Sarulesti-De ce se complica acordarea locurilor ?.

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

cornel68
junior member

Mesaj de cornel68 » 16 Sep 2004 10:27

pt. iliuta :
stii cumva ce echipe romanesti participa?

Vlad Pavlovici
senior member

Mesaj de Vlad Pavlovici » 16 Sep 2004 10:30

Ambele sisteme de tragere la sorti se practica - fie tragi direct un loc, fie tragi un numar care indica ordinea in care iti vei alege locul. In al doilea sistem, parca ai mai mult control asupra alegerii si este exact sistemul care se foloseste in BCAC (campionatul Angliei) si a fost introdus pentru ca primul sistem, cel cu tragerea locului, era nesatisfacator.

Acum doi ani, a fost nesatisfacator si la Sarulesti. Acum s-a schimbat sistemul si, pentru unii, e tot nesatisfacator.

In privinta locurilor bune si proaste, asta e situatia, concursul se tine pe Sarulesti nu pentru ca ar fi o pista egala (pentru asa ceva, mergeti pe canalul Dunare - Marea Neagra, desi nici acolo nu toate locurile sunt la fel), ci pentru fondul piscicol al lacului. In plus, s-au scos rezultate bune si de pe locuri proaste, vezi Chilcott si Jenkins, locul patru acum doi ani pe un loc pentru care ii compatimea toata lumea.

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 16 Sep 2004 10:43

@Iliuta
Daca participam, din punct de vedere al tragerii la sorti nu trebuia sa-ti faci probleme. Tu sti, din 9 locuri bune si 1 prost, pe cel prost eu il trag. :lol: De asta intotdeauna trage la sorti partenerul meu. :lol:

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 16 Sep 2004 10:46

completare la cele spuse de vlad:

nu toate locurile bune sunt bune intotdeauna, sunt locuri foarte bune primavara dar pe care in restul anului nu se prinde la fel de bine, la fel pt vara si toamna.

sunt locuri bune pe care se prinde fff bina cand apa este crescuta si invers

acum apa este scazuta, temperatura apei este in scadere puternica, cred ca vor fi ceva surprize cu privire la locurile bune.
Nu face ce nu-ti place!

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 16 Sep 2004 11:12

Mai baieti ce tot o belmegim atita? Se stie ca Sarulestiul anul acesta a avut probleme mari. De asta si nr. redus de pescari, de asta si nr. redus de echipe la Cupa Romaniei, de asta si nr. redus de echipe la aceasta Cupa Mondiala
Tot din aceasta cauza se foloseste si sistemul asta de tragere la sorti, tot din aceasta cauza au acces mai multe echipe Romanesti. De ce a fost cautat Sarulestiul? Pentru capturile mari ce le detinea, nu pentru numeroasele locuri bune. Inca este lacul ce detine recordurile mondiale.

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 16 Sep 2004 14:50

Oare le mai detine ??? Nu s-or fi dus si Bubka si altii ca el ?????? O sa vedem rezultatele - dar sunt tare curios ce echipe mari vin la Cupa Mondiala din 2004 . Nu vorbesc de un Grabmayer sau de altii ca el care sunt agenti de turism ai lui Raduta - ma refer la alte echipe mari - care vin doar pentru ca au credinta ca pot dobori vreun record anul acesta .

PS - no offence - dar despre ce echipe s-au inscris din Romania - poate peste 20 ani sa castige . Nu te supara Iliuta dar asta e opinia mea !!
Ultima oară modificat 16 Sep 2004 16:09 de către Vizitator, modificat 1 dată în total.

iulian
member

Mesaj de iulian » 16 Sep 2004 15:10

Val , ce faci te duci la Sarulesti sau la Tincabesti.
iulian

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 16 Sep 2004 15:22

Din cite sti eu Val, din Anglia nu vine decit Chris Woodrow la invitatia Dl. Raduta sa faca echipa cu Raduta junior. Oare de ce nu vin Englezii. Data trecuta au fost 120 de echipe unind 32 natiuni. Record mondial.

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 16 Sep 2004 16:00

Cred ca nu ma duc nici la Tincabesti si nici la Sarulesti . Poate ma duc la Cupa Uzlina ca mie asa de dor de Delta - incit nu cred ca voi mai risipi efortul financiar si pe alte competitii . Posibil Tincabesti - posibil Uzlina - depind de un raspuns pentru un partener surpriza :lol: :lol: Nici una si nici alta - ma duc la cabana pe Razelm sa vad si la rapitor si sa bag si un crap ( macar 2 zile )

PS - dupa care va zic PA - ca incepe la 01 noiembrie sezonul la iepure - urmat de mistret - fazan - sitar - cerb - rata - gisca - etc si ma intorc la dragostea mea dintai - VINATOAREA

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 16 Sep 2004 16:03

Cornelius dragul meu - te intreb si eu acelasi lucru - oare de ce nu vin englezii ?????????? Poate or fi mai bine informati !!!!

Scrie răspuns