Navomodele folosite pt plantat !?

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
spatar ovidiu
member

Mesaj de spatar ovidiu » 29 Mar 2008 07:39

Oricum daca nu asta e la modelul care am incercat sa il descriu faceam referire in discutiile anterioare.Si oi fi eu incepator dar nu o sa ajungi tu sa prinzi in jur de 5-6 sute de kg in 2 partide cu toata stiinta ta pe un lac de 110 ha(2 partide au insemnat 6 zile)Sa lasam sa mai vorbeasca si rezultatele ca tot sunt prof de sport si imi place competitia :)

MarcelZgirdea
junior member

Mesaj de MarcelZgirdea » 29 Mar 2008 10:04

dar hai sa terminam cu caterinca ca incepe sa-si piarda farmecul.daca vrei sa discutam vrodata tehnic,este ok, dar in limitele realitatzii.daca o iei iarasi pe sf laso balta ca nu are rost sa ne consumam energia.

mai-mai ca-mi vine sa te cred , sunt foarte tentat de aceasta invitatie , sper sa traim pentru a o vedea si pe asta. crezi ca poti termina cu caterinca ? eu am putut pune SF-ul in practica . ai inceput sa-ti dai seama ca aceasta caterinca depaseste limitele penibilului ? ma bucur. culmea nu eu am inceput-o. deci , daca cel ce a inceput-o propune sa o terminam eu accept. sa vedem ce o sa iasa.
Cu stima
Marcel Zgirdea

Http://navomodele.cyber-ro.ro

florinw
senior member

Mesaj de florinw » 29 Mar 2008 20:15

spatar ovidiu scrie:Oricum daca nu asta e la modelul care am incercat sa il descriu faceam referire in discutiile anterioare.Si oi fi eu incepator dar nu o sa ajungi tu sa prinzi in jur de 5-6 sute de kg in 2 partide cu toata stiinta ta pe un lac de 110 ha(2 partide au insemnat 6 zile)Sa lasam sa mai vorbeasca si rezultatele ca tot sunt prof de sport si imi place competitia :)
prietene nu stiu care e problema ta,dar vad ca tzi sa pus pata pe mine.am inteles ca esti profi,ma bucura faptul. nu eu team facut incepator, si nici nu ma intereseaza.vis a vi de montura cu plumb pierdut esti pe aproape.cu exceptzia faptului ca plumbu nu se pune in general pe forfach dar mai exista cazul cind se mai pune un plumb si pe forfach (in cazul pescuitului cu pop up.) am intzeles ca folosesti "lider" twxtil sau monofilament. daca te referi cumva la inaintas, spunemi si mie cind folosesti unu si cind celalat?.

#nu aimi amintesc sa fi pescuit impreuna ca sa putem face referiri unu despre celalat,iar cu apropouri din astea subtile ca esti profesor de sport si itzi place compestitzia ,rezultatele vorbesc...nu stiu ce vrei sa insinuezi.vrei cumva sa ma provoci la un concurs? :mrgreen: am intzeles ca pe 24 vi in germania.considera provocarea acceptata.ramine sa stabilim detaliile si miza.pina atunci itzi doresc fir intins la balta de 110 ha

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 29 Mar 2008 21:15

@florinw,
daca nu erai tu, acest topic era de mult pe pagina 2, tu ti acest subiect actual :mrgreen:

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 29 Mar 2008 21:34

carprom scrie:@florinw,
daca nu erai tu, acest topic era de mult pe pagina 2, tu ti acest subiect actual :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
Marcele, ti-am mai zis: toata stima pentru ceea ce faci si ai investit in navomodelele astea! Dar lasa piata ( pescarii) sa decida! Si apropos de biciclete si navete spatiale :D :
1. de la Tm la Dumbravita prefer oricand sa iau bicicleta, e mai ieftin.
2. Pana in Germania, la fel prefer bicicleta. E mai rapid. :mrgreen: Prietenii stiu de ce! :D
Lasand gluma, Florinw si Razvan: Marcel e intr-adevar un constructor de navomodele peste media celor existente pe piata, l-am vizitat, am vazut, am vorbit! Pe mine personal nu m-a castigat de client, dar asta nu inseamna ca nu-i apreciez munca. I-am zis, intr-adevar, ca nu cred ca e o afacere vanzarea de navomodele, si sa intri in datorii pentru asa ceva. Iar cat despre reclama fatisa sau mascata, discreta sau agresiva, e optiunea fiecaruia, zau pe mine nu ma afecteaza. Dar e pacat sa iasa un tambalau cat Casa Poporului pentru o nenorocita de barcuta care-mi face prietena fericita! Pana la urma, si eu pot asta, sa nu mai zic de-un vibrator :mrgreen:
PS: hai pe balta, a venit primavara!!!! :D
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

spatar ovidiu
member

Mesaj de spatar ovidiu » 29 Mar 2008 21:54

Din pacate nu pot sa pescuiesc desi as vrea cand vin in Germania sa pot sa o fac.Am alta treaba un concert Bon Jovi la Munchen.Dar accept invitatia si cu prima ocazie o sa incerc sa onorez cu prezenta.Nu stiu la ce nivel ma aflu legat de pescuitul crapului pescuiesc la crap doar de 5 ani si de 2 sezoane cu echipamentul meu.Dar stiu sigur ca nu sunt chiar prost si la cata informatie exista la ora actuala si daca dispui si de ceva bani chiar ca trebuie sa fi prost sa nu faci progrese mari in zilele noastre si intr-un timp scurt.Dar daca esti prin zona Bavariei sau sti ceva magazine cu reduceri :-) prin zona ti-as multumi daca mi-ai zice si mie.

