Sponsorizare
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- senior member
NELAMURIRE
In primul rind constientizeaza si clarifica ,de la inceput,inainte de a participa la un concurs,nivelul la care te afli in acest moment.Raspunde sincer, singur ,la urmatoarele intrebari:
1.De ce vreau sa particip la un concurs?
2.Sint pregatit teoretic pentru un concurs?
3.Practic,am destula experienta?
4.Pot sustine financiar pregatirea concursului?
5.Ce astept de la un asemenea concurs?
Dupa ce ti-ai clarificat situatia in care te afli ,LA MUNCA !.Functie de obiectivele care ti le-ai propus(sper sa ai luciditatea si sa fii dur cu tine),iti alegi caile de atac.
Daca tot te-am "incurajat"iti doresc si "Fir intins!".
1.De ce vreau sa particip la un concurs?
2.Sint pregatit teoretic pentru un concurs?
3.Practic,am destula experienta?
4.Pot sustine financiar pregatirea concursului?
5.Ce astept de la un asemenea concurs?
Dupa ce ti-ai clarificat situatia in care te afli ,LA MUNCA !.Functie de obiectivele care ti le-ai propus(sper sa ai luciditatea si sa fii dur cu tine),iti alegi caile de atac.
Daca tot te-am "incurajat"iti doresc si "Fir intins!".
Orice s-ar intimpla fii om,peste n-ai cum sa devii!
- Iliuta Goean
- maniac
- Cristian Stancu
- member
@ Panait Cezar -
1. Din curiozitate
2. Nu cred
3. Nici atat
4. Pe aproape
5. un loc in primii 10
Referitor la caile de atac ...acum sunt intr-o intersectie cu 1000 de drumuri si nu stiu pe unde sa o apuc de aceea am apelat la ajutorul vostru.
Astept sugestii din partea tuturor, nu ma dau mare pentru ca nu stiu mare lucru...dar sunt deschis sa invat ( cam greu pe forum, dar macar imi fac o idee).
In plus PROST nu este cel care recunoaste ca nu stie, ci cel care are impresia ca le stie pe toate.
1. Din curiozitate
2. Nu cred
3. Nici atat
4. Pe aproape
5. un loc in primii 10
Referitor la caile de atac ...acum sunt intr-o intersectie cu 1000 de drumuri si nu stiu pe unde sa o apuc de aceea am apelat la ajutorul vostru.
Astept sugestii din partea tuturor, nu ma dau mare pentru ca nu stiu mare lucru...dar sunt deschis sa invat ( cam greu pe forum, dar macar imi fac o idee).
In plus PROST nu este cel care recunoaste ca nu stie, ci cel care are impresia ca le stie pe toate.
- Dan Cotelici
- veteran
..impreuna cu coechipierul.Unul din cele mai importante aspecte este modul in care va intelegeti(tactica,etc), cum va impartiti sarcinile si cum va repartizati "turele".Iliuta Goean scrie:ps:
fa si un test de anduranta, mergi la un pescuit de 4-5 zile si incearca sa simulezi conditii de concurs, stress, munca, nesomn, capriciile vremii etc ...
poate fi foarte interesant un asemenea test...
Second BEST is FIRST loser
- Iliuta Goean
- maniac
- Cristian Stancu
- member
- Iliuta Goean
- maniac
- Dan Cotelici
- veteran
Odihna este foarte importanta.De aceea trebuie sa te poti descurca singur cu scoaterea pestelui.Nu-ti deranjezi partenerul decat daca ai luat o bucata mare.Lasati la o parte orgoliile.In functie de situatie lucreaza cel care stie sa faca cel mai bine lucrul respectiv.Concret, trebuie sa stabiliti dinainte pentru situatia in care nici unul din voi nu doarme cine arunca, cine nadeste, cine prepara nada, cine lucreaza la lanseta si cine la minciog,etc.Cristian Stancu scrie:Banuiesc ca cea mai grea operatie la un concurs de pescuit nu este scoaterea lui din apa ci somnul, exact cum spunea iliuta.
Spuneti-mi si mie cum v-ati impartit, cu ce mancare ati plecat pe balta(pentru voi, nu peste) si cam ce credeti voi ca ar trebui sa stiu din treburile gospodaresti.
Ca sa puteti face asata trebuie sa faceti impreuna mai multe partide in urma carora veti trage concluziile.....Partide de minim 48 de ore.
Second BEST is FIRST loser
-
- member