intilnire forumisti

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Închis
cornel68
junior member

Mesaj de cornel68 » 11 Aug 2004 11:24

salutare tuturor ! sunt cornel iacob de la "acqua" si va asteptam pe balta...poate veniti mai devreme,de vineri, ca noi plecam sambata...noi suntem de marti pana sambata(2 echipe,una din germania care se antreneaza pt. un concurs international care se tine in franta ,in septembrie) si ne-ar face placere sa ne intalnim si sa bem un sprit pe balta...

crapist
new member

Mesaj de crapist » 11 Aug 2004 12:44

Danko, din pacate la momeala cu Peris-ul nu musc, poate la un Tancabesti, Balotesti, Moara Vlasiei as merge.
Oricum, multumesc de invitatie.
Manole

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 11 Aug 2004 20:40

Cezare, se stabileste o ora de intilnire? s-au ne asezam in ordinea venirii?.

Cezar Bibu
member

Mesaj de Cezar Bibu » 12 Aug 2004 00:51

Am lansat aceasta invitatie din mai multe motive:
1.Putem sa ne cunoastem si dupa numele noastre ,nu dupa nick-name-uri.E mai frumos,parca…
2.Cunosc potentialul baltii si am girat in fata d-lui Albastroiu ca nu vor fi probleme.Nu e,probabil,cea mai buna balta din tara(hai sa nu facem si clasificarea baltilor acum!),dar nu e nici pe departe,una rea.Partea cu pontoane si lumina cred ca e potrivita pt o asemenea intilnire.
3.Taxa a suportat o reducere,pt ca unii dintre voi s-au plins de resurse financiare-cine nu se plinge?- si cred eu ca e onorabila.

@carpist:nu e vorba de nici o momeala,stimabilule.Nu toti pot pescui cu vreo 4 kg de Trigga la vecina si mult mai titrata vecina Tincabesti Eu n-am contestat niciodata potentialul excelent al acestei baltiDar .acolo e pentru VIP-uri.Sau pt nick-uri..
@cornel 68:poate o sa ajung intr-o zi
@cornel rosioru LV:multumesc.Ne-ar(nu spun m-ar) onora prezenta .Cit despre adunare,daca nu sunt 10-15 oameni,nu cred ca merita efortul.Putem stabili saptamina viitoare,in functie de raspunsurile ferme ale voastre.
@patabum:Fiecare cum credeDe gratar,nu e nici o problema,dar eu nu pot sa ma angajez la cumparaturi de mici si carbuni,ca nu stiu deocamdata citi ,si daca,vin.Cit despre limbaj,stii si tu cum e:in general e mai “liber”,e inerent sa nu mai scape cite o vorba cu p…
@sile:nu glumesc,poti sa-ti iei si pusca,am vazut ceva potirnichi sus pe deal!Si sa ai si permisele la tine!
@val,imi pare rau ca nu mai poti veni.Mai vindeai si tu cite ceva,sa moara de invidie miki mouse!
@nick h:mai potoleste-te si tu!S-ar putea sa afli niste amanunte interesante,asa ca…

Gabriel BOGDAN
junior member

intilnire forumisti

Mesaj de Gabriel BOGDAN » 12 Aug 2004 09:32

Salutare,

Nu stiu daca o sa reusesc sa vin la pescuit (am o fetita de 4 luni si-mi este destul de greu sa lipsesc de acasa) dar mai mult ca sigur am sa vin in vizita sa mai cunosc pe citiva dintre voi.....bineinteles daca ma primiti...

Fire intinse !!!
Gabi B.

Dan Cotelici
veteran

Re: intilnire forumisti

Mesaj de Dan Cotelici » 12 Aug 2004 11:24

Gabriel BOGDAN scrie:
dar mai mult ca sigur am sa vin in vizita sa mai cunosc pe citiva dintre voi.....bineinteles daca ma primiti...

Fire intinse !!!
bai fratilor, lasati-va de afirmatii de acest gen.Invitatia lui Cezar e pentru TOTI MEMBRII ACESTUI FORUM care sunt dispusi sa respecte regulile mentionate de el pe balta.
Second BEST is FIRST loser

Catalin Mateescu
new member

Intalnire forumisti

Mesaj de Catalin Mateescu » 12 Aug 2004 11:49

Cezar si Dane, ne primiti si pe noi, cei de P4E ? Cred ca nu ne-ar strica un antrenament in compania voastra, mai ales ca se apropie si concursul organizat de noi.

Catalin Mateescu
Asociatia Pescari4ever
http//:www.pescari4ever.org

Gabriel BOGDAN
junior member

Mesaj de Gabriel BOGDAN » 12 Aug 2004 12:06

@ Danko

D-le Cotelici, nu inteleg ce v-a deranjat in exprimarea" bineinteles daca ma primiti..." ??? Am folosit-o, pt ca stiam ca balta mica de la Peris are un numar limitat de locuri.....

Cred ca ne stim din vedere..."vezi concursul Interfishing" cind am venit tot in calitate de vizitator si stiti ca nu am nici un fel de intentie rautacioasa....!

Imi pare rau daca exprimarea mea nu a fost corecta si a deranjat si pe altii....

Cu bine,
Gabi B.

Dan Cotelici
veteran

Re: intilnire forumisti

Mesaj de Dan Cotelici » 12 Aug 2004 13:31

Cezar Bibu scrie:Va propun o intilnire de simbata dupa amiaza in data de 21 august pina duminica,pe balta mica de la Peris.Am obtinut acordul de principiu al patronului baltii,pt forumisti,taxa este de 500000 lei.Conditiile sunt clare:C&R,curatenie la locul de pescuit,grija fata de pesti,exclusa bomba,un numar limitat de lansete,in functie si de numarul nostru.
Nu stiu daca sunteti interesati de asa ceva.Daca raspunsul este da,contactati-ma ca sa vedem citi ne stringem si daca putem sa realizam efectiv aceasta intilnire.De asemenea,propuneri ale voastre.
Domnule Gabriel Bogdan, cititi inca o data mesajul lui Cezar.Impune restrictii de participare anumitor forumisti?
Din experienta mea, pe acest forum e de ajuns sa apara o postare de genul celei facute de Dvs. si imediat sar la cap unii (dintre cei care folosesc nickname-uri) care incep sa dezvolte subiectul cu intentia de a distruge o initiativa laudabila.......la care evident ca ei nu pot participa pt. ca ar insemna sa se deconspire.
Pe Dvs. doar v-am citat dar apelul meu avea ca tinta toti participantii la discutii.Concluzia ........toata lumea este binevenita daca este de acord sa respecte regulile impuse de Dl.Albastroiu.
Stati linistit in ceea ce priveste locul.Ne intelegem ...ca nu-i concurs.
Ultima oară modificat 16 Aug 2004 09:27 de către Dan Cotelici, modificat 1 dată în total.
Second BEST is FIRST loser

iulian
member

Mesaj de iulian » 12 Aug 2004 16:01

Pentru cei care pot sa merga la intilnirea pe care Cezar a propus-o sfatul meu este sa mergeti ,vezi avea f mult de aflat si cine vrea de invatat.Pentru echipa noastra ,la concursul de la Peris de saptamina trecuta am aflat si invatat mai mult decit am fi realizat singuri intr-un an.Ce sa va spun ca la prima noastra partida integrala numai la boilis am prins recordul nostru de anul acesta de 11,7 kg , ca ne-am clarificat ce inseamna strategie de echipa , tehnica de nadire , ce inseamna sa nadesti cu cobra peste 100 de ml.
Sfatul meu este sa mergeti sa-i cunoasteti pe oanemii acestia , sa vedeti ca baietii de la SENZOR sunt la locul lor si mai ales f buni pescarii, aveti ce afla de la dinsii.Este mai util decit sa intoarcem pe toate partile postarile pe net.
iulian staicu

Închis