spatar ovidiu
member

Mesaj de spatar ovidiu » 29 Mar 2008 22:23

Legat de navomodele ca acesta e topicul nici prin cap nu mi-ar fi trecut sa imi iau unu daca nu i-as fi vazut pe altii.Si am ramas mut la ce capturi aveau.Eu langa ei nici o sansa fara.Dupa ce am cumparat unul cu aceeasi momeala si aceleasi monturi am prins peste de m-am plictisit jur.Ma rugam sa nu mai traga din 4 lansete nu puteam pescui decat cu 2 ca nu apucam sa le plantez pe toate.Un ritm infernal am slabit 10 kg in cele 2 partide la 38-40 de grade celsius.Am puterea sa recunosc ca tot pestele pe care l-am prins l-am luat acasa si nu ma mandresc cu asta.Lacul era la prima populare dupa o foarte lunga perioada si nimeni absolut nimeni nu elibera pestele.Fiecare facea ce il taia capul(galagie,peste,chefuri,foc pe iarba,etc)si atunci am realizat ca nu e ok si am inceput sa imi idrept atentia spre C&R.Si asa voi pescui de acum incolo.Am realizat ca asa nu e bine pt nici o parte(nici pescar nici patron nici peste)Sunt pregatit sa suport toate criticile.Am deviat putin de la subiect vroiam sa zic ca am nimerit ca orbul in Braila la domnul Marcel prin intermediul internetului si datorita refuzului unei firme care spunea ca nu poate sa onoreze comanda intr-un timp convenabil pt mine datorita nr mare de comenzi ziceau ei.Dar nu regret si nu ii fac reclama ca de nu erau bune numa la injuraturi l-as fi luat pe aici :) dar oamenii astia chiar stiu ce fac si eu nu am nici un motiv sa le fac reclama.Pana sa vad posturile recente ale domnului Marcel nici nu stiam cat de stiintific lucreaza daca pot sa zic asa.Trebuie sa recunosc ca m-a lasat cu gura cascata cel putin pe mine.Eu doar laudam produsul lui pt ca sun foarte multumit de el si topicul e de asa natura.Altii lauda unele lansete in acelasi mod cum unii lauda barcutele.Nu ar trebui sa fie o problema parerea mea.E si barcuta un accesoriu.De shimano bblc auzi si acum laude la greu.Si sa nu mai zic in ce stress am stat ca am platit-o in avans.Dar sunt niste oameni foarte corecti si daca intarzie e din cauza altora.In cazul meu producatorul de statii nu le-a onorat comanda.Ce erau sa faca.Doar nu poti comanda cu miile statiile.Cand cumperi la comanda iti asumi si anumite riscuri.Cand se fac pe banda alta e treaba.Dra cred ca stii ca acolo unde pune si omul mana altfel sta treaba.Ca sa faci o linie de productie pt navomodele nu e la indemana oricui si nu cred ca ar mai costa 600 de euro.Eu as dori sa incheiem aici discutia legat de navomodele pt ca eu cred ca lumea a inteles cum stau lucrurile si au de unde alege.Si nu mi s-a pus deloc pata pe tine era doar reactie la cele spuse de tine.Si daca tot vb de reclama cred ca ai contribuit si tu din plin ridicand o super minge la fileu :-)

florinw
senior member

Mesaj de florinw » 29 Mar 2008 23:34

Si daca tot vb de reclama cred ca ai contribuit si tu din plin ridicand o super minge la fileu :-)[/quote]

pai de ce crezi ca mia oferir mircea o barcutza gratis? :D

in munchen exista magazinul fisherman und partners.destul de bun,dar nu specializat pe crap.un magazin specializat pe crap este la herieden

http://www.angelzentrale-herrieden.de/body_index.html

dar este destul de departe de münchen (cca 200km)

daca intzelegi germana patronul magazinului (norbert) te poate sfatui la ce vrei sa-tzi cumperi,el fiind un foarte bun pescar de crap si un vinzator corect care tzine cont ca clientul sa fie multzumit nu numai sa-si faca vinzare.din pacate nu acelas lucru se poate spune de fischerman&partner (münchen) unde deviza firmei este cine intra in magazin nu pleaca fara cumparaturi.aici in schimb ai avantaju de a putea negocia

jenel
senior member

Mesaj de jenel » 29 Mar 2008 23:55

e k magazinu la heriden dar ar putea sal aprovizioneze mai bine sau am prins eu ziua mai naspa

liviu68
junior member

Mesaj de liviu68 » 29 Mar 2008 23:59

Ajutati-ma va rog cu cateva opinii. Incercand sa aflu mai multe detalii despre barcute am deschis un topic despre calitatea navomodelelor pe "scule si accesorii", iar acum chiar sunt in impas.
Distanta pana la care pot controla barca este departe de ce ma asteptam max 100m.
Probleme apar si pe la 30-40 m, in sensul ca incepe si cuveaza singura in continuu si nu mai inainteaza.
Telecomanda este Art Tech E-fly FM 35 mhz.
In plus chiar si la distanta foarte mica parca "munceste" ceva in barca si nu inainteaza bine.
Cand schimb directia se aprin aleator si ledurile.
Barca este noua, au construit-o niste "meseriasi" din Bucuresti in care am avut incredere la un moment dat.
Daca poate sa aiba vreo relevanta, intr-o ora de stat in cada barca a reusit sa ia cam o lingura de apa.

Scrie răspuns