marea echipa senzor

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 11 Aug 2004 09:57

deci eu nu incerc sa-mi explic nimic
fiecare crede ce vrea si posteaza ce vrea, atata timp ca nu jigneste pe altii

nick h.
senior member

Mesaj de nick h. » 11 Aug 2004 13:32

explicatia e simpla:
pentru ca iliuta goean reprezinta ceva pentru pescuitul din Romania,
pe cand voi mai aveti mult pana sa-l ajungeti din urma.
el chiar a facut ceva pentru pescuitul de crap in Romania, pe cand voi(inca) n-ati facut nimica.

si cu asta ma voi delimita de acest conflict pentru ca mi se pare ca voi vreti sa-l atacati cu orice pret pe iliuta, chiar fara motiv, ceea ce nu e tocmai fair-play din partea voastra.

dan craciun
junior member

Mesaj de dan craciun » 11 Aug 2004 13:35

Daca unii dintre dumneavoastra sint atit de "aprinsi",de ce nu semnati cu numele reale? Corect ar fi ca, macar atunci, cind aveti anumite divergente,pareri contradictorii,etc...sa aveti "curajul" sa va dezvaluiti adevarata identitate!

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 11 Aug 2004 18:31

Nich, nu crezi ca exagerezi un pic?
Oare din partea ta e fair-pley sa nu observi ca mai sunt multi in tara care au cu adevarat merite in promovarea pescuitului la crap?
Jur pe dumnezeu ca nu ma refer la mine.
Ma refer la cei ce au importat si desvoltat aceasta disciplina.
Sunt convins ca multi din cei ce posteaza pe aici nici nu stiau cu ce se maninca chestia asta.

roger
member

Mesaj de roger » 11 Aug 2004 20:36

de uinde au aparut toti acesti experimentati pescari de crap???..eheee e meteahna veche...eu sunt de cateva luni pe aici..dar cand vad ca posteaza vladeanu tre sa fie ceva cu scandal..provocari..trivialitati..in afar de discutii generale nu scrieti nimic dlor..pacat..daca aveati bunavointa sa propovaduiti in pustiu TOT ceea ce tine de pescuitul crapului SIGUR va crestea cifra dfe afaceri ..din pacate cred ca nu va intereseaza decat trofeele si certurile..din nou pacat..

e mare pacat ca unii din cei care "tineau" forumul asta se gandesc(sau au si hotarat) sa se retraga..internetul(dle rosioru)inseamna ceva mai mult decat o mana de oameni care POT sa mearga la concursuri..

va multumesc

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 11 Aug 2004 21:01

Exact asta am vrut sa spun si eu draga Roger.
Lasati-ne pe noi sa ne ocupam de pescuit si nu ne mai huliti ,iar voi ocupati-va de internetca de pescuit :lol: :lol: :lol:
Dragule aceasta mina de oameni a facut posibila discutia aceasta despre pescuitul C&R, nu cei multi care navigheaza pe aici
CU STIMA L.V.-ul.

Sangelo
new member

Mesaj de Sangelo » 11 Aug 2004 23:33

Cred ca multi sunt de acord cu mine, cel putin din punct de vedere a ceea ce au facut echipele noastre in competitiile cu participare internationala - sarulesti '98. 2002 etc - ca ne putem lauda si cu exportul mirosului de mici la gratarul de langa rod-pod, in ritmul zarurilor de table.
Nihil sine carpio !

s.angelo
new member

Mesaj de s.angelo » 12 Aug 2004 01:32

"..in afar de discutii generale nu scrieti nimic dlor..pacat.."
Roger ai dreptate. Oamenii acestia, care se cred a face parte dintr-o casta, nu-si dau seama ca ei de fapt sunt cunoscuti de un mic grup, hai sa spunem 80-100- numarul participantilor la o competitie importanta gen cupa romaniei-, plus cei de pe forum.
Nu ma astept sa-i citesc in Carpworld, dar macar in PM si AvP. Nu mai vorbesc despre inexistenta lor ca autori ai unui articol pe site.

Cristi Bolfos
member

Mesaj de Cristi Bolfos » 12 Aug 2004 08:38

"Dragule aceasta mina de oameni a facut posibila discutia aceasta despre pescuitul C&R, nu cei multi care navigheaza pe aici"
Hehe da este perfect adevarat dar daca nu existau acei "pescari virtuali",asa cum ii numiti intr-un alt mesaj,la cine transmiteati acest mesaj despre C&R ?

Luati in calcul si celebra fraza: "Prosti dar multi!"

Respecte!

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 12 Aug 2004 08:49

afirmatia " aceasta mina de oameni a facut posibila discutia aceasta despre pescuitul C&R, nu cei multi care navigheaza pe aici " mi se pare exagerata

mie mi se pare ca niste oameni isi asuma niste merite pe care nu le au
simplu fapt ca pescuiesc sportiv nu inseamna ca au deschis ochii nimanui
nu cred ca ei au promovat C&R in tara asta
C&R in tara asta se promoveaza in mijloacele media de multi ani, inclusiv pe acest site, si nu poti sa vii sa asumi ca este meritul grupului restrans de oameni care participa pe la nu stiu ce concursuri elitiste numai pentru ca-si permit lucrul asta
cand acest site aparea pe Internet si promova C&R, multi pescari cu pretentii astazi inca ascundeau crapii prin portbagaje, si probabil o fac si acuma
C&R se face din inima, si este o atitudine pescar vs. peste, intima, nu ceva cu care sa ne laudam aiurea
concluzia mea: nici un grup de pescari nu poate sa-si asume azi meritul pentru existenta C&R in romania

Închis