Cum poate intra un pescar intr-un club sportiv ?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Tilea Gabriel
- Moderator
- vladut mateianu
- veteran
@gabi, florin
Cel mai bine este sa va faceti singuri, sa nu depindeti de nimeni.....
PS In Timisoara exista un club sportiv de crap, Crap Club West condus de Dan Bostioca si Mircea Rosu....
Daca vreti sa luati legatura cu ei, dati-mi un semn pe privat ! Daca nu, ne vedem toti la Livada !
PS In Timisoara exista un club sportiv de crap, Crap Club West condus de Dan Bostioca si Mircea Rosu....
Daca vreti sa luati legatura cu ei, dati-mi un semn pe privat ! Daca nu, ne vedem toti la Livada !

- Senzor Planet - Nada si Momeli de Pescuit
- Crapmania.ro - Pescuit la Crap
Ok, si io-s amator, de cand ma tot agit, si nu se prea inghesuie nimeni din Tm la un asemenea club! Poate ar fi o solutie sa aderam la CarpFan din Oradea, ei au cel putin Cetariu ca pista de antrenament, la preturi omenesti!vladut mateianu scrie:@gabi, florin
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
- Vlasin Florin
- maniac
[quote="Vlasin Florin"]sa terminam casele odata sa ne mai eliberam putin [quote]
Crezi tu
! Eu am terminat casa in toamna, cel putin "partea de construit". Acum ma zbat cu intabulari, etc. Partea cu actele te termina, parol!
Nu m-am mutat, ca mai e de aranjat curtea, gradina, pavele, etc, etc. Parca-i Fata Morgana, baga-mi-as batu-n balta!
Deci, hai pe apa, barem 2-3 zile pe luna, ne mai inecam amarul!
Crezi tu

Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
- Tilea Gabriel
- Moderator
Facem planuri dar nu suntem in stare sa ajungem pe la tine la o bere dupa ce am promis de atatea oriteacher64 scrie:Vlasin Florin scrie:sa terminam casele odata sa ne mai eliberam putin
Crezi tu! Eu am terminat casa in toamna, cel putin "partea de construit". Acum ma zbat cu intabulari, etc. Partea cu actele te termina, parol!
Nu m-am mutat, ca mai e de aranjat curtea, gradina, pavele, etc, etc. Parca-i Fata Morgana, baga-mi-as batu-n balta!
![]()