belgia 2007

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Închis
teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 22 Oct 2007 06:51

@BogdanPopa: Nu te mai plange, in Bh e lux fata de Timis, aveti Cetariu si Paleu ( ce stiu eu). Unde e Livada, si ce e de capul ei? Fa un topic la "apele noastre", pls, daca vrei!
@cipibm, Bogdan: Daca stiti ceva valoros despre balti din Ungaria, nu fiti zgarciti, spuneti tot! :D :D dau si eu o bere, ca palinka tot voi aveti mai buna! :D
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

flycarp
senior member

Mesaj de flycarp » 22 Oct 2007 15:20

livada?cum intri dinspre arad.la livada sunt pesti mult mai mari decat la paleu sau cetariu.....pacat ca patronul ii hraneste cu grau si mai stiu eu ce porcarii...ar fi probabil cea mai tare balta din vestul tarii daca nu i-ar umple cu mancare. :-(
@ bogdan
si acum am facut eu pe secretara ta :D :D :D

BogdanPopa
member

Mesaj de BogdanPopa » 22 Oct 2007 17:26

De acord cu FLY..Livada ar putea fi cea mai tare balta din vestul tzarii daca nu s-ar da haleala la pesti..dar si asa e o balta unde merita incercat pt ca poti avea captura vietii..sunt pesti mari .Teacher...nu stiu bine situatia de la voi..se poate sa stam noi mai bine..eu am stat toata vara aproape pe balti cu capturi frumoase in special la Paleu..o balta care-mi place mult,am fost si la Cetariu..dar nu e mai ``sus` ca Paleul...oricum merita sa incerci si Livada si Cetariu si Paleu.In Ungaria nu am fost..sper sa merg anul asta ..dar de baltile de acolo am auzit numai lucruri bune..de ex Maconka..o balta cu densitate mare de crap si foarte ieftina..(cel putin asa mi se pare mie),Ecsed..o fosta balastiera cred..unde sunt exemplare mari..si Haromfo..o balta ``grea``unde se planteaza..e plina de nuferi si copaci scufundati..insule si insulite..la fel cu peste f mare...la toate trei se merge doar cu programare dinainte.Cam atit stiu eu..mai multe detalii ar trebui sa-l rugam pe domn` profesor Kulcsar Laszlo daca e amabil sa ne dea.Fir intins tuturor!
Crap daca nu prind un crap:)))

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 24 Oct 2007 05:48

Cum ziceam si in alta parte, Cetariu e mult mai sus decat orice avem in Timis. Daca Paleu sau Livada sunt peste Cetariu, bravo voua! O sa-mi vizitez mai des socrul din Oradea :mrgreen: Barem are palinka buna ;-)
Ce nu pricep: daca livada are peste mare si frumos, se pescuieste dar nu se plasuieste, de ce mama naibii isi hraneste ala crapii cu grau? :evil: Care e regimul? C&R? Sau platesti si iei acasa? Luati-va de el, si mai intrebati-l ce are in cap! Tarate de la graul ala? :mrgreen: nu-si da seama ca-si face singur un deserviciu, descurajand niste potentiali clienti?

minu
junior member

Mesaj de minu » 24 Oct 2007 09:04

la toate trei se merge doar cu programare dinainte.

...si cu recomandare...

BogdanPopa
member

Mesaj de BogdanPopa » 24 Oct 2007 10:49

Teacher..daca asa e situatia la Timisoara..te asteptam la tata socru` :lol: ..merita sa vii mai ales ce suntem aproape...in ce il priveste pe patronul de la Livada,nu stiu daca are tarite in cap sau nu..dupa cum zici,nu cred ca are il cunosc personal suntem amici are ``afaceri infloritoare`` deci nu are cum sa aibe capul plin cu tarite :lol: ..despre posibilii clienti pierduti nu cred ca da prea multi bani pe ei..nu-l intereseaza deloc cred :lol: ..baga mincare in balta la greu si gata..nu il poti convinge ca pestii se hranesc si singuri nu au nevoie de griu si porumb mucegait si alte nebunii,asta cu porumbul acuma..dar acuma vreo 4 ani le dadea borhod :shock: ,frate mirosea tota balta,cit despre pesti..cind incepea borhodul ala si fermenta in ei..iti dai seama ca nu mai minca nici o specie pe nici un anotimp..poate daca dadeai cu ceva pastile de stomac :lol: ..cind am vb cu el (patronul)si i-am zis ca nu e bine..a zis ca nu stim noi sa pescuim.. :lol: ..oricum peste este la greu in balta,crap f mare..somn la fel f mare,stiuca de 8 ,9 kg....merita sa vii la Oradea ;-)

