salut!!! bine v-am gasit p acest forum!

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 22 Aug 2004 17:24

Cipriane - te salut si eu ca ai venit pe acest Forum ! Eu te-am atacat poate cel mai mult din toti cei care posteaza aici + revista + emisiuni TV . Nu am nimic cu tine - dar iti spun si acum cum ti-as spune si daca ne-am reintilni - ca este pacat de tineretea ta sa o irosesti in tot soiul de conjucturi dubioase . Trebuie sa recunosti ca Zvonco ti-a facut , la Hobaia , mai mult rau decit bine - si asta dintr-un orgoliu aiurea . Am facut afaceri cu tatal tau - si iti poate spune despre mine mai multe . Nu obisnuiesc sa spun altceva decit gindesc . Din punctul meu de vedere la Hobaia , ai cazut victima unui orgoliu de sirb , popor mindru si cu personalitate , si nu meritai ! Iar refuzul tau de a merge in Portugalia - este de-a dreptul frustrant si pentru mine si pentru toti cei care am contribuit la aceasta secventa din calificare . Trebuia sa mergi numai in virtutea banilor platiti de noi - pentru a avea o echipa nationala ca lumea . Tu esti tinar - dar valoarea si experianta pe care ai fi acumulat-o la acest concurs ne-ar fi ajutat ca natie sa facem fata mai bine unor alte concursuri mondiale . Daca apararea ta se sprijina pe emisiunea lui Gigi - "Podiumul rusinii" - iti spun de la inceput cu toata stima pentru Gigi - ca e o eroare !

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 23 Aug 2004 10:40

Salut Cipica. Bine ai venit. Acum vor avea si cei tineri un exemplu de urmat. Daca toti vor ajunge la valoarea ta, viitor pescuitului la crap este asigurat.

Dan Petre
junior member

Mesaj de Dan Petre » 23 Aug 2004 10:56

Salut si bine ai venit!
Dan Petre aka Sharky
www.drcrap.ro

cipica
member

Mesaj de cipica » 24 Aug 2004 21:39

salutare din nou!
eu am sa lipsesc un pic de pe forum pt ca sunt plecat la munte si din pacate aici nu am internet.

cipica
member

Mesaj de cipica » 24 Aug 2004 21:54

salut val! tot ceea cs vreau sa iti spun este ca alegereade a nu merge in portugalia imi apartine mie si numai mie! Nu am fost influentat in nici un fel de zvonko sau de altcineva! inca ceva: si eu am platit aceeasi bani ca si voi, iar in momentul in care am decis ca nu voi merge em fost constient de faptul ca 3 ani de acum inainte nu voi mai participa la concursurile de selectie. Nu imi convine chestia asta dar nu am ce face. Din pct meu de vedere decizia a fost corecta. Tin sa-ti precizez ca inainte de a lua decizia finala m-am consultat cu tatal meu, cu mama, cu marian- partenerul meu si cu zvonko. Le-am ascultat parerile, der deciziaa fost, repet, a mea.

Danoc
junior member

Mesaj de Danoc » 24 Aug 2004 23:51

Pacat ca nu vei face parte dintre cei ce vor pleca in Portugalia, fiindca imaginea Romaniei avea numai de castigat prin prezenta ta. Iti respect decizia si integritatea morala, FELICITARI!!! De abia astept sa ne mai intalnim la o partida de pescuit!
Fir intins! ( chiar si la munte ) :P

cipica
member

Mesaj de cipica » 28 Aug 2004 12:12

Salutare din nou!! Acum ca am revenit in buc pot sa raspund ,pt cei interesati la intrebarea"cine e acest cipica?"
Ma numesc Ene Ciprian Catalin am 17 ani si sunt elev la liceul jean monnet!!! Pescuiesc de la 7 ani, iar de de ceva timo a inceput sa ma pasioneze pescuitul la crap. Astfel, de 2 ani am investit timpul meu si banii tatalui meu in aceasta ocupatie.
P.S. daca vreti sa mai aflati ceva despre mine va rog sa ma intrebati!!!!!

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 29 Aug 2004 22:13

Cipica, ar trebui sa povestesti celor tineri cit timp petreci tu pe balta si daca a fost greu sa patrunzi in rindul pescarilor de competitie? Cu ce efort? Ai avut sprijin din partea celor cu experienta? Ai fost incurajat? Ai fost sprijinit?etc,etc.
Cornel Rosioru
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA.
www.crapmania.ro

Scrie răspuns