Cica Pescar

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

HackBv
member

....

Mesaj de HackBv » 16 Sep 2005 20:11

ia legat de boilles incearca spre coada lacului in drept cu drumul care urca in cultura sa dai si baga vreo 2 kg de boilles shi nishte semintze shi ai sa vezi rezultate asta ma enerveaza ca multzi zic ca nu shtie peshtele de boilles dar atzi dat cu boilles atzi nadit langa mine au stat 2 inshi intr-o zi de la aviatzie pe un vand ifernal eu am scos 2 crapi shi ei nimik iar dupa aceea shi-au luat inima in dintzi shi mau intrebat cu ce dau le-am dat shi lor boilles shi au scos shi ei cate un crap dar aici vb de boilles din stros de floarea soarelui retzeta nu o zic pt ca vor aparea comentari dar incearca cu o retzeta care o gaseshti shi sa contzina foarte multa floarea soarelui pt ca eu la asha ceva dau pe Seaca si prind daca altcineva prinde la altceva nu pot sa ma pronuntz pt ca shtiu ca sunt destui pescari care merg frecvent pe Seaca si prind bine dar nu shtiu la ce pt ca nu sunt genul care sa intrebe la ce cum unde.

Moose_master
member

Mesaj de Moose_master » 18 Sep 2005 20:14

16 lansete..... wow

Moose
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 19 Sep 2005 16:51

Am vazut si eu asa ceva pe balti in timis.Ce ziceti de asta : pescar + 14 bete din care 4 plute restul la fund si daca nu este de ajuns pe toate avea rame si viermi !!!!!!!! Asta da atlet fratilor! :D :shock: :lol:

carpriver
senior member

raspuns

Mesaj de carpriver » 19 Sep 2005 16:51

16 lansete ?!!!! Un fel de munca voluntara ... nu PESCUIT !! :evil:

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 19 Sep 2005 16:52

Eventual pescuit industrial

doruletz
member

Mesaj de doruletz » 20 Sep 2005 08:22

Gabi,daca eram eu pe acolo ma puneam cu doua lansete langa el,lipit chiar,si cu proverbiala mea bafta(pe vremuri mi se spunea Doru-o trasatura pe zi,he-he)prindeam vreo 2-3 bucati si ii dadeam buna ziua si plecam.Iti garantez ca rupea macar 10 lansete din alea 14 daca ii spunem ca betele sant de vina!

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 21 Sep 2005 14:36

:lol: :lol: :lol: :lol:
Data viitoare stiu ce sa fac .Spune-mi te rog cand mai ajungi la Cornesti?

Kulcsar Laszlo
Site editor

Mesaj de Kulcsar Laszlo » 21 Sep 2005 16:56

Eu spun un lucru> daca pestele maninca chiar si o lanseta iti ajunge, ca sa te simti bine la pescuit, poti avea chiar 100 de lansete daca pestele nu coopereaza, nu faci mare lucru (asta daca esti cumva ghinionistul lumii!). pentru mine 2 lansete + una mi se par suficente.

Si daca tipul le mai planta la distanta acele monturi de pe lanseta!!!!!!!!

HackBv
member

....

Mesaj de HackBv » 21 Sep 2005 23:13

eu dau deobicei cu 5 lansete dar de fapt nu dau singur adica taicameu da cu 2 lansete iar eu dau cu 3 cam asha pescuim noi dar dam totushi aproape unul de celalalt pt a nu nadi 2 locuri separate

doruletz
member

Mesaj de doruletz » 22 Sep 2005 07:35

gabi cred ca "the BiiiiP TEAM",adica eu si nash'miu, o sa mergem din data de vineri 30.09 si o sa stam pana duminica 09.10,asa ca deja santem cu capul plin de idei si sufletul plin de sperantze.
poate ne intalnim pe acolo.eu zic ca numa bine dupa ploile astea s-a mai racit un pic apa si batem recordul de anul asta pe care inca il detinem(+18 kg).
Si o sa luam cu noi cate 25 de bete de caciula (he he) si trei de sapca!!!
da noi pecuim numa cu sapca in cap asa ca o sa avem doar sase in apa,hehehe!

Scrie răspuns