Cand credeti ca vom face prima iesire la crap anul asta?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
?
Va rog sa ma ajutati cu o problema. Vreau sa merg la o balta pe 14 sau 15 martie in jurul bucurestiului unde sa pot uda noile achizitii insa vreau sa-l iau si pe tatal meu care nu stie sa pescuiasca decat la undita. Intrebarea mea este unde se prinde si crap CR si caras la undita care poate fi pastrat.
?
Va rog sa ma ajutati cu o problema. Vreau sa merg la o balta pe 14 sau 15 martie in jurul bucurestiului unde sa pot uda noile achizitii insa vreau sa-l iau si pe tatal meu care nu stie sa pescuiasca decat la undita. Intrebarea mea este unde se prinde si crap C&R si caras la undita care poate fi pastrat.
Va rog sa ma ajutati cu o problema. Vreau sa merg la o balta pe 14 sau 15 martie in jurul bucurestiului unde sa pot uda noile achizitii insa vreau sa-l iau si pe tatal meu care nu stie sa pescuiasca decat la undita. Intrebarea mea este unde se prinde si crap C&R si caras la undita care poate fi pastrat.
[/code]