Ce este de facut cu cei care fura crapii ?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Dumnezeule!!! Asa scumpe-s tigarile la voi?!florinw scrie:[rezulta taxa balta pe un an aprox 3 cartuse de tzigari.![]()

Aici, daca insumez banii pe un an ( la balti cu taxe "omenesti"!), si tot ajung la 3-4 baxuri de tigari! Sa tot fumezi in Ro!

Sa-ti mai zic si ce ieftina e berea la noi? Cu taxa aia pe 24 ore iei 176 cutii de Timisoreana. sa te vad: le poti bea in timpul asta?

Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
- marius.tim
- veteran
Bei ce bei si restul le pui intravenos si tot le termini.....Sicteacher64 scrie:Dumnezeule!!! Asa scumpe-s tigarile la voi?!florinw scrie:[rezulta taxa balta pe un an aprox 3 cartuse de tzigari.![]()
Cu banii de pescuit pe un an intreg iei numai 30 de pachete de tigari?! Bine ca m-am lasat de fumat!!
![]()
![]()
![]()
Aici, daca insumez banii pe un an ( la balti cu taxe "omenesti"!), si tot ajung la 3-4 baxuri de tigari! Sa tot fumezi in Ro!![]()
![]()
Sa-ti mai zic si ce ieftina e berea la noi? Cu taxa aia pe 24 ore iei 176 cutii de Timisoreana. sa te vad: le poti bea in timpul asta?

- Tilea Gabriel
- Moderator
- Vlasin Florin
- maniac
- tudor oprescu
- Moderator
Pe Cassien nu te sfatuiesc sa vii din mai multe motive :Vlasin Florin scrie:speram sa aflu altceva decit costa o bere sau tigarile,mai interesant era cit costa 24 de ore pe lacul cassien............cred ca nici intr-un caz 300 ron/24 oresau mai stii
- Stau englezii cu anii pe aceleasi posturi, cu schimbul.
- Nu gasesti locuri de pescuit libere (nu e voie sa stai aiurea) chiar si unde nu au luat englezii monopolul.
- Cum de ani si ani in jurul posturilor de crapisti e lume in permanenta si totul a fost lasat salbatic in jur, a devenit totul o buda uriasa.
Am cunoscut un tip care a facut 5 saptamani pe Cassien, si era crapist bun, a prins 3 pesti.
In schimb daca vrei somn din barca iti recomand.

- Vlasin Florin
- maniac
@tudor
nu cred sa ajung pe Cassien
ideea era alta,ma interesa in mod special ce taxe sint dincolo pe lacurile consacrate de crap,am vazut ce conditii se ofera,pietris,ponton,loc de campare,adapost de ploaie,vis a vis de taxele de pe la noi,chiar sint curios sa vad care lac din UE are ca taxa pe 24 de ore ,80 de euro,cam cit ar fi 300 ron,pretul care se cere la noi pe 24 de ore pe balta x,ca sa nu dau nume,atit.
nu cred sa ajung pe Cassien

Florin ,din pacate la noi in Romania e generalizat aspectul la care te-ai referit tu si nu inteleg de ce. Totul este mai scump decat la altii incepand de la pampersi pana la plasme sau ce vrei tu. Zilele trecute m-a vizitat un amic bun venit in vizita in tara,amic care este inginer la pompele de petrol de pe undeva din Africa. Omul acesta pre o casa in Paris una in Romania (ca doar e roman) si a circulat cam prin toata lumea. Am ramas mut cand mi-a spus ca inclusiv cremele de fata pentru nevasta lui care e frantuzoaica sunt mai scumpe la noi decat la Paris. Si el a fost surprins de "scumpetea" din Romania.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA
in bavaria intre 8-12 euro pe 24 ore fara C&R dar capturi limitate la anumitzi pesti ex crapintre2-4 depinde de balta pastrav la fel rapitor cam 2 peste tot.in austria e mai scump (pina la 25 euro pe 24 ore C&R ceea ce multzi austrieci considera nesimtzire)Vlasin Florin scrie:@tudor
nu cred sa ajung pe Cassienideea era alta,ma interesa in mod special ce taxe sint dincolo pe lacurile consacrate de crap,am vazut ce conditii se ofera,pietris,ponton,loc de campare,adapost de ploaie,vis a vis de taxele de pe la noi,chiar sint curios sa vad care lac din UE are ca taxa pe 24 de ore ,80 de euro,cam cit ar fi 300 ron,pretul care se cere la noi pe 24 de ore pe balta x,ca sa nu dau nume,atit.
cu ceea ce platesti tu 10 zile in ro pe o balta buna potzi pescui o saptamina cu tot cu drum in maroc.
nu compar diferentza de balta, interesant e ca atunci cind altzii fac psihoza pe net in maroc potzi sta cu burta la soare

Ultima oară modificat 09 Mar 2008 15:02 de către florinw, modificat de 2 ori în total.