Salut,cunoasteti careva un magazin in Maco sau Szeged unde se gasesc mulinete Shimano?E diferenta de pret?
Magazine online din Ungaria,care au Shimano,cunoasteti vre-unul?
Stau aproape de granita si as trage o fuga pana la vecini daca gasesc mai ieftin.
Shimano Ungaria
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Shimano Ungaria
Pescuitul este o arta...dar si un hobby foarte scump.
Re: Shimano Ungaria
anul trecut era dif de pret.szeged.treci podul si mergi numai inainte.cred ca la al treilea semafor ,pe stinga e Kfish.dif la bblc era fata de romania aprox 1mil.Neamtul scrie:Salut,cunoasteti careva un magazin in Maco sau Szeged unde se gasesc mulinete Shimano?E diferenta de pret?
Magazine online din Ungaria,care au Shimano,cunoasteti vre-unul?
Stau aproape de granita si as trage o fuga pana la vecini daca gasesc mai ieftin.
Adica intru in Szeged si la a 3-a intersectie undeva este magazinul?
Sincer sa fiu,nu mai tin minte sa fi trecut peste un pod cand am fost la Szeged anul trecut.
Eu trec granita la Cenad si stiu ca este pod peste Mures la Maco dar la Szeged,sincer,nu tin minte. (nu ma duc prea des),eh!,...vad eu.
Daca magazinul e undeva la intrare il gasesc eu cumva.(nu stiu boaba de ungureste )
Va multumesc ptr. raspunsuri,mai scrieti daca cunoasteti si altele.
Sincer sa fiu,nu mai tin minte sa fi trecut peste un pod cand am fost la Szeged anul trecut.
Eu trec granita la Cenad si stiu ca este pod peste Mures la Maco dar la Szeged,sincer,nu tin minte. (nu ma duc prea des),eh!,...vad eu.
Daca magazinul e undeva la intrare il gasesc eu cumva.(nu stiu boaba de ungureste )
Va multumesc ptr. raspunsuri,mai scrieti daca cunoasteti si altele.
Pescuitul este o arta...dar si un hobby foarte scump.