comunicat important pentru foum

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 08 Iun 2004 16:20

@Andrei Muresan:
Pai nu zice nimeni ca trebuie sa fii toba de carte, poate m-am exprimat gresit sau am fost inteles gresit. Imaginati-va acest forum ca pe o forma de organizare virtuala, sa-i spunem statul pasionatilor de pescuit specializat la crap. Nu iti interzice nimeni sa intri si sa faci ce vrei, in limitele generale ale bunului simt. Ca sa fii rezident insa, trebuie sa respecti nu numai constitutia statului ci si legile lui si atunci => sectiunea 2. Nu zice nimeni sa nu intrebi, sa inveti, sa scrii prostii, insa atunci cind incalci legea/legile clar definite zbang, amenda, te uiti cu jind la sectiunea 2 si faci ce vrei in sectiunea 1 (bineinteles un ce vrei relativ, guvernat de legile decentei, ale bunului simt, ale civilizatiei, etc.)
Uite, caz concret UE si Romanica. Ce, iti interzice cineva accesul in UE? Nu. Dar mai intai trebuie sa faci dovada ca stii si respecti un set de reguli si proceduri valabile in acel loc.

Andrei Muresan
new member

Mesaj de Andrei Muresan » 08 Iun 2004 17:06

Nu am vrut sa dau cu parul, dar ma gandeam si eu ca pentru mine ar fii o pierdere mare sa nu am acces decat la sectiunea 1 (inamic public:) ). Sunt de acord cu aparitia unor reguli stricte, dar nu sunt de acord cu accesul in sectiunea "privilegiata" pe baza unor cunostinte solide despre pescuitul de crap (daca conteaza ca sunt sau nu de acord). Deci, ca sa concluzionez, cred ca trebuie stabilite niste reguli clare, dar inn acelasi timp as dori ca cei "initiati" in chestiunile discutate sa nu se mire de unele intrebari - hai sa le zicem puerile, ale novicilor. Am patit si eu chestia asta, punand o intrebare sa fiu luat peste picior (ce-i drept, marea majoritate m-au ajutat cu sfaturi care mi-au folosit). Asa ca cred ca cel mai bine ar fii sa apelam la bunul simt, si, atunci aceasta discutie ar deveni inutila. Va doresc fir intins (v-as mai face o urare ce se face pe aici pe la Cluj - ceva cu betele - dar as intra direct la sectiunea 1 :) )

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 08 Iun 2004 22:34

@patabum
asa cum a spus si dan, exista sectiunea "discutii generale", puteti sa o numiti barul sau carciuma forumului, se poate discuta acolo si despre ciorapi de dama daca vreti.

din pacate posibilitatile tehnice ale forumului nu-mi permit sa fac asemenea separatii si nici nu sunt de dorit, oricand te poti trezi cu o informatie super folositoare de la cineva care nu este cotat la "bursa" valorilor pescaresti

@gica
da gica ai dreptate, umorul este sarea si piperul oricarei conversatii dar aici nu am interzis glumele ci devierile aberante de la subiect si atacurile la persoana, consider ca sunteti cu totii suficient de inteligenti sa faceti glume la subiect.

credeti-ma ca sunt/au fost pe forumul acesta oameni plini de cunostinte care au incercat sa ofere cate ceva din stiinta lor dar au fost urgent luati in ras de unii si de altii fara vreun argument, doar de dragul "bashcaliei". acesti oameni acum refuza sa mai scrie pe forum pentru a nu fi pusi in situatia de a polemiza fara nici un scop pe teme mult sub valoarea lor.

gica, daca vroiam sa fac un site super comercial si nu vroiam decat sa scot bani din el altfel abordam siteul si forumul, dupa cum vedeti sustin cheltuielile acestui site (si nu sunt mici) de cativa ani fara sa ma imbogatesc sau sa saracesc. daca nu il faceam din pasiune nu il faceam.

tot gica.
asa este orice tema pana la urma degenereaza dar exista in coltul stanga sus un buton pe care srie "topic nou", sper sa invatati cand e cazul sa luati decizia de a-l folosi.
Nu face ce nu-ti place!

