cefaci cand ajungi pe balta?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- new member
De la: Daniel Hentiu
La: sebastian paul
Trimis: Lun 02 16, 2009 4:39 pm
Subiect: Re: sal
am inteles intrebarea, dar nu cred ca procedam toti la fel.
Personal cand ajung, ma uit la 2 aspecte: 1 daca imi place cum arata apa din fata mea ( papura, copaci, plauri vizibili, vai naturale....e.t.c) si 2. daca stau mai multe zile, ma intereseaza cum arata si locul in care campez ca sa nu fie un chin pentru mine acea partida.
apoi..........- despachetez absolut tot si mi le asez la indemana ca sa nu fiu nevoit sa bajbai dupa ele mai tarziu, instalez tabara si imi fac tot confortul. Cand sunt cu toate in regula, imi pregatesc nada, o hidratez, fac galustele pentru nadit...etc, apoi sondez apa sa vad de ce structuri ma pot lega
Imi balizez locul in care am de gand sa pescuiesc si acolo nadesc in functie de inspiratie...prima data mai mult apoi mai putin. Imi fac monturile pe bete si lansez. In general incep cu 3 monturi diferite, si 3 prezentari a momelii diferite, urman sa raman la cea mai prinzatoare si eventual o variabila.
altceva nu stiu ce as mai putea spune, dar cam asta este ordinea in care incep o partida
La: sebastian paul
Trimis: Lun 02 16, 2009 4:39 pm
Subiect: Re: sal
am inteles intrebarea, dar nu cred ca procedam toti la fel.
Personal cand ajung, ma uit la 2 aspecte: 1 daca imi place cum arata apa din fata mea ( papura, copaci, plauri vizibili, vai naturale....e.t.c) si 2. daca stau mai multe zile, ma intereseaza cum arata si locul in care campez ca sa nu fie un chin pentru mine acea partida.
apoi..........- despachetez absolut tot si mi le asez la indemana ca sa nu fiu nevoit sa bajbai dupa ele mai tarziu, instalez tabara si imi fac tot confortul. Cand sunt cu toate in regula, imi pregatesc nada, o hidratez, fac galustele pentru nadit...etc, apoi sondez apa sa vad de ce structuri ma pot lega
Imi balizez locul in care am de gand sa pescuiesc si acolo nadesc in functie de inspiratie...prima data mai mult apoi mai putin. Imi fac monturile pe bete si lansez. In general incep cu 3 monturi diferite, si 3 prezentari a momelii diferite, urman sa raman la cea mai prinzatoare si eventual o variabila.
altceva nu stiu ce as mai putea spune, dar cam asta este ordinea in care incep o partida
- tudor oprescu
- Moderator
Nu asta a facut nea Tudore, a trimis mesaj la toata lumea, sau la o parte a userilor, ca am primit si eu. Apoi a vazut greseala si-a postat aici. E la inceput, sa-l scuzam 

Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
-
- new member
Sa inteleg ca pescari de competitie nu pescuiesc numa la concursuri? Sau numai tu pescuiesti doar la concursuri?Sionut scrie:Pai la concursuri e mai simplusebastian paul scrie:Ma gandeam ca daca sunt multi de au fost pe la concursuri poate isi mai dau cu parerea sa invatam si restulTe duci unde ai tras standul, pescuiesti cand se da semnalul,nu ai voie sa dai la pluta etc...

Ma kc pe betele voastre!!!..fara suparare ...
- George Iorga
- maniac
Pana una alta , vezi si o discutie interesanta aici :
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtop ... sc&start=0
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!
doamne ,..cata tactica!eu unul prima data cand ajung arunc ce am in spate si fumez o tigara sa ma mai linistesc.Daca ajung cu masina la locul faptei si nu este nimeni caut locul ce mi se pare mai bun din priviri si arunc la basca un bat cam de-a latul ca sa nu apara vre-un binevoitor sa-mi strice planurile .Dupa aia urmeaza rutina.E ca atunci cand faci patul dimineata.Orice as face un lucru este sigur,....sunt fericit la sosire(ca stare emotionala),ceea ce nu pot sa spun ca se intampla tot timpul si la plecare.Deh...nu toti sunt la fel de priceputi!Ce fac prima data depinde mult si de starea fiziologica,intamplandu-se de cateva ori sa cobor din masina mult mai rapid de cat prevazui la urcare ,mai ales dupa ceva ore bune de condus,ultima portiune de obicei foarte zdruncinat.Deabia ulterior incepe investigatia.! 

-
- new member
E mai mult decat interesanta discutia respectivaGeorge Iorga scrie:Pana una alta , vezi si o discutie interesanta aici :

In cazul in care alegi tu locul ........... mai asteptam si alte sugesti
Mersi George

Ma kc pe betele voastre!!!..fara suparare ...
Vroiam sa zic ca la un concurs cam cad jumatate din intrebarile pe care le-ai pus tu initial deoarece ai locul impus si numarul de scule de asemeni.sebastian paul scrie:
Sa inteleg ca pescari de competitie nu pescuiesc numa la concursuri? Sau numai tu pescuiesti doar la concursuri?
Asociatia Pescar Sportiv -APS
http://www.pescar-sportiv.ro/
http://www.pescar-sportiv.ro/
De obicei ma duc pe locuri care le cunosc deja ,( sau partenerul ) adancimi , structuri etc. Dar primul lucru care-l fac e desfacerea unei beri reci
.
Pana o termin ma interesez prin jur daca s-a prins , cat si la ce , cuget la nada pe care sa o folosesc , iar dupa aceea ma apuc de treaba . Adica nadesc , de obicei cu catapulta , lansez si ... astept .
Cu plutaritul nu prea ma impac , decat iarna pe canale dezghetate
Eu pescuiesc doar la crap , tu vad ca vizezi mai multe specii .

Pana o termin ma interesez prin jur daca s-a prins , cat si la ce , cuget la nada pe care sa o folosesc , iar dupa aceea ma apuc de treaba . Adica nadesc , de obicei cu catapulta , lansez si ... astept .
Cu plutaritul nu prea ma impac , decat iarna pe canale dezghetate

Eu pescuiesc doar la crap , tu vad ca vizezi mai multe specii .