N-am intentionat sa intervin.
Raspund, insa, din respect pentru carprom, Razvan D., Matrix, si Adrian B., pescari consacrati, pentru care nutresc un sentiment de colegialitate si admiratie profesionala. De altfel, asa cum era si normal, ei au fost cei care au postat cel mai mult la acest topic, fara a sta prea mult pe ganduri si fara verdicte echivoce. Direct, dur, acuzator, transant.
Am gresit cand am considerat ca pot folosi o fotografie cu un peste al echipei mele, Senzor, prins intr-o competitie. Cum de altfel, cred ca am gresit cand am platit taxa acelui concurs, am adus nada si absolut tot echipamentul. Paradoxal, chiar si aparatul foto.
In calitate de capitan al echipei, este clar ca am gresit atunci cand, in timpul concursului la care am prins aproape 400 kg crap (imi pare rau nu am o situatie exacta a cantitatii contabilizate de fiecare din cei 4 membrii ai echipei, asa cum ar fi normal), am tolerat anumite situatii. Cum ar fi desele momente in care Rosioru intepa cate un crap si striga catre Octav:”copii, sariti in barca si fugiti sa-l scoateti!”, sau chiar imensa mea greseala de a gasi cu sonarul locurile in care s-a pescuit absolut tot concursul, de a stabili strategia de nadire si momeala si de a decreta:”aici plantati!”.
Evident ca am gresit atunci cand trasatura crapului cu pricina m-a prins in pat.
In fine am gresit, in anii trecuti, atunci cand l-am convins pe autorul topicului sa ramana la echipa Senzor si sa nu se duca la Razvan Negreanu (Porc) sau Florin Voicu (Floreata). Pentru ca, nu-i asa?, acestia isi doreau ( pe langa faptul de a se ocupa de absolut toate cheltuielile) si aveau nevoie de un pescar alaturi de ei in competitii, care sa scoata crapii mari din apa, sa se fotografieze cu acestia si sa apara pe coperta revistei ALP. Ar fi apelat la mine, seful departamentului crap – intern, al respectivei publicatii.
Imi cer scuze.