Sarulesti-De ce se complica acordarea locurilor ?.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- senior member
Ambele sisteme de tragere la sorti se practica - fie tragi direct un loc, fie tragi un numar care indica ordinea in care iti vei alege locul. In al doilea sistem, parca ai mai mult control asupra alegerii si este exact sistemul care se foloseste in BCAC (campionatul Angliei) si a fost introdus pentru ca primul sistem, cel cu tragerea locului, era nesatisfacator.
Acum doi ani, a fost nesatisfacator si la Sarulesti. Acum s-a schimbat sistemul si, pentru unii, e tot nesatisfacator.
In privinta locurilor bune si proaste, asta e situatia, concursul se tine pe Sarulesti nu pentru ca ar fi o pista egala (pentru asa ceva, mergeti pe canalul Dunare - Marea Neagra, desi nici acolo nu toate locurile sunt la fel), ci pentru fondul piscicol al lacului. In plus, s-au scos rezultate bune si de pe locuri proaste, vezi Chilcott si Jenkins, locul patru acum doi ani pe un loc pentru care ii compatimea toata lumea.
Acum doi ani, a fost nesatisfacator si la Sarulesti. Acum s-a schimbat sistemul si, pentru unii, e tot nesatisfacator.
In privinta locurilor bune si proaste, asta e situatia, concursul se tine pe Sarulesti nu pentru ca ar fi o pista egala (pentru asa ceva, mergeti pe canalul Dunare - Marea Neagra, desi nici acolo nu toate locurile sunt la fel), ci pentru fondul piscicol al lacului. In plus, s-au scos rezultate bune si de pe locuri proaste, vezi Chilcott si Jenkins, locul patru acum doi ani pe un loc pentru care ii compatimea toata lumea.
-
- veteran
- Iliuta Goean
- maniac
completare la cele spuse de vlad:
nu toate locurile bune sunt bune intotdeauna, sunt locuri foarte bune primavara dar pe care in restul anului nu se prinde la fel de bine, la fel pt vara si toamna.
sunt locuri bune pe care se prinde fff bina cand apa este crescuta si invers
acum apa este scazuta, temperatura apei este in scadere puternica, cred ca vor fi ceva surprize cu privire la locurile bune.
nu toate locurile bune sunt bune intotdeauna, sunt locuri foarte bune primavara dar pe care in restul anului nu se prinde la fel de bine, la fel pt vara si toamna.
sunt locuri bune pe care se prinde fff bina cand apa este crescuta si invers
acum apa este scazuta, temperatura apei este in scadere puternica, cred ca vor fi ceva surprize cu privire la locurile bune.
Nu face ce nu-ti place!
-
- veteran
Mai baieti ce tot o belmegim atita? Se stie ca Sarulestiul anul acesta a avut probleme mari. De asta si nr. redus de pescari, de asta si nr. redus de echipe la Cupa Romaniei, de asta si nr. redus de echipe la aceasta Cupa Mondiala
Tot din aceasta cauza se foloseste si sistemul asta de tragere la sorti, tot din aceasta cauza au acces mai multe echipe Romanesti. De ce a fost cautat Sarulestiul? Pentru capturile mari ce le detinea, nu pentru numeroasele locuri bune. Inca este lacul ce detine recordurile mondiale.
Tot din aceasta cauza se foloseste si sistemul asta de tragere la sorti, tot din aceasta cauza au acces mai multe echipe Romanesti. De ce a fost cautat Sarulestiul? Pentru capturile mari ce le detinea, nu pentru numeroasele locuri bune. Inca este lacul ce detine recordurile mondiale.
Oare le mai detine ??? Nu s-or fi dus si Bubka si altii ca el ?????? O sa vedem rezultatele - dar sunt tare curios ce echipe mari vin la Cupa Mondiala din 2004 . Nu vorbesc de un Grabmayer sau de altii ca el care sunt agenti de turism ai lui Raduta - ma refer la alte echipe mari - care vin doar pentru ca au credinta ca pot dobori vreun record anul acesta .
PS - no offence - dar despre ce echipe s-au inscris din Romania - poate peste 20 ani sa castige . Nu te supara Iliuta dar asta e opinia mea !!
PS - no offence - dar despre ce echipe s-au inscris din Romania - poate peste 20 ani sa castige . Nu te supara Iliuta dar asta e opinia mea !!
Ultima oară modificat 16 Sep 2004 16:09 de către Vizitator, modificat 1 dată în total.
-
- veteran
Cred ca nu ma duc nici la Tincabesti si nici la Sarulesti . Poate ma duc la Cupa Uzlina ca mie asa de dor de Delta - incit nu cred ca voi mai risipi efortul financiar si pe alte competitii . Posibil Tincabesti - posibil Uzlina - depind de un raspuns pentru un partener surpriza
Nici una si nici alta - ma duc la cabana pe Razelm sa vad si la rapitor si sa bag si un crap ( macar 2 zile )
PS - dupa care va zic PA - ca incepe la 01 noiembrie sezonul la iepure - urmat de mistret - fazan - sitar - cerb - rata - gisca - etc si ma intorc la dragostea mea dintai - VINATOAREA

PS - dupa care va zic PA - ca incepe la 01 noiembrie sezonul la iepure - urmat de mistret - fazan - sitar - cerb - rata - gisca - etc si ma intorc la dragostea mea dintai - VINATOAREA