CAPTURI VIDEO 2007
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
- Dan Pop-Coman
- veteran
- Dan Pop-Coman
- veteran
dane,dute pe www.photobucket.com fa-ti o parola si un nickname dupa ce ai facut asta intri la photoalbum care iti va aparea in photobucket iar acolo dai opload la pozele tale dupa care copiezi linkul (vezi ca sant 3 ) tu il copiezi pe ultimul care este chiar sub poza ,iar dupa ce ai copiat intrii aici si dai paste si asa iti apare poza 

am intrat la mine in album ca sa fiu mai sigur ,deci sub poza ai 3 linkuri tu o copiezi pe cea unde scrie IMG code
deci atentie,faci nick+parola dupa asta intrii in albumul tau pe care lai deschis iar acolo dai opload la pozele care vrei tu sa le pui dupa care copiezi linkul si le pui aici :) si iti apar asa pozele cum este asta care o postez acum ,dupa un timp daca nu mai ai chef le poti scoate de aici din site numai cand anulezi poza din albumul tau personal de pe photobucket,bafta

deci atentie,faci nick+parola dupa asta intrii in albumul tau pe care lai deschis iar acolo dai opload la pozele care vrei tu sa le pui dupa care copiezi linkul si le pui aici :) si iti apar asa pozele cum este asta care o postez acum ,dupa un timp daca nu mai ai chef le poti scoate de aici din site numai cand anulezi poza din albumul tau personal de pe photobucket,bafta

- Dan Pop-Coman
- veteran
- Dan Pop-Coman
- veteran
L-am prins duminica noaptea spre luni,pe o balta salbateca care nu a fost nici o data populata.Pestii existenti in ea sunt din inundatii.Balta este de fapt o balastiera cu o adancime medie de aproximativ 5,5 m.A intrat noaptea la 2,iar dupa un dril frumos mi-a intrat intr-un copac cazut in apa.Noaptea la 2,30 ,la o temperatura de cel putin 0 grade,afara era inghetat m-am dezbracat la chiloti
si m-am urcat intr-un ##### de barca pneumatica mica si gaurita imprumutata de la Ticu
si am reusit sa-l scot du pa ce ma plimbat ceva pe balta.La acele temperaturi mau luaut transpiratile.A intrat la un boilies facut de mine,prins de un carlig Korda LS nr.4.Pestele a fost mascul si pentru prima data am eliberat un crap asa mare teafar si nevatamat.