Belgia 2008

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 21 Ian 2008 07:21

Misto de tot! Asa activitati de iarna sa tot ai! ;-)
Mi se pare mie, sau avea o problema cu buza inferioara crapul tau? :roll:
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 21 Ian 2008 11:34

teacher64 scrie:Misto de tot! Asa activitati de iarna sa tot ai! ;-)
Mi se pare mie, sau avea o problema cu buza inferioara crapul tau? :roll:
avea gura perfect sanatoasa,din pozitia filmarii se vedea ciudat :-)

ms pt urari baieti si fire la fel de intinse si voua
Razvan

laurkro
senior member

Mesaj de laurkro » 21 Ian 2008 11:45

Bravo, poti sa fii fericit. Noi mai avem de asteptat... :-( :-( :-(

tibi micu
member

Mesaj de tibi micu » 21 Ian 2008 14:29

Bravo, frumos animal :P ....dar as avea si eu o intrebare...am observat ca mergi la pescuit in acelasi loc ,de obicei, poti sa-mi dai detalii despre cum o abordezi,adica in functie de temperatura,vant .ploaie, anotimp...etc, schimbi strategie, montura? mersi anticipat ptr. raspuns :bere: :bere:

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 21 Ian 2008 22:27

tibi micu scrie:Bravo, frumos animal :P ....dar as avea si eu o intrebare...am observat ca mergi la pescuit in acelasi loc ,de obicei, poti sa-mi dai detalii despre cum o abordezi,adica in functie de temperatura,vant .ploaie, anotimp...etc, schimbi strategie, montura? mersi anticipat ptr. raspuns :bere: :bere:
Salut Tibi
pescuiesc dupa cum prind loc :mrgreen: ,in locul care m-am asezat normal nu ai voie dar m-am riscat cum ma risc de fiecare data din cauza ca celelalte locuri sant ocupate ,avem un loc foarte restrans pe acea balta cca 150 m ,abordez de obicei partidele in functie de vant si bine-inteles anotimp,acum fiind ceva mai rece afara prefer sa pescuiesc la adancimi mai mari intre 6-10m dar cand e soare afara chiar pe vreme rece nu ezit sa bag o lanseta chiar si in 2 m,monturile nu le schimb (iarna ,vara aceeasi montura si in general peste tot unde merg la pescuit) ,oops era sa uit ,iarna merg numai pe bile de 14-16 mm maxim si vara pe bile de 20 mm si pelete intre 11 si 18 mm

tibi micu
member

Mesaj de tibi micu » 22 Ian 2008 09:44

Oricum este bine ca si iarna ai unde sa iti uzi betele, pe cand la noi oooofff cat mai avem de asteptat :roll:

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 22 Ian 2008 16:31

iata inca o scurta iesire (3 ore) pe o alta balta in care am avut 8 trasaturi si am luat 6 crapi(ciortani) :lol:
am avut soare si am profitat sa bag o lanseta in mal la cca 2-3 m adancime de unde am scos 5 din 6 crapi :shock: ,am profitat si am facut cateva incercari in sensul ca am bagat snowman la o lanseta si la alta monster crab,la snowman am avut 6 trasaturi la monster crab doar 2(inca devreme pt astea) :mrgreen: ,snowman am folosit b&b(flash-baits) again cu succes de 14 mm,monster crabul au avut 20 mm si in ultimul rand iar pelete am folosit de 11 mm,iata cateva poze :mrgreen: ,ultima poza o sa vedeti ca am prins un crap de coada :mrgreen: :mrgreen: ,vi sa intamplat asa ceva pana acum ?? :shock: :shock: ,cel mai mare a avut 8 kg

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Ultima oară modificat 22 Ian 2008 20:42 de către Razvan.D, modificat 1 dată în total.

tibi micu
member

Mesaj de tibi micu » 22 Ian 2008 16:55

No comment 8)

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 22 Ian 2008 17:17

Bravo Razvane,
de ce este bila de jos asa rosiatica, ce ai experimentat ??? :mrgreen:

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 22 Ian 2008 17:23

carprom scrie:Bravo Razvane,
de ce este bila de jos asa rosiatica, ce ai experimentat ??? :mrgreen:
nimik special,doar ca imi place sa le dau niste culori diferite ,cum apa era tulbure mi-am facut cateva bile cu,culori diferite una roz si alta rosie :mrgreen: si mi-a iesit experimentul :D ,mai am si galbene ,daca imi mai fac si albastre dau cu tricolorul nostru :mrgreen:

Scrie răspuns