Tau' Popii 2008
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Tilea Gabriel
- Moderator
teacher64 scrie:Superba zona!Mi-as dori si eu un concediu p-acolo
Daca nu-s indiscret, cat te-a costat? Reduceri pentru "oamenii casei"? Oricum, vreo 5 milioane pe saptamana e (aproape) acceptabil.
Din pacate nu se fac reduceri, abonamente...eventual daca te intelegi cu omu' cu taxa..
Razvan Grindean
- carp addicted-
- carp addicted-
[quote="M@tr|x
Din pacate nu se fac reduceri, abonamente...eventual daca te intelegi cu omu' cu taxa..[/quote]
Tot n-am inteles: cat e taxa pe 24 ore?!
Ca doar n-o sa venim pana acolo pt 12 ore. Dar pentru o saptamana? Un telefon, ceva?
Nu ma intereseaza "intelegeri" cu paznicul, patronul e cel care decide. Daca mituiesc paznicul, mi-s la fel de vinovat ca si el.
Din pacate nu se fac reduceri, abonamente...eventual daca te intelegi cu omu' cu taxa..[/quote]
Tot n-am inteles: cat e taxa pe 24 ore?!

Nu ma intereseaza "intelegeri" cu paznicul, patronul e cel care decide. Daca mituiesc paznicul, mi-s la fel de vinovat ca si el.
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
Taxa e de 30 de lei / 12 ore, adica pe zi. Daca vrei sa pescuiesti si noaptea mai dai 30 de lei. Deci taxa pe 24 de ore e 60 de lei.
Nu este taxa redusa pe 24 de ore sau pe saptamana...
Din pacate nu am nr. de tel. al patronului....daca vrei ti-l pot da pe al meu, in caz ca ai nevoie de alte informatii...
Nu este taxa redusa pe 24 de ore sau pe saptamana...
Din pacate nu am nr. de tel. al patronului....daca vrei ti-l pot da pe al meu, in caz ca ai nevoie de alte informatii...

Razvan Grindean
- carp addicted-
- carp addicted-
-
- member
Salut la toata lumea,
Confirm ca Taul Popii e un lac superb. Sunt si exemplare mari acolo si in plus, nu poate fi golit (secat) decat pana la un anumit nivel, ceea ce face imposibila o recoltare totala, ca sa zic asa. Lacul are gropi destul de adanci din cate mi-am dat seama, iar peisajul e frumos. Merita incercat, chiar de catre cei care cauta performante, s-ar putea sa aiba surprize.
Ovidiu
Confirm ca Taul Popii e un lac superb. Sunt si exemplare mari acolo si in plus, nu poate fi golit (secat) decat pana la un anumit nivel, ceea ce face imposibila o recoltare totala, ca sa zic asa. Lacul are gropi destul de adanci din cate mi-am dat seama, iar peisajul e frumos. Merita incercat, chiar de catre cei care cauta performante, s-ar putea sa aiba surprize.
Ovidiu