Crapul si vremea rea........

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

carpriver
senior member

Mesaj de carpriver » 17 Oct 2005 12:01

In 2001 am fost la pescuit pe 27 noiembrie...era un FRIG...AM FACUT O PARTIDA MEMORABILA....5 crapi...cel mai mare 13.6 kg, asa ca sa dea D-zeu sa ai ce numara :lol: Fir intins :lol:

RazvanV
veteran

Mesaj de RazvanV » 17 Oct 2005 12:38

`carpriver scrie:Nu conteaza ca este frig...acum se numara ...crapii :lol: cele mai bune rezultate le-am obtinut in perioada aceasta :lol:
Depinde de apa, de clima...
Pe la noi (Bv) au fost putini anii in care la sfarsitul lui noiembrie s-au prins crapi. Acu' vreo 3-4 ani, cand am avut parte de o toamna uscata si foarte calda (anul cu seceta aceea cumplita), s-au prins si la inceputul lui decembrie. In general (inclusiv anul asta) se duc la "culcare" pe la mijlocul lui octombrie.
Cum dispar algele (datorita temperaturii apei), cum nu mai gasesti crapi pofticiosi. Nu m-am referit la vegetatia acvatica, ci la algele acelea microscopice ce coloreaza apa in nuante de verde/rosu in functie de specie si densitate. O situatie similara am observat si primavara, pana nu apar algele nu prea se inghesuie la masa.

carpriver
senior member

Mesaj de carpriver » 17 Oct 2005 13:22

Corect , Razvane :lol:

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 18 Oct 2005 08:59

:-( a fost grea despartirea frate tilea,dar te anunt ca joi am decolat spre
patria crapilor,cred ca nu va fi ultima partida din 2005,se anunta vreme frumoasa.
confirma participarea.

XquiZZiT
senior member

Mesaj de XquiZZiT » 18 Oct 2005 11:20

se anunta vreme frumoasa????? valeu, la noi in Brasov a nins ieri toata ziua, iar pe valea prahovei e zapada de o palma!!!!
Alex Carlan
Fire-ntinse precum corzile de la chitara!!

carpriver
senior member

Mesaj de carpriver » 18 Oct 2005 15:55

Si pe la noi este rau...frig si ploua :lol: totusi cica s-ar incalzi..depinde ce :lol:

Scrie răspuns