul sa se pozeze si runnerul findca si el a ajutat intrun fel sau altul la prinderea lui!!!!!!!
@Bogdan D
nu am nimica cu tine si cu Vladeanu nici atat !DAR ITI SPUN CA NU AI DREPTATE SI NU TREBUIA SA FACI TARABOI !mai ales ca ai crescut sub aripa lui Vladeanu si ai invatat muuuuulte de la el.NU E FRUMOS CE FACI!
(hainele jegoase se spala in familie)

SPER CA NU TE PUI SA VINZI SECRETELE LOR CA SA TE RAZBUNI?
(razbunarea e arma prostului)
PS
Sa nu creada careva ca am ceva de castigat de la Vladeanu ca ii iau apararea in cazul asta.pentru mine Vladeanu si echipa Senzor ramin pe veci dusmanii numarul 1 in concursuri si numai in concursuri!!!!! in rest sant prietenii mei si ii respect pentru ca sant baieti fani si pescari buni !si mie nu imi place sa concurez cu adversari slabi.

@ Vladeanu
daca nu vi la Sarulesti la concurs nu ma mai duc nici eu.

atentie ca vin cu Tatuatu mic si cu ala cu capu m...!

ps 255
sa nu asteptati sa va raspunda Vladeanu la tampeniile voastre !!si va si spun de ce.
OMUL DESTEPT NU ISI SPALA HAINELE IN PUBLIC !!

(SI EU DUPA CE L-AM CUNOSCUT NU POT SA SPUN CA E PROST)

Hai la revedere ca am inebunit cat am scris.

ps3245
scuze pentru greselile de scris dar eu scoala magyar tigany la mine

Sunt de acord cu Sakalu' cand zice ce zice de echipa.... 

Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
M-ATI DISPERAT
@CARPROM
''de intepat poate ori ce fraier''
tu crezi ca Bogdan putea sa scoata singur pestele ala?
la sarulesti trebuie sa te duci cu barca dupa pesti !daca nu era ECHIPA sa manevreze barca in timp ce Bogdan a obosit pestele, Bogdanel singur scotea P......!!!!!!!!!!deci ECHIPA la ajutat sa scoata pestele
@adrian b
@alex mures
@matrix
@carprom
@ ETC.....
faceti si voi ECHIPA si veniti la Sarulesti la concurs ca sa invatati si voi ce inseamna ECHIPA si dupa aia sa va vad ce mai ziceti.
asa ca nu mai sariti toti ca HIENELE si il acuzati pe DUSMANUL MEU nr 1:lol:
Zici ca santeti MILITIENI! reconstituiri,anchete,poze suprapuse,declaratii,produitori,etc..
de la 2 in sus se cheama ECHIPA ECHIPA ECHIPA.

@CARPROM
''de intepat poate ori ce fraier''
tu crezi ca Bogdan putea sa scoata singur pestele ala?
la sarulesti trebuie sa te duci cu barca dupa pesti !daca nu era ECHIPA sa manevreze barca in timp ce Bogdan a obosit pestele, Bogdanel singur scotea P......!!!!!!!!!!deci ECHIPA la ajutat sa scoata pestele

@adrian b
@alex mures
@matrix
@carprom
@ ETC.....
faceti si voi ECHIPA si veniti la Sarulesti la concurs ca sa invatati si voi ce inseamna ECHIPA si dupa aia sa va vad ce mai ziceti.

asa ca nu mai sariti toti ca HIENELE si il acuzati pe DUSMANUL MEU nr 1:lol:

Zici ca santeti MILITIENI! reconstituiri,anchete,poze suprapuse,declaratii,produitori,etc..
de la 2 in sus se cheama ECHIPA ECHIPA ECHIPA.