CE PARERE AVETI DESPRE ACESTA TACTICA DE CASTING?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Pai cu plumbul nu e greu: trebuie sa te multumesti cu distanta dintre cele doua inele mari, in zona de mufare. Sub nicio forma nu ai voie cu el mai sus de al doilea inel sau mai jos de primul. Celelalte probleme, cu pozitionarea picioarelor, balansul greutatii, rotatia trunchiului, astea se exerseaza. gasesti si pe net o gramada de informatii, dar poti incerca sa gasesti si un om priceput la asa aceva, care sa-ti corecteze miscarile.
Succes!
Succes!
"Game xxx are too valuable to be caught only once" Leo Wulff - 1939
-
- member
stiu ca sunt off topic...dar stiti ce e funny? astia de dau cate 150m lejer cu orice tehnica de aruncat...pescuiesc plantat
Pescuitul este un viciu!
Nu ne nastem cu vicii ci le dobandim in timp datorita slabiciunilor noastre, a absentei ratiunii.Paradoxal e ca esti constient ca-ti face rau si tot continui sa-l faci
Nu ne nastem cu vicii ci le dobandim in timp datorita slabiciunilor noastre, a absentei ratiunii.Paradoxal e ca esti constient ca-ti face rau si tot continui sa-l faci
Si eu sunt off topic Sergiu
Oare de ce am vaga senzatie ca sunt iritat intre cornite a 2-a oara ?
Am 2 caini , 8 pisici si 6 iepuri , toti de rasa . Au un lucru in comun , cand sunt deranjati li se zbarleste parul
Intru in caterinca pe un subiect serios . EU nu-ti permit , indiferent cine te crezi tu , sa ma apelezi cu ,, astia '' .
De ce ti-e frica ? De concurs ? Stai flexat ca eu castig
On topic
Stii ce e funny ? Un Mustang de 95 lei/buc. lanseza lejer peste 150 m ! Chiar daca se mai rup . Pe cine tine o braila ( parca asa obisnuiti voi ) de 10 mii de euroi , daca depaseste Mustangu' limita de 150m ?
Ce te deranjeaza la pescuitul plantat ? Asta chiar nu o inteleg . Dar pot foarte bine sa o interpretez
Am 2 caini , 8 pisici si 6 iepuri , toti de rasa . Au un lucru in comun , cand sunt deranjati li se zbarleste parul
Intru in caterinca pe un subiect serios . EU nu-ti permit , indiferent cine te crezi tu , sa ma apelezi cu ,, astia '' .
On topic
Stii ce e funny ? Un Mustang de 95 lei/buc. lanseza lejer peste 150 m ! Chiar daca se mai rup . Pe cine tine o braila ( parca asa obisnuiti voi ) de 10 mii de euroi , daca depaseste Mustangu' limita de 150m ?
Ce te deranjeaza la pescuitul plantat ? Asta chiar nu o inteleg . Dar pot foarte bine sa o interpretez
???florincj scrie:Si eu sunt off topic Sergiu
On topic
comentati un film in care un nene(nu dau nume ) invata niste pescari o anumita tehnica de casting. ce am zis eu mai sus se refera la acea persoana(dar mai pot da si alte nume) care mi-a spus la un moment dat ca pescuieste mai mult plantat . ...deci care e legatura cu tine ?
nici nu ma intereseaza cine, ce scule are si cati metri lanseaza eu am facut doar un mic comentari asupra filmului!
Pescuitul este un viciu!
Crezi ca daca pescuiesti pe un loc cu iarba se agata carligul,sau ce?
Carligul se poate agata doar daca nu esti atent unde asezi plumbul inainte sa lansezi sau daca ai carlig mare si folosesti montura cu acel carlig dupa plumb.In conditii normale pe balta oricum pescuiesti pe iarba.Nu cred sa fie asta o problema,cel putin eu n-am avut.
Carligul se poate agata doar daca nu esti atent unde asezi plumbul inainte sa lansezi sau daca ai carlig mare si folosesti montura cu acel carlig dupa plumb.In conditii normale pe balta oricum pescuiesti pe iarba.Nu cred sa fie asta o problema,cel putin eu n-am avut.
Pescuitul este o arta...dar si un hobby foarte scump.
Dar sa presupunem ca totusi ai bafta sa agati carligu in ceva pe mal si folosesti si un inaintas textil!!!!!!!!! sti care va fi rezultatu?Neamtul scrie:Crezi ca daca pescuiesti pe un loc cu iarba se agata carligul,sau ce?
Aproape sigur vei rupe varful batului!!!!!!
acesta e motivul pt care am postat acest film! Eu sunt foarte convins ca e o metoda foarte buna pt casting dar nu ne ajuta in pescuit atat de mult!