nu am inteles dece zici ca nu e nicio interes la acest fel de competiti cand eu doar in ploiesti pot sa numar cel putin 5 echipe care ar vrea sa participa,dar, nu au stiut nimic pana la desfasurare selectii.
Sper ca anul acest cel putin alp sau pm ne avertizaza inainte de selecti macar o luna, asa cine vrea sa merge poate sa probasa cel putin sa faca selectie(asa de distractie) si cu ajutor lui Dumnezeu si putina tecnica(care nu strica) de ce nu...poate macar sa merge la mondial.
eu? Normal ca vreau sa particip pentru ROMANIA, este tara mea, lucrez aici de 6 ani,locuiesc si pescuiesc aici de 5 ani(si faptul ca si anul acest avem avut ghinion in italia imi a durut sufletul sa stiti!) ,si am pescuit cu persoane deosebite cu care inca acuma tinem legatura si ne schimbam costant experientele, nu exista competitia intre noi si avem un fel de club de carpfishing care fara sgomot lucreaza mult si asteapta sa explodasa pentru a demonstra la cealalte natiuni ca si in Romania exista echipe cu posibilitatie (nu materiale :) ) de a concora cu bune resultate(in particular vreau sa i rupem pe italieni

satisfactia de a face un lucru focut bine ca echipa si nu ca singur pescar
satisfactia de a vedea un resultat dupa atata munca (si atatia ani)
Si placerea de a demonstra ca Romania are la fel potentialu ca celealalte natiuni,daca nu mai mare!!!!!!
Anul acest se lucrasa pentru a organiza tot cu bani de inscriere la selecti(transportul pana in bulgaria,imbracaminte cu steguleti, si momeli.)asa ca cu 200 de euro pe echipa se poate merge pana acolo(chiar voi ca cititi acuma puteti sa fiti castigatori)sper sa se finalizaza acest lucru pentru ca ar fi foarte frumos.(niciuno are bani de aruncat).
Ce pot sa mai zic,,,, cum zice Cezar atunci:Pe balta frate!!! si tot inainte cu intrenament.ah!! am uitat TRAIASCA ROMANIA