Eu am impresia ca altele sunt mendrele pe aici. Dupa cum bine se vede nu scrie nimeni despre balti si administratori. De ce ? Pt ca sunt multi care nu au astfel de interese. Cei mai buni pescari se cunsoc intre ei, si asta nu este deloc rau, numai ca isi urmaresc interesul personal care de cele mai multe ori este si un interes comun. De ce sa vb de rau pe anumiti patroni cand ei fac petreceri de ziua patronului sau de ziua anumitor domni respectabili dintre ei, gazduite petrecerile in cauza de restaurantul care se afla pe malul baltii, cand se bat cu tort, cand privesc impreuna casete cu popularea lacului si toata lumea se simte bine?! Pt ca dupa aia sa se vorbeasca de rau pe la spate plini de invidie?! Sau cand vine vb de dom Raduta cu care nu te poti pune rau daca vrei sa mai ai si tu acces la cate o partida de pescuit la nivel mondial, unde nu te poti duce chiar daca platesti mii de dolari(pt ca vine pescarul din africa de sud si dolarii lui au alt miros decat ai tai), doar daca esti super recomandat si super cunoscut?!
Danr incearca sa pastrezi transparenta opiniei pt ca altfel s-ar putea crede f usor ca faceti si voi parte din cei care da-ti cu periuta pt o partida de pescuit. Opinia privind administrarea baltilor ne apartine fiecaruia in parte si este parte integranta din cultura pescuitului. Cu respect. www.xxx.ro/stationar
tancabesti 2
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Iliuta Goean
- maniac
observ ca nu sunteti deloc atenti la ce se discuta aici.
una spunem si alta se intelege, sau mai bine zis unul nu intelege, da o "petarda" si toti buluc dupa el cu speculatiile.
fratilor!!!!!! cititi cu atentie mesajele!!!!!!!!!
nu a spus nimeni ca nu puteti sa vorbiti despre administratori, proprietari, patroni ce or fi ei dar NUMAI in topicul referitor la acest lucru, atat vi s-a cerut, sa respectati subiectul unui topic, este atat de greu ca atunci cand vreti sa puneti o alta intrebare sa deschideti "topic nou", este tot un buton.
credeti-ne ca nu mai facem fata nici noi sa stam se filtram la mesaje, forumul a ajuns la 3 sute si ceva de inscrisi, uneori sunt cateva zeci de mesaje pe zi, pe mine ma omoara cu timpul acest forum, pierd nopti cu administraea lui, nu mai pot. l-am rugat pe dan sa ma ajute, o face din prietenie, fara nici un interes dar nici 2 oameni nu mai facem fata. ar trebui ca fiecare mesaj sa fie impartit si reimpartit in alte mesaje, asta cere timp, ar fi mult mai usor sa faceti voi acest lucru cand scrieti un mesaj, vedeti ce am facut cu subiectele "tancabesti" si "despre unele magazine", e chiar atat de greu?
va rog putina disciplina. atat.
va rog sa intelegeti exact ce am scris si sa nu mai faceti speculatii aiurea despre ce as fi vrut sa spun de fapt.
de la ce cere dan pana la discutii despre nerespectarea clientilor, servialism fata de anumite persoane este cale .... lunga raaaaaaaaaaau.
sa va mai spun ceva si gata, daca eu sau dan vrem sa mergem pe o balta mergem si gata, indiferent de pret sau conditii, daca undeva suntem batjocuriti (ex tancabesti) nu mai calcam acolo in veci, asa ca mai uosr cu periutele.
una spunem si alta se intelege, sau mai bine zis unul nu intelege, da o "petarda" si toti buluc dupa el cu speculatiile.
fratilor!!!!!! cititi cu atentie mesajele!!!!!!!!!
nu a spus nimeni ca nu puteti sa vorbiti despre administratori, proprietari, patroni ce or fi ei dar NUMAI in topicul referitor la acest lucru, atat vi s-a cerut, sa respectati subiectul unui topic, este atat de greu ca atunci cand vreti sa puneti o alta intrebare sa deschideti "topic nou", este tot un buton.
credeti-ne ca nu mai facem fata nici noi sa stam se filtram la mesaje, forumul a ajuns la 3 sute si ceva de inscrisi, uneori sunt cateva zeci de mesaje pe zi, pe mine ma omoara cu timpul acest forum, pierd nopti cu administraea lui, nu mai pot. l-am rugat pe dan sa ma ajute, o face din prietenie, fara nici un interes dar nici 2 oameni nu mai facem fata. ar trebui ca fiecare mesaj sa fie impartit si reimpartit in alte mesaje, asta cere timp, ar fi mult mai usor sa faceti voi acest lucru cand scrieti un mesaj, vedeti ce am facut cu subiectele "tancabesti" si "despre unele magazine", e chiar atat de greu?
va rog putina disciplina. atat.
va rog sa intelegeti exact ce am scris si sa nu mai faceti speculatii aiurea despre ce as fi vrut sa spun de fapt.
de la ce cere dan pana la discutii despre nerespectarea clientilor, servialism fata de anumite persoane este cale .... lunga raaaaaaaaaaau.
sa va mai spun ceva si gata, daca eu sau dan vrem sa mergem pe o balta mergem si gata, indiferent de pret sau conditii, daca undeva suntem batjocuriti (ex tancabesti) nu mai calcam acolo in veci, asa ca mai uosr cu periutele.
Nu face ce nu-ti place!