lotul de crap

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Mihai Vasilescu
member

Mesaj de Mihai Vasilescu » 05 Iul 2004 09:51

Gica Chioru scrie:Imi pare rau ca nu m-ati inteles, nu m-am referit la conditii. M-am referit la faptul ca diferentierea intr-o balta in care toata lumea prinde, este cel putin superficiala. In fine, mi-am spus doar o parere de observator si nu una de...."expert".
Cand unii prind 284 kg si altii doar 32 kg, nu crad ca mai poate fi vorba de diferente superficiale. Eu cred ca rezultatele vor reflecta in mare masura valoarea. Normal ca va fi in joc si o doza de noroc, dar mult mai mica decat la alte concursuri de pana acum. Sper sa fie la fel de adaptabili la situatii noi si in Portugalia, iar dupa Selectie sa termine cu concursul si sa inceapa o colaborare totala intre cei calificati.

Cezare, suntem multi care urmarim foarte atent ce se intampla si discutam de ce se intampla astfel, dar Bucurestiul e prea departe pentru a veni la fata locului. Dupa ce am vazut cat de palpitant e concursul, imi pare tot mai rau ca nu particip, ca nu pot sa-mi incerc propriile idei si propriile limite, dar distanta e prea mare.
Voi reveni cu intrebari mai detaliate dupa finalizarea concursului, pentru a nu forta concurentii sa-si dezvaluie "secretele" de pe acum.
E clar insa ca vom asista la o schimbare de generatie, deci cei care s-au pus la punct cu noutatile (tehnic si tactic) le-au luat fata celor ce se obisnuisera sa reprezinte tricolorul pana acum.

mugurel
member

Mesaj de mugurel » 05 Iul 2004 11:44

Eu l-am inteles foarte bine pe Gica, insa nu este neaparat nevoie ca meciurile pentru calificari sa aiba loc in aceleasi conditii ca cele de la turneul final (vezi campionatul mondial de fotbal). Pentru acomodare cu conditiile de concurs exista antrenamentul.
Oricum, mai usor faci un clasament unde ai cantitati mai mari de peste prins, decat acolo unde cel de pe locul intai a prins 1-2 pesti mari iar ceilalti nu au prins nimic.

Mihai Vasilescu
member

Mesaj de Mihai Vasilescu » 05 Iul 2004 12:23

Cat a avut cel mai mare crap prins in mansa a doua?

Gigi Duru
junior member

Mesaj de Gigi Duru » 05 Iul 2004 12:55

Cezarica tata, ti-o fi greu sa butonezi cate ceva din experienta acumulata?! Probabil la fel, ca la scosul crapilor din balta, ai nevoie de arbitru pt a face fata. (Am facut referire la anumite concursuri, unde regulamentul interzicea interventia oricaror persoane, mai ales in cazul crapilor sub trei Kg, sa nu zic mai mult.) :oops: O fi din cauza celor ~ 95Kg?!
Revenind la problema, in ceea ce ma priveste, crezi ca e necesar sa vad un lucru de doua ori ? Probabil ca si cei din jurul B. au avut si ei, la randul lor, satisfactia de a te vedea la "lucru" . :wink:

Cezar Bibu
member

Mesaj de Cezar Bibu » 05 Iul 2004 15:03

@Mihai V,cel mai mare peste a fost in mansa a doua de 13,800,prins de tata Nitu si Lupsan,apoi unul de 13,3 a lui Cipica(si nu de 14,cum se scrie pe pescuitul.ro!!!),si,cu modestie,al nostru de 13,00!
@Gigi durule,imi pare rau daca nu intelege toata lumea sensul postarii anterioare.Am lacune la limba romana...ca si la butonat...Dupa ultima mansa,se vor spune sigur mai multe despre aceasta preselectie.Cit despre regulament,nu prea inteleg ce vrei sa spui(sau ma prefac!)

Scrie răspuns