Piscicultoboierii. Victimele si complicii lor.

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

jenel
senior member

Mesaj de jenel » 11 Aug 2006 13:25

NU AM APUCAT SA DAU DE PARTID ERAM PREA MIC DAR AM PRINS UN AN DE UTC :D

dinu profesoru
senior member

Tara lui Papura Voda

Mesaj de dinu profesoru » 09 Oct 2006 20:29

Ca in multe alte cazuri demonstram ca suntem neam de barfitori clasa 1.In primul rind faceti o mare greseala cind generalizati situatia cu concesionarii si asta o spun pentru ca sunt si eu unul dintre ei,am o balta concesionata de 4 ani si o asociatie constituita anul acesta.Nu stiu care era situatia apelor mai sus amintite de dvs inainte de a fi concesionate dar la noi in judet era prapad si cand spun asta zic PRAPAD!!!!Mai departe sunt dispus sa va chem pe oricare din domniile voastre sa gestionati lacul doar 2-3 luni si atunci poate veti intelege mai bine cu ce se maninca asta si ce probleme implica.Nu in ultimul rand cred ca toti cei cu ceva bibilica la cap stiu si care este realitatea cu presa romaneasca cit este de"impartiala si transparenta" dar nici aici nu putem generaliza.Vis-a vis de cazul Radulescu sunt de acord cu faptul ca trebuie sa plateasca pentru fapta lui dar ma intreb cati dintre dvs. au vazut si citit conditiile unui contract de concesionare si stiu ca in conformitate cu legea in vigoare 12 metri de la malul apei sunt domeniu public nimeni neavind dreptul sa utilizeze acest teren(nici aratura nici garduri pina in apa etc),el poate fi folosit doar de catre noi pescarii pt.pescuit sportiv sau de catre concesionar pt. activitatea de pescuit industrial daca detine licenta in acest sens.Mai mult in acest contract scrie ca este obligatorie asigurarea pazei perimetrului precum si interzicerea scaldatului,concesionarul raspunde penal pentru orice eveniment produs din incalcarea acestor reguli.Si mai la subiect sa trec in cei zece ani premergatori concesionarii balta a fost braconata si harponata crunt si au fost doua cazuri de innec(totul se poate documenta)...atunci unde este adevarul domnilor?
Si pentru a nu crea disensiuni va spun inca o data ca tot ce am facut EU am facut din dragoste pentru pescuit si daca imi pare rau de ceva este ca nu am putut sa fac mai mult,asta si din cauza ca a trebuit sa muncesc ca sa am bani sa pot sustine balta asta...asta este

Cristian Stancu
member

Mesaj de Cristian Stancu » 09 Oct 2006 20:58

Nu dau dreptate nimanui...spun doar ca o proprietate, nu trebuie incalcata niciodata fie ea dobandita prin mijloace mai putin ortodoxe.
Sunt convins ca tanarului mai sus mentionat nu i-a trecut prin cap, ca s-ar putea sa fie prop privata si ca ar putea intreba daca scaldatul, pescuitul e interzis
Da-i romanului un deget si ....ti-l bea.

ticu
Moderator

Mesaj de ticu » 09 Oct 2006 21:05

Bine CRISTI,asta inseamnaca cine o incalca trebuie inpuscat ?

dan zberg
member

Mesaj de dan zberg » 10 Oct 2006 18:21

frate ai proprietata privata ??ai avut bani sa concesionezi sau sa cumperi o balta??pune frate gard frumos ,pune bariera,si lucrurile se schimba,vrei sa tragi cu arma du te frate la poligon,calca cineva proprietatea da l in judecata cheama politia ca suntem in democratie....

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 10 Oct 2006 18:50

dan zberg scrie:frate ai proprietata privata ??ai avut bani sa concesionezi sau sa cumperi o balta??pune frate gard frumos ,pune bariera,si lucrurile se schimba,vrei sa tragi cu arma du te frate la poligon,calca cineva proprietatea da l in judecata cheama politia ca suntem in democratie....
unii inteleg prin democratie ca au si dreptul de a utiliza arma :mrgreen:

jenel
senior member

Mesaj de jenel » 11 Oct 2006 20:27

corect

Cristian Stancu
member

Mesaj de Cristian Stancu » 12 Oct 2006 20:55

razvan111272 scrie:
dan zberg scrie:frate ai proprietata privata ??ai avut bani sa concesionezi sau sa cumperi o balta??pune frate gard frumos ,pune bariera,si lucrurile se schimba,vrei sa tragi cu arma du te frate la poligon,calca cineva proprietatea da l in judecata cheama politia ca suntem in democratie....
Cred ca romanul nu prea e invatat cu proprietatile altcuiva, tot ce vede in fata ...crede ca i se cuvin. Aici cred ca s-a facut greseala...daca vad un lac, o pajiste, un munte....mai intai ma gandesc sa nu fie al cuiva si apoi incalc proprietatea respectiva.
Pentru proprietatea mea, Ticule...as face uz de arma, cum cred ca ai face si tu daca-ti intra cineva in casa ( fie casa, fie lac...tot proprietate e)
Recunosc ca nu sunt usa de biserica, dar cred ca ar trebui sa invatam ceva din patania bietului baiat si nu sa-i plangem de mila, ori sa ne bucuram de cati ani de puscarie a luat proprietatul baltii.
Da-i romanului un deget si ....ti-l bea.

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 12 Oct 2006 21:04

Cristian Stancu scrie:
razvan111272 scrie:
Cred ca romanul nu prea e invatat cu proprietatile altcuiva, tot ce vede in fata ...crede ca i se cuvin. Aici cred ca s-a facut greseala...daca vad un lac, o pajiste, un munte....mai intai ma gandesc sa nu fie al cuiva si apoi incalc proprietatea respectiva.
Pentru proprietatea mea, Ticule...as face uz de arma, cum cred ca ai face si tu daca-ti intra cineva in casa ( fie casa, fie lac...tot proprietate e)
Recunosc ca nu sunt usa de biserica, dar cred ca ar trebui sa invatam ceva din patania bietului baiat si nu sa-i plangem de mila, ori sa ne bucuram de cati ani de puscarie a luat proprietatul baltii.
hai ca esti culmea :mrgreen: daca imi intra unu in casa mai inteleg sa-l impusc dar ca sa omori un om care doar pur si simplu facea o baie deja ma depaseste total,pai atunci hai frate sa ne punem mine in jurul casei ca e DEMOCRATIE IN ROMANIA ;-)

ticu
Moderator

Mesaj de ticu » 12 Oct 2006 21:12

Cristi in casa as trage sigur ,dar daca as fi proprietar de balta sigur nu as face uz de arma.

Scrie răspuns