Permis de 10 zile
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Hmm tot nu inteleg , daca ma duc cu permisu de Arad in judetu Caras la dunare la cazane risc sa iau amenda sau nu??? si totusi se poate face permis de pescuit pe 10 zile???. Adica sunt convins ca multa lume face excursi de pescuit in Delta dar stau in alta parte a tari, aia ce face platesc un permis intergral pt tot anU???.
Pana la urma care este adevarul ?
Eu nu am permis , nici nu am avut pana acum, insa vreau sa imi fac unul.
Cum se procedeaza ?
Mentionez ca permisul il fac pentru a merge la munte cu familia ( parintii + lil' bro' ) si nu stiu exact pe ce balta ma opresc ( lacul vidradu, sau poate chiar pe langa barajul bicaz ) si n-as vrea sa am discutii contradictorii cu vreun paznic rupt de foame ...
Cum se procedeaza ?
Mentionez ca permisul il fac pentru a merge la munte cu familia ( parintii + lil' bro' ) si nu stiu exact pe ce balta ma opresc ( lacul vidradu, sau poate chiar pe langa barajul bicaz ) si n-as vrea sa am discutii contradictorii cu vreun paznic rupt de foame ...
-
- new member
Cu permisul vizat la Arad esti in regula pe linie de pescuit in toata tara, pe toate apele salbatice.VladTepes scrie:Hmm tot nu inteleg , daca ma duc cu permisu de Arad in judetu Caras la dunare la cazane risc sa iau amenda sau nu??? si totusi se poate face permis de pescuit pe 10 zile???. Adica sunt convins ca multa lume face excursi de pescuit in Delta dar stau in alta parte a tari, aia ce face platesc un permis intergral pt tot anU???.
Daca esti pe zona de frontiera ( Dunare, Prut, Tisa ) ai nevoie de PG eliberat de Politia de Frontiera din judetul care administreaza zona de frontiera respectiva.
Iubesc pescuitul, iar pescarii sunt prietenii mei.
-
- new member
Adevarul este ca daca n-ai permis de loc trebuie sa-ti scoti.Bone scrie:Pana la urma care este adevarul ?
Cum se procedeaza ?
Daca mergi pe lacurile de acumulare amintite, cel mai bine iti scoti permis de la o asociatie din zona.
Adresele asociatiilor le afli pe net, cu ajutorul lui "mos google".
Iubesc pescuitul, iar pescarii sunt prietenii mei.
Mam informat de unde am luat permisu, pt permisu facutin arad am voie sa pescuiesc numa in apele din arad si bihor (exista o asociatie intre cele doua asociati) si apele de frontiera, dar pt apele de frontiera cum este dunarea am nevoie de o "viza" de stationare in zona de frontiera, deci trebe sa ma duc la ceva punct vamal sau ceva de genu???
Deci, poate cineva sa ma indrume aproximativ unde in Turnu Severin, se poate viza permisu de stationare pe zona de frontiera?? NU consoc orasul, orice indiciu ii apreciat si cat mai repede este si mai apreciat pentru ca maine dimineatza am plecat.
Deci, poate cineva sa ma indrume aproximativ unde in Turnu Severin, se poate viza permisu de stationare pe zona de frontiera?? NU consoc orasul, orice indiciu ii apreciat si cat mai repede este si mai apreciat pentru ca maine dimineatza am plecat.
- Vlad_Colceriu
- veteran
Nu trebuie platit, dar daca "te gasesc" baietii pescuind iti mai percep o taxa chiar daca cei de la ajvps te-au asigurat ca e ok?maiden scrie:Explicatia de mai sus e in regula cred, nene Cezar...cam asha stau treburile, cum zici matale.... Ideea e ca pana una alta....nu trebuie platit nimic deoacamdata, nicaieri !