Canalul 5

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Atamanul
new member

Canalul 5

Mesaj de Atamanul » 07 Iul 2004 18:54

Poate oferi cineva date despre com se poate pescui in zona :?:

Danoc
junior member

Mesaj de Danoc » 08 Iul 2004 22:56

Banui ca drumul de acces il cunosti... depinde de zona in care vrei sa pescuieti. Asta pt ca in mod normal zona ecluzei dinspre lacul Razelm este considerata rezervatie. Daca ai noroc nu vine nimeni, dar se intampla uneori sa se ia de tine cei de la Garda Deltei, dup acare se apuca ei de braconat - la mata. Asta este singura zona a Canalului 5 pe care o cunosc. Daca mai vrei detalii despre zona asta ..... spune!

Atamanul
new member

canalul 5

Mesaj de Atamanul » 09 Iul 2004 23:00

Cunosteam pe cineva care se ducea acolo frecvent dar nu mai dau de el,si se putea pescui cu platra ,aceasta se facea pe drumul de acces .

Danoc
junior member

Mesaj de Danoc » 11 Iul 2004 23:33

In capatul dinspre Razelm vrei sa mergi? Daca da......eu am fost de mai multe ori, dar niciodata nu a fost vorba de vreo taxa. In Aventuri a aparut o harta a Deltei, unde sunt marcate zonele de pescuit si cine elibereaza autorizatiile in functie de locul de pescuit pe care-l alegi. In aceeasi harta sunt marcate zonele strict protejate ( rezervatii ) iar Canalul 5 este printre ele.
Eu am sa merg in zona la inceputul lui august.

GRASYO27
new member

Mesaj de GRASYO27 » 18 Aug 2004 17:04

@DANOC.
AI FOST IN ZONA CANALULUI 5,CUM A FOST?
FIR INTINS

Danoc
junior member

Mesaj de Danoc » 18 Aug 2004 22:23

Salut! De curand m-am intors de la Gura Portita, adica din zona Canalului 5. Din pacate, din mai multe motive, n-am reusit sa ajung acolo. In schimb m-am interesat cum merge treaba acolo. Capturile mari sunt foarte rare, lipovenii din zona dadeau vina pe caldura. De pescuit am inteles ca se poate pescui fara pb, doar ca din cate am auzit era foarte multa lume, cort langa cort. Mai nou se poate pescui si pe lacul Leahova ( pana acum inchis de ecologisti pe motiv ca e rezervatie ornitologica ), contra taxei simbolice de 90.000 lei/zi. Din pacate este un trafic destul de intens: barci cu motor si vasle, hidrobiciclete, etc si tare multa lume. Recomand zona Periteasca ( capatul din nord al lacului Leahova, de unde se mai venea cu peste frumos ). Eu am incercat mai mult la rapitor la artificiale, cu rezultate nule. Nu s-a prins nimic, absolut nimic la artificiale ( linguri, twistere, voblere, rotative ), desi la bucatica mai merge.
Totusi, in ansamblu, capturi mult mai rare si mai mici decat in alti ani.
Fir intins celor care merg pe acolo! Si celorlalti!

GRASYO27
new member

Mesaj de GRASYO27 » 19 Aug 2004 08:53

@DANOC.

Multumesc ptr informatie m-ai convins sa nu merg pe acolo,m-am gandit sa merg in zona Mahmudia, pe 21-08-2004 noaptea plec intr-acolo am sa va spun dupa daca se merita.
FIR INTINS

Danoc
junior member

Mesaj de Danoc » 19 Aug 2004 20:45

Fir intins si ##### pe bote si in traista! Asteptam vestile!

Scrie răspuns