loc de autolaudat

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Gyorg
new member

Mesaj de Gyorg » 30 Sep 2004 11:30

Macar cu acest topic sa intretinem barfele.
Lucian Constantin
Clubul Pescarilor de Rapitor

radu_cj
new member

Mesaj de radu_cj » 30 Sep 2004 11:36

Personal Best...hmmm, pai a fost un cteno la 15 kile, dar asta se intampla acu vreo 10 ani si era pe una din baltzile din complexu piscicol Taga-Geaca. E o poveste cu "a fost odata" tinand cont de halul in care au ajuns azi lacurile alea. Era la inceput de septembrie, momeala folosita : boabe de porumb in lapte.

adi-sibiu
new member

Mesaj de adi-sibiu » 30 Sep 2004 22:34

[.
Adi-Sibiu, cum ai scos tenul de 7kg la undita?[/quote]

se pare ca trebuie sa raspund ca si unui vecin care ma intrebat cind am venit acasa cu pestele si la vazut: de unde l-ai cumparat si raspunsul a fost prompt METRO . si am scapat de lamuriri.
daca totusi vrei cu adevarat sa sti si ai incredere in ceea ce spun uite asa sa intimplat:
-era ora 23:45 si copiii mei pescuiau la varga la caras cu boaba de porumb din conserva 2 buc pe carlig;mi-am zis hai sa ma joc si eu cu ei
si am luat o varga de langa rulota care avea pe ea fir de 0.4 pluta cu starlete si carlig de 8 (eu le-am facut cu fir de 0.4 pentru ca asa copiii nu mai lasau plute multe in trestie fiindca pescuiau la 20 da cm langa trestie si carasii acolo plecau de la prima trasatura)
am pus pe carlig nu doua ci patru boabe trei ridicandu-le deasupra carligului si una pe carlig am stat cinci -zece minute dupa care si pluta mea a luat drumul trestiei. am simtit trasatura puternica si am sarit in apa . a durat 10 minute in care nu am bruscat deloc doar lasimd pestela sa o ia in stg si dreapta. tenul era femela si am constatat ca era plina de icre,dupa ce l-am scos la mal.din acest motiv am avut sansa poate unica sa scoti ten de 7 kg la varga pt ca nu a luptat ca si unul fara icre a obosit in 10 minute ceea ce nu se intimpla foarte des la un ten. copiii mi-au dat minciocul eu fiind la 2 m de mal si neavind sansa sa mai ajung sa-l iau de pe mal .cam asta a fost .

pescarel
junior member

Mesaj de pescarel » 01 Oct 2004 11:43

Nu am pus la indoiala ce ai zis, am vrut doar sa iti 'aud' povestea, credibila de altfel.

adi-sibiu
new member

Mesaj de adi-sibiu » 01 Oct 2004 22:30

pescarel scrie:Nu am pus la indoiala ce ai zis, am vrut doar sa iti 'aud' povestea, credibila de altfel.

mersi!!

Scrie răspuns