Asa ar fi ideal, sa lasam toti gluma la o parteflorincj scrie:Lasand gluma la o parte........nu are ce cauta plumbul in zona de mufare la o aruncare CU PLUMBUL PE PAMANT !

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Daca nu stapanesti bine procedeul de aruncare schimba inaintasul cu unul monofilament.sorin_s scrie:Dar sa presupunem ca totusi ai bafta sa agati carligu in ceva pe mal si folosesti si un inaintas textil!!!!!!!!!![]()
sti care va fi rezultatu?
Ai si tu dreptate.In film este prezentata o metada de casting dar in conditii reale de pescuit vei avea ocazia destul de rar sa arunci asa.De obicei nici nu e nevoie de lansari extreme.sorin_s scrie:Dar sa presupunem ca totusi ai bafta sa agati carligu in ceva pe mal si folosesti si un inaintas textil!!!!!!!!!Neamtul scrie:Crezi ca daca pescuiesti pe un loc cu iarba se agata carligul,sau ce?
Carligul se poate agata doar daca nu esti atent unde asezi plumbul inainte sa lansezi sau daca ai carlig mare si folosesti montura cu acel carlig dupa plumb.In conditii normale pe balta oricum pescuiesti pe iarba.Nu cred sa fie asta o problema,cel putin eu n-am avut.![]()
sti care va fi rezultatu?
Aproape sigur vei rupe varful batului!!!!!!![]()
![]()
acesta e motivul pt care am postat acest film! Eu sunt foarte convins ca e o metoda foarte buna pt casting dar nu ne ajuta in pescuit atat de mult!