Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
Carpmaster
- new member
Frati crapisti! Avem saltele de primire, paturi, corturi, saci ecologici, rod pod si senzori. Nu am vazut pe nimeni interesant sa dezvolte echipamentul individual al pescarului de crap! Ma refer la segmentul vestimentar - si nu neaparat cel de vreme rea (care oricum este universal). Pescarii de fly si spinning au veste si sepci bengoase (Patagonia, Columbia, Simms), specializate si foarte utile. Exista veste mesh (de vara), scurte pentru wadding etc. Ca sa nu mai vorbim despre combinezoane din neopren, Goretex, impregnare cu teflon... Noi nu avem un echipament vestimentar care sa ne dea un I.D., o personalizare. Terenul este virgin si foarte ofertant. Noi pescuim atat ziua cat si noaptea, deci iata ca avem nevoie de schimburi. Echipament de zi : sandale, bermude, parpalac cu buyunare pentru sticlele de bere, palarie, ochelari. Echipament de noapte : pijama, papuci, scufie de camuflaj cu lanterna.
Eu sunt un pescar de crap cu pretentii si sunt curios daca pot gasi acest echipament la Fox, Rod Hutchinson sau Amiaud.

-
Vizitator
M-a cam batut soarele in cap pe plaja si nu prea pot sa-mi dau seama daca scrii la misto - sau esti chiar interesat de niste obiecte folositoare pentru pescuitul crapului ( me refer la accesorii ) . Pentru control - intra pe citeva situri englezesti - si fa-ti o idee
PS - si ca sa nu mi se mai suie MIkiF in cap - mentionez ca nu VIND asa ceva si nu fac comenzi , si nu va iau bani , si ........ . In schimb mi-am cumparat cam tot ce imi trebuie si stiu cam pe unde sa te uiti .
-
Dan Cotelici
- veteran
-
Nu stiu daca sub marcile indicate de tine se produc echipamente vestimentare.La GIPO gasesti echipament vestimentar Goretex.Presupun ca si la alte magazine specializate exclusiv pe vanatoare.
Second BEST is FIRST loser
-
s.angelo
- new member
Master- daca scrii la mishto, te poti echipa cu Bronzol.
Altfel de unde pana unde echipament dedicat spinningului. Daca imi arati vreun catalog cu veste, pantaloni, etc pe care sa scrie "spinning vest , pants etc" mananc si catalogul si displayul daca-i catalog online.
Sau daca sunt, atunci au buzunare mici ca doar aceia prind doar pesti mici. Am luat un salau!!!!!!! se striga si la un kil. La crap , sub 12-14-20 etc (dupa posibilitati) nu existi.
-
SF
- senior member
Cu mici exceptii in timpul concursurilor pentru ca in rest ai dreptate.
Fir Intins!!!
-
Carpmaster
- new member
Nu inteleg de ce va suparati oameni buni? Am inceput si eu de putin timp sa prind crapi de 20-25 Kg si m-a socat faptul ca marea majoritate a craparilor sunt in sort si la bustul gol, ocazie cu care poti admira burti dizgratioase, par pe piept si eventual ghiuluri. Nu cred ca exista echipament special de spinning dar vad ca aia asta poarta. Am un prieten in Canada care pescuieste numai la ocean. Tarpon, peste spada etc. Acolo daca iei unul sub o suta de kile nu existi. Cred ca asta este motivul pentru care (mai devreme sau mai tarziu) voi trece pe Big Game. Apropos, exista la noi un site de somnari? La somn cat trebuie sa iei ca sa existi?

-
SF
- senior member
Atita cit poti. Nici mai mult nici mai putin.
Fir Intins!!!
-
GRASYO27
- new member
ai ceva impotriva oamenilur cu burta?
FIR INTINS
-
Carpmaster
- new member
Nu, evident ca nu! Si sumo este un sport, asa cum este si pescuitul la crap.

-
Vizitator