AM TRAIT SA OVAD SI PE ASTA...

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 11 Oct 2006 16:59

mie nu mi-a fost rusine sa spun ca sunt roman
si nu s-a uitat nimeni urat la mine
dimpotriva, o gagica incerca sa ma convinga ca de fapt suntem italieni :lol:

cand ai fost cu tudor, nu ti-a povestit si despre francezi care dau la japca, sau despre localnicii de pe loara sau viena care retin tot ce prind, ca sa se laude la vecini ?

oricum, poate dadeau la halau ca sa-si prinda pestisori vii sa dea la somn sau salau
i-ati intrebat ?
ce-ar fi rau in asta ? :)
eu de exemplu, ultimile partide le-am inceput cu sesiune de postrovol...

mai mult decat atat, in romania este legal pescuitul la halau pe apele de frontiera, vezi de exemplu pe dunare pe granita cu bulgaria unde oamenii dau cu acte in regula la halau

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 11 Oct 2006 18:36

chiqui2k4 scrie:Cind treci de granita cu Ungaria,mai bine eviti sa spui ca esti roman.
Imi pare rau ca o spun dar asta este adevarul.
bai fratilor,daca asa ginditi e nasol,in cazul asta ramineti in ungaria ca poate e mai bine.............eu sint mindru ca sint roman si am umblat in lumea asta mai peste tot,dar nu am avut probleme cu nationalitatea mea,si daca m-as mai naste odata as vrea tot in ROMANIA :!:

jenel
senior member

Mesaj de jenel » 11 Oct 2006 18:44

subscriu la ce a spus freecarp si florin

ticu
Moderator

'''''''

Mesaj de ticu » 11 Oct 2006 18:50

Florine si eu sint de aceasi pareresi te sustin cu inversunare,nu cred ca exista padure fara uscaturi.

chiqui2k4
member

Mesaj de chiqui2k4 » 11 Oct 2006 19:53

Sint perfect de acord cu voi. Nici eu,niciodata nu am ocolit sau mi-a fost rusine ca sint roman.Si ma mandresc ca sint ROMAN.Problema este cind cei de aici itida peste nas din cauza tuturor javrelor si analfabetilor care vin doar de dorul de a pleca de acasa.Asa ca asta este.Un exemplu convingator vi-l pot da chiar cu fratele meu dar nu vreau sa mai imi aduc aminte.
Cristi.

freecarp
veteran

Mesaj de freecarp » 11 Oct 2006 20:08

stai linistit Cristi!!
fiecare are partile lui negre!

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 11 Oct 2006 20:16

vlasin florin scrie:
chiqui2k4 scrie:Cind treci de granita cu Ungaria,mai bine eviti sa spui ca esti roman.
Imi pare rau ca o spun dar asta este adevarul.
bai fratilor,daca asa ginditi e nasol,in cazul asta ramineti in ungaria ca poate e mai bine.............eu sint mindru ca sint roman si am umblat in lumea asta mai peste tot,dar nu am avut probleme cu nationalitatea mea,si daca m-as mai naste odata as vrea tot in ROMANIA :!:
Florin , a umbla peste tot in lumea asta si a fi stabilit in alta tara e cu totul altceva , tu ca loc in Romania si umblii in vacante peste tot te mandresti a fi Roman pe cand noi romanii stabiliti in alte tari totusi stam un pic mai retrasi , un ex bun ar fi ceea ce sa intamplat in Italia sap trecuta ;-)

jenel
senior member

Mesaj de jenel » 11 Oct 2006 20:42

in romania nu vin tot felul de broscari ca aici se poate si se fac de toate si nemti ce vin nu-s toti usi de biserica atata i dam in sus si in jos cant ajun in tara valaha nu vad decat p...a tanara mici si bere :-)

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 11 Oct 2006 20:58

jenel scrie:in romania nu vin tot felul de broscari ca aici se poate si se fac de toate si nemti ce vin nu-s toti usi de biserica atata i dam in sus si in jos cant ajun in tara valaha nu vad decat p...a tanara mici si bere :-)
Ba esti de groaza cum scrii si tu fiti-ar A4 de ras sa-ti fie .....