cel mai bun pescar din tara
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- veteran
Austricii si Italienii au stat pe limba de la cintar. Austriecii cu fata spre motel, iar italieniiin stinga lor cu fata spre magureni.
Acolo, e unul dintre cele mai bune locuri de pe sarulesti.
Oana, a stat la barabarajul de la gurbanesti pe limba mica. In dreapta a avut o echipa din Africa de Sud pe limba mare.(acolo a mai miscat ceva.) iar in stinga o alta echipa din Austria. De fapt acolo se termina balta.
Acestea nu au fost singurele locuri proaste. Becker a facut mare scandal.
Erau locuri bune pe la turn care nu au fost bagate in concurs.
A cerut sa i se permita sa se mute. Bineinteles a fost refuzat de catre arbitrul principal. Si eu m-as fi mutat.
Acolo, e unul dintre cele mai bune locuri de pe sarulesti.
Oana, a stat la barabarajul de la gurbanesti pe limba mica. In dreapta a avut o echipa din Africa de Sud pe limba mare.(acolo a mai miscat ceva.) iar in stinga o alta echipa din Austria. De fapt acolo se termina balta.
Acestea nu au fost singurele locuri proaste. Becker a facut mare scandal.
Erau locuri bune pe la turn care nu au fost bagate in concurs.
A cerut sa i se permita sa se mute. Bineinteles a fost refuzat de catre arbitrul principal. Si eu m-as fi mutat.
-
- veteran
- Dan Cotelici
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
-
- new member
chestionar
Am si eu o intrebare ca sa ma prind cum functioneaza chestionarul asta. Daca raspunde Andrei Vladeanu, cum ar trebui sa voteze : Andrei Vladeanu sau EU? Acelasi lucru este valabil si pentru Cornel Rosioru. Va propun sa introduceti in chestionar si varianta ALTII. Asa-i corect!