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 08 Iun 2004 22:44

Mai fratilor - pun si eu citeva intrebari :
1. Pentru Patabum - cum facem impartirea in experti si novici ? Cind ne baneaza Iliuta sau Danr - si mergem la novici predam si sculele? Invers "promovarea" se face pe baza de examen?Si pot sa mai continuu pe tema asta - dar ma opresc aici ca sa nu ocup Forumul inutil
2. Toate postarile astea - inseamna trafic - situl creste si poate prezenta interes pentru reclama . Cred ca stiu ce spun ! Cine ma poate obliga sa raspund la intrebari de genul - de cite ori fac bucla pe nu stiu ce cirlig - sau pe ce balta se prinde crap mare - sau cum se misca bambina mai natural - etc ? Am mincat mult misto pe balta ( nu pe Forum ) dar nu m-am ofruscat si am stiut sa casc urechile si ochii fara sa ma supar . In plus inveti mai usor asa - intr-o atmosfera degajata :lol: :lol: . Nu suntem la Academia de Crap - suntem pe un Forum public - unde venim de placere , fara sa fim obligati - dar , personal , vreau sa ma simt bine si daca asta mai inseamna ca uneori sa mai fac cite o gluma sau cite un misto - asta este !
3. Cind l-au arestat pe Gica Chioru - de nu a postat o luna ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: - asta e scrisa la misto ! ) v-ati dat de ceasul mortii toti ! Pai Gica e lider la misto - si e super baiat - intra lumea numai sa vada ce a mai scris ! Cum facem ?!
4. Sunt foarte multi care posteaza despre un subiect si la sfirsit vin ei si spun cum e bine sa faci - pai vreti seriozitate la astfel de postari ? - e una cu Lead Core care m-a spart !
5. Sunt altii care il intreaba pe Cezar - ce competenta are sa-i dea lui sfaturi . Pai nu cere misto - unul de asta ? Mai banatii si pe ei fratilor - daca vreti seriozitate !

Hai ca mi-am dat drumul la gura si ma trezesc cu vreun mail de bannare - noroc ca plec la peste :lol: :lol:

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 08 Iun 2004 22:55

inca o data poate nu ati inteles nici din a doua ...
nu ma deranjeaza umorul (cel de calitate evident) ci mistocariile de cartier si atacurile indreptate impotriva unora care chiar incearca sa-i ajute cu ceva pe cei ce pun intrebari

credeti ca este o mare gluma sa-l iei la mishto pe un incepator care pune o intrebare?

credeti ca este normal ca un om care a muncit sa scrie un mesaj de o pagina din experienta lui proprie sa fie facut in fel si chip de unii care nu au chef decat de mishtouri?

eu nu cred.

@ val
dan este moderator cu drepturi depline si ma ajuta sa mentin ordinea pe acest forum, oricare dintre noi poate sa stearga un mesaj daca nu considera ca se inscrie in regulile de functionare ale acestui forum.
Nu face ce nu-ti place!

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 08 Iun 2004 23:01

Ok - Iliuta - eu promit solemn ca voi scrie numai atunci cind voi vedea un topis serios - cu o problema interesanta . Te respect si pina la urma sunt in casa ta . Parerea mea sincera o sa ti-o dau pe privat

dan craciun
junior member

Mesaj de dan craciun » 09 Iun 2004 06:50

Eu sint de acord,in primul rind, cu Iliuta,dar si cu Patabum,Gica Chioru,Val Pangica!Cred ca si "mistoul" are un rol destul de important,pentru ca altfel ar fi cam monoton.

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 09 Iun 2004 07:43

@Iliuta:
Imi pare rau, dar nu ai inteles nimic din ceea ce am scris! Ce am scris eu si ce raspunzi tu sunt 2 chestii complet diferite.
End of story.

mugurel
member

Mesaj de mugurel » 09 Iun 2004 09:04

Daca conteaza numarul de vizitatori, sunt de acord cu ce a scris Val.
Daca conteaza parerea celor multi, nu se poate face de catre moderatori un sondaj de opinie? Bineinteles, hotararea finala le apartine.

DD
member

Mesaj de DD » 09 Iun 2004 09:12

1. Culmea este ca acum toata lumea vorbeste de "misto". Cand am citit dimineata mesajul important am spus OK, este normal si mi-am vazut de treaba. Spiritele s-au incins in urma postarii replicilor despre salau pe topicul dedicat plantarii. Iar acolo discutia a degenerat de doua ori si daca vei reciti postarile vei descoperii si vinovatul care a incins spiritele de fiecare data. :!:
2. Referitor la cele doua sectiuni pentru "fundul clasei" si "premianti", sa inteleg ca cei din ultimile banci nu vor mai putea nici macar citi postarile premiantilor :?:
3. Ce fel de politica se face pe acest forum, social democrata, comunista sau liberala. Eu sunt adeptul liberalismului. A generat cele mai mari progrese.
Invincibilitatea noastra depinde de noi, vulnerabilitatea inamicului, de el.
Sun Tzu

Scrie răspuns