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 24 Oct 2007 13:31

[quote="minu"][color=red][/color]la toate trei se merge doar cu programare dinainte.

...si cu recomandare...[/quote]
Poate pentru aradeni :D :D :D ! Am fost cu inca 2 prieteni la Cetariu, in septembrie, si am fost primiti regeste, fara nici un fel de rezervari sau recomandari prealabile ;-)
O fi fost din cauza c-am zis ca suntem din TM? :mrgreen:
Glumesc, don't worry!
Bogdan: multumesc pentru invitatie. Probabil ca din primavara mi-s al vostru. sau...mai stii? poate avem noroc de-o toamna lunga si calda si ne vedem in curand! dati-mi de stire daca aveti ceva in gand!:) La Paleu sau Livada te lasa peste nopate?

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 24 Oct 2007 13:39

eu sant de parere ca,chiar daca acel patron isi hraneste pestele nu este totusi imposibil sa nu prinzi la cu totul altceva fata de ceea ce sunt ei obisnuiti ,daca balta nu e departe de tine Bogdane personal as merge vre-o 2-3 sap a cate 2-3 zile pe sap sa arunc cate 2 kg de bile ,ultima oara cand am fost in franta am vb cu patronul baltii si mi-a zis ca pe balta lui merge numai la bile cu monster crab ,monster pursuit adica in general bile facute cu miros si gust de peste iar la fructa foarte slabe sanse sa prind ,cand m-am dus am facut tocmai inversul am dat numai la fructa si nu mi-a parut rau am avut impreuna cu ,colegul 11 trasaturi si 7 pesti si a ramas placut surprins de rezultatul la fructe,asa ca incearca si tu altceva fata de ce le da ala sa haleasca :D

BogdanPopa
member

Mesaj de BogdanPopa » 24 Oct 2007 14:42

Cred ca Minu cind spune de programare si recomandare se refera la baltile din ungaria,ca la noi :lol: ....Theacher e voie si pe noapte..daca programam o sesiune de citeva zile te anunt,dar sincer..slabe sanse..la cum e vremea,poate doar asa de o zi.Razvan..nu spun ca nu se prinde la LIVADA,.se prinde dar nu la potentialu baltii...eu am fost la citeva populari m-a invitat patronul sa vad ce peste baga..si am ramas placut impresionat..acuma 4 ani a bagat o gramada de exemplare de 9,10 kg...la concursul trecut s-a prins de 25..acum trei saptamini s-a prins de 18..deci se prinde..poate ca nu asa cum am vrea noi dar e bine...problma e ca s-ar putea si mai bine :D e cam frustrant sa bagi citeva milioane in nade bile si alte alea..si sa ii vezi pe paznici la 100 de m ca intra cu barcile si le da papa cu lopetile :lol: (eu nu am vazut dar mi s-a povestit de mai multe persoane),dar o sa tin minte sfatul tau si promit ca am sa incerc ;-)

laurkro
senior member

Mesaj de laurkro » 24 Oct 2007 16:20

Bogdane cred ca trebue sa-mi tii si mie loc, ca anul asta am la Iernut unul de 11 kg si la Mandra (jud. Sibiu) unul de 13 kg (cteno). In rest, care prinde duce cu sacii si vinde. Am vazut si 120 kg duse acasa de pescari, daca le pot spune asa. Macar la Livada nu se poate face asa ceva. Si oricum in zona asta nu merge deloc la boilles.

Închis