Crap 4Ever 2004- Peris 10-12 Septembrie 2004- Bazinul mic

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns

Care varianta?

3 milioane, fara premii
19
59%
6 milioane, cu premii
13
41%

Voturi totale: 32

Daniel Costache
veteran

Mesaj de Daniel Costache » 27 Iul 2004 16:30

Ideea unei taxe mici cred ca este binevenita. Daca se recurge la o taxa mare numai de dragul de a se creea o selectie a participantilor cred ca este o greseala deoarece selectia se poate realiza foarte usor numai plecand de la echipamentul obligatoriu.
Pentru cei tineri ar fi un castig imens sa poata pescui langa cei cu experienta iar conditiile oferite de un concurs nu se vor compara niciodata cu o partida oarecare de pescuit.
Salutari din Miami

Cristi Bolfos
member

Mesaj de Cristi Bolfos » 27 Iul 2004 16:55

Zic si eu :
Daca se fac 3 etape?Sa fie 3 etape x 20 participanti =60 participanti
se califica primi 5 sau 6 si se face o etapa cu 15-18 participanti.
Este mai geu de organizat dar va fi de un interes mai mare.

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 27 Iul 2004 16:55

Eu am sustinut in cadrul asociatiei varianta mai scumpa dar dupa cite vad pe acest Forum - parca e mai bine un concurs mai relaxat si cu echipe mai diverse . Nu stiu insa cati dintre voi se vor inscrie la acest concurs chiar si in varianta minimala . Mi-e teama sa nu se confirme regula ca una scriem si alta facem . Oricum vor fi prezente echipe tari - Senzor , Bibu - Cotelici , Dr Crap , Adriano- Calina etc Ar fi poate o buna ocazie sa ne cunoastem cu totii si sa incercam impreuna sa facem un concurs minunat . Chiar si regulile pot fi mai permisive - pentru ca nu-i asa cind luptam pentru glorie , parca dusmanul nu e atit de negru :lol:

iulian
member

Mesaj de iulian » 27 Iul 2004 17:16

Val , la concursul de pe 06-08 august , nu mai veniti ? Stiu ca Cezar Bibu s-a inscris la concursul de pe 06.-08 august.Mi-ar parea rau , pt ca la cealalta data nu mai putem veni din cauza concediilor , si mi-ar face placere sa va cunosc nu numai din mailuri.
Toate cele bune
Iulian Staicu

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 27 Iul 2004 18:08

Draga Iulian , nu am vrut sa ma adaug clasicilor pentru ca deja sunt atacat pe Forum destul de mult . Sigur ca voi veni impreuna cu Adi - dar ma alatur celor multi si cu sperante :lol:

sanjuro
new member

pentru CristiB

Mesaj de sanjuro » 28 Iul 2004 08:43

Cristi, "Crap 4Ever" este un concurs ce se desfasoara pe durata a trei zile si doua nopti, si nu constituie etapa de calificare pentru un Campionat Mondial cum au fost calificarile de la Hobaia. Nu se poate defalca pe etape, etc.
Ca si anul trecut, speram sa fie un concurs relaxant si prietenesc. Sunt destule echipe "tari" care vor participa: sigur 3-4 din cele care au "luptat" la Hobaia, plus inca vreo 5-6 echipe formate din crapisti consacrati, (Iliuta &Co., echipa din Moreni ce a castigat anul trecut, doua echipe din Craiova...).
Asa cum spunea si Val, in functie de varianta cu cele mai multe optiuni, vom alcatui si regulamentul, care va fi mai relaxant in cazul concursului de 3 milioane. Dar obligatoriu va cuprinde cele postate de mine intr-un mesaj precedent, (un singur carlig, "fir de par", catch-and-release, etc.).

Al. Trentea
Asociatia "Pescari 4Ever"

sss_snake00
junior member

hair

Mesaj de sss_snake00 » 28 Iul 2004 12:32

deja vad a doua oara "hair"
nu este voie sa pescuim cu mamaliga, cu babaros, cu cocolos??? :cry:
snake

patabum
senior member

Re: hair

Mesaj de patabum » 28 Iul 2004 12:36

sss_snake00 scrie:deja vad a doua oara "hair"
nu este voie sa pescuim cu mamaliga, cu babaros, cu cocolos??? :cry:
... cu carbid, cu curent, la bomba... sa luam pestele acasa sau sa-l gatim in timpul concursului...

sss_snake00
junior member

hop si BUM

Mesaj de sss_snake00 » 28 Iul 2004 12:43

Matale ai voie cu tot ce ai zis, daca vreA organizatorii care este!

Ka mare crapist ce te afli, trebuia sa stii ca carpistii care este, mai ales aia care este in Anglia care este, pescuieSTE si cu pasta nu numai cu pasta fiarta care este boilis la matale. Daca vreau, pasta mea poate CA sa fie si de mamaliga, si de mamaliga cu paine, si de paine. Matale iti recomand paine cu carbid.

snake
snake

nick h.
senior member

Mesaj de nick h. » 28 Iul 2004 12:46

e concurs de pescuit, nu de manele,mici,bere etc.
cratitarii n-au ce cauta!

Scrie răspuns