Salvati Delta Dunarii

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

DD
member

Mesaj de DD » 27 Aug 2004 16:17

Cel mai bune am face la fel ca ei, adica am gasi o epava pe care chipurile sa o remorcam la Galati pentru taiere si din greseala sa se scufunde epava la intrarea pe canalul lor. (vezi Rostov)
Invincibilitatea noastra depinde de noi, vulnerabilitatea inamicului, de el.
Sun Tzu

Danoc
junior member

Mesaj de Danoc » 27 Aug 2004 22:20

Eu zic sa nu-l dam exemplu de ecologism pe tovarasu' din Cornu, care face prapad la partidele de vanatoare din tare ( ursi, capre negre ). Ecologist e doar cand se ocupa de oua!!! :wink:
Cat despre canal, e o continuare a traditiei romanesti de a pierde teritorii si de a fi f....ti din toate partile. Si cand te gandsti ca Bastroe era pe teritoriul Romaniei!? Poate niste sectiuni economice sa-i tempereze pe ucraienieni ( asta daca UE-istii si restul vor fi si cu faptele alaturi de noi ).

Atamanul
new member

Salvati Delta Dunarii

Mesaj de Atamanul » 28 Aug 2004 02:16

Agitatia este mare-din partea lor- nu datorita -distrugerii Deltei- ci din cauza pierderii in viitor a milioane de $ din cauza scaderii traficului pe Sulina.

Tile
junior member

Re: Salvati Delta Dunarii

Mesaj de Tile » 11 Sep 2004 17:25

Ucrainienii trebuie pedepsiti dur - sanctiuni economice severe si plata de despagubiri serioase
Ca sa-i aranjam bine trebuie sa decolmatam canalele naturale din N Deltei
si astfel vom reface ecologic Delta si vom reduce debitul de apa pe Chilia
si astfel le vom nega ORICE sansa de a mai adanci Chilia

Ar trebui sa le aratam la amaratii aia de ucrainieni ca nu suntem ultimii
fraieri din Europa !!

Danoc
junior member

Mesaj de Danoc » 11 Sep 2004 20:11

Ce ziceti de o intelegere prealabila intre Bush si Putin, cum ca daca Romania intra in NATO sa-si asigure si rusii flancul vestic, asa ca prin intermediul ucrainienilor, isi vor aduce flota de razboi pe bratul Chilia. A se vedea relatarile facute si de Raduta, cum ca astia sapa niste intranduri in forma de "U" pe malul lor, numa' bune pt nave. Asa ca putem noi face valuri, probabil se va decide ceva dupa ce termina astia de construit ce au de construit si iarasi ramanem de caruta. Asa ca doar sa-i sabotam am mai putea, ca cei care ne conduc sunt.......prefer sa nu mai spun nimic.
Sa dea Dumnezeu sa nu am dreptate! ( in ce priveste canalul )

GRASYO27
new member

Mesaj de GRASYO27 » 14 Sep 2004 13:49

In concluzie suntem o tara cu o conducere de ##### care nu stie altceva decat banul usor luat cu japca deoarece in alt fel NU stiu.Vor face altii bani cu bunurile noastre asa cum au facut de atitia ani de zile.
FIR INTINS

Scrie răspuns