Carp TV - o gramada de filmulete
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
.
Daca ai DIGI TV sau DOLCE....vezi mai bine FISHING&HUNTING... smekerie 

Re: .
Sau Seasons,Cazza y Pesca, Chase & Peche si nu in ultimul rind Fishing & HuntingCristianSurdu scrie:Daca ai DIGI TV sau DOLCE....vezi mai bine FISHING&HUNTING... smekerie

Cristi,CristianSurdu scrie:Daca ai DIGI TV sau DOLCE....vezi mai bine FISHING&HUNTING... smekerie
pe ce canal e pe Dolce ? Eu l-am cautat aseara si nu l-am gasit .
Asociatia Pescar Sportiv -APS
http://www.pescar-sportiv.ro/
http://www.pescar-sportiv.ro/
.
O sa va raspunda chiar Victor Hodorog ( directorul general de la F&H) cand se intoarce de la Peris.... 

Bruno...in afara de Fishing&Hunting (multumiri lui Victor Hodorog ca-l avem si pe astacarprom scrie:Sau Seasons,Cazza y Pesca, Chase & Peche si nu in ultimul rind Fishing & HuntingCristianSurdu scrie:Daca ai DIGI TV sau DOLCE....vezi mai bine FISHING&HUNTING... smekerie

M-am intors
( 14 buc, 5 over 10
..pe caldura asta s-a miscat binishor.
Legat de Fishing& H , este singurul program din Romania subtitrat 100% (posibil in urmatoarele luni sa aduc si comentatori pentru ca mesajul transmis sa ajunga nealterat la toti telespectatorii..incepatori sau "avansati"
Din pacate programul nu este pe Dolce inca, nici macar in pachete extra, saptamana viitoare se decide intrarea lui in grila Dolce, fie in pachet extra sau in baza cablu.
Deocamdata se poate urmari pe DIGI si Digi Cablu-noul serviciu rcs&rds care foloseste baza de cablu rcs., in plus se mai vede in aproximativ 150.000 abonati din tara, firme mici urban si rural.
Pana il vede toata lumea probabil va mai dura un pic, marii operatori de cablu se vede treaba ca nu sunt si mari pescari
ca altfel era deja in grile...
pana atunci fire intinse tuturor.

Legat de Fishing& H , este singurul program din Romania subtitrat 100% (posibil in urmatoarele luni sa aduc si comentatori pentru ca mesajul transmis sa ajunga nealterat la toti telespectatorii..incepatori sau "avansati"

Din pacate programul nu este pe Dolce inca, nici macar in pachete extra, saptamana viitoare se decide intrarea lui in grila Dolce, fie in pachet extra sau in baza cablu.
Deocamdata se poate urmari pe DIGI si Digi Cablu-noul serviciu rcs&rds care foloseste baza de cablu rcs., in plus se mai vede in aproximativ 150.000 abonati din tara, firme mici urban si rural.
Pana il vede toata lumea probabil va mai dura un pic, marii operatori de cablu se vede treaba ca nu sunt si mari pescari

pana atunci fire intinse tuturor.