Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
Cristi Bolfos
- member
-
Dar daca nu se inscriu 20 de participanti nu se va tine
Eu unul daca as avea bani sa nu am ce face cu ei as merge....dar daca concursul nu se tine as solicita daune

asa poate data viitoare se va pune ca taxa o suma mai rezonabila.
Chiar se inscrie cineva de pe acest forum??
-
Cristi Bolfos
- member
-
Andrei din cate stiu nu iti trebuie pile.Trebuie sa platesti normala taxa de 3 000 000 lei (parca asta era taxa) /zi
-
Andrei Tianu
- member
Pai tu de ce crezi ca vreau sa stiu de faza cu pilele ?
Plus ca am si citit un articol din Cronica Romana unde scria si citez "De cand s-a auzit ca Amenajarea Piscicola Hobaia a dat liber pescuitului recreativ/sportiv, telefoanele au inceput sa sune in draci la patronul acesteia si la administratorii baltilor, sumedenie de pescari fiind interesati la maximum sa faca o pescuiala aici. Telefoane, interventii, pile, recomandari de la cunostinte, prieteni, de la persoane sus-puse sau cu functii au intrat in functiune pentru a se putea obtine viza de pescuit aici "
Functioneaza sau nu , ca oricat de curios sunt nu am de gand sa dau 3 milioane/zi de pescuit.
PS - poate daca garanteaza prinderea pestisorului de aur implinitor de dorinte

...
-
Cristi Bolfos
- member
-
Acuma sincer vorbind daca tu speri ca cineva de pe acest forum va fi "pila" ta pt pescuitul la hobaia eu zic ca te inseli(nu ca nu ar putea sa te bage acolo ) mai bine strange banii .
-
Andrei Tianu
- member
Cred ca m-am exprimat eu gresit - pila am - dar vroiam sa stiu daca este posibil (daca e mai facut-o cineva ) pentru ca e o balta de fitze si ... sa stiu daca actionez pila sau bancomatul ( caz in care nu-mi mai trebuie mers acolo).
-
nick h.
- senior member
pe langa pila banuiesc ca-ti trebuie si sac de crap ecologic, mincioc ecologic, crema dezinfectanta pentru rana si alte chestii din astea care nu le are orice amarastean.
cam exagerat totusi 3 bulioane ziua pentru situatia noastra materiala.si mai gandeste-te poate prinzi si o zi fetida in care nu prinzi numai ciortan sau si mai rau nimic.
-
Ioan S.
- member
Hai sa va spun ce am retinut eu din interviul d-lui Dan Pasat din emisiunea FIR INTINS:
Spune la un moment dat ca incepind de anul acesta amenajarea de la Hobaia s-a deschis pentru pescuitul sportiv ... apoi, dupa unul (poate doua minute) ... ca taxa este tot de 3 000 000 ca si anul trecut !!!
Va las sa trageti concluzia!
Fir intins !
-
Cristi Bolfos
- member
-
Ioane adevarul este ca 3 000 000 este criminal de mult pentru 90 % dintre noi!Mie mi se pare o mare porkarie sa pui aproape 100 $ ziua de pescuit.
Cati dintre voi mergeti la pescuit la Hobaia (sa si platiti nu pe "pile")?Sau cati ati fost?
-
Ioan S.
- member
Cristi iti dau dreptate. Ba mai mult, din cei 10% care (spui tu ca) ar putea plati, multi - prea multi - vin cu pile.
Tare ma tem ca cele 3 milioane reprezinta tariful real (si rezonabil) pentru 3 (sau 6) pescari. Unul plateste - restul cu pile !!!
Fir intins!
-
Vizitator
Mai fratilor - nu e asa cum credeti voi ! Ce inseamna mult 3.000.000 lei ? Inseamna mult cind pescuiesti cu nada de 50.000 lei si vrei sa pleci acasa cu macar 10 kg de peste - bun ce o fi ! Taxa e un pic cam scumpa si pentru mine - dar odata sau de 2-3-4 ori pe an pot sa merg acolo si sa pescuiesc CRAP !! Stiti si voi ca si mine ca orice lux pe lumea asta costa . Ei bine Hobaia este un lux - dar care isi merita banii . Sunt trabucuri in lumea asta care costa 200 USD / buc si exista oameni simpli care isi permit ca odata pe an sau la evenimente speciale sa fumeze astfel de tigari . Nu trebuie condamnat patronul ca si-a impus un standard - prin pret . Eu gestionar fiind al acestei balti - nu cred ca a-si proceda altfel . Spunea cineva mai sus ca iti trebuie saci ecologici , solutii dezinfectante , etc - astea costa mult - si cine are in dotare asa ceva nu isi pune problema ca la un moment dat nu ar putea plati un weekend pe Hobaia . Balta e superba si va spun cu mina pe inima ca se poate prinde crap mult si des chiar si de incepatori