Vantul

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

ticu
Moderator

R....

Mesaj de ticu » 12 Sep 2006 20:56

ALBERT IESTI CUMV SI TU VREUN PROFESOR DE GRAMATICA :?: SAU ASA ITI PLACE TIE SA TEBAGI IN SEAMA CA SI CHILOTI IN ........ :mrgreen: NAM STIUT CA SINTEM LA ORE DE GRAMATICA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ticu
Moderator

R....

Mesaj de ticu » 12 Sep 2006 21:01

SCUZE POATE AM GRESIT....DOM.PROFESOR :!: IESTI CUMVA PE POST DE SUPRAVEGHETOR :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :arrow:

tudor oprescu
Moderator

Mesaj de tudor oprescu » 12 Sep 2006 21:37

Ticu, pe forumuri se scrie cu litere mici, si doar cand vrei sa tipi scrii NUMAI IN MAJUSCULE ! Ai inteles acuma ?

Andrey95
junior member

Mesaj de Andrey95 » 13 Sep 2006 08:33

E foarte interesanta cearta voastra :lol: , dar n-are nici o legatura cu vantul :!: :lol: :lol: :mrgreen:

Albert
senior member

Re: R....

Mesaj de Albert » 13 Sep 2006 10:42

ticu scrie:SCUZE POATE AM GRESIT.
Auz bre...nush ce te ataci in halul asta.Eu ti-am dat un sfat si-atat.De gresit gresesti la fiecare postare, asta-i destul de evident pt. oricine are pic de cultura generala si minime cunostinte de limba romana.Nu tre' sa-ti ceri scuze, alea n-ajuta la nimic.Incearca doar sa te aduni putin inainte de-a apasa tasele alea si poate devii mai..lizibil:-)Nu zice nimeni sa ai un limbaj elevat, da' nici sa scrii ca si un kârgâstânez nu e ok.Sper ca ai inteles ce incerc sa-ti transmit.daca nu, use google sau intreaba..nu e o rusine sa nu stii, chiar si limba romana se poate invata..vointa sa fie :D
Fire intinse. :-)

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 13 Sep 2006 14:07

fiind la topicul ..VANTUL.. poate io fi batut omului vantul in tastatura :mrgreen:

Dan Pop-Coman
veteran

Mesaj de Dan Pop-Coman » 14 Sep 2006 13:20

Vantul are o importanta foarte mare in pescuit :valurile care se formeaza cu ajutorul vantului oxigeneaza apa,sparg oglinda apei si reduc vizibilitatea in apa. Pestii se simt in siguranta si se hranesc cu mai multa incredere.Valurile care lovesc in maluri dizloca din acestea particule care pot contine diferite larve si seminte.Tulbura apa,iar o apa tulbure atrage crapul daca acesta este pe aproape.

jenel
senior member

Mesaj de jenel » 22 Sep 2006 07:51

pe dunare intre moldova noua si orsova e un vant localnicii il numesc cosava , tata cand bate ala nici caini nu ies din casa si mai tine si 5 zile iarba o aduni pe fire ti se rup le aduce pe mal si pesti foarte izolat cate unul asa pe ici colo[/b]

Cucu Ionel
senior member

Mesaj de Cucu Ionel » 22 Sep 2006 21:36

Jenel,mai tare bate la Bazias,sunt valuri de zici ca esti la Marea Neagra!
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 26 Sep 2006 11:29

Mai baieti , nu imi aduceti aminte de Cosava , m-a prins si pe mine odata de era sa ma arunce in balta , 3 zile nu am putut nici sa tin batul sus , ce sa mai vorbim de aruncat sau dus cu barca . :evil: