Cand unii prind 284 kg si altii doar 32 kg, nu crad ca mai poate fi vorba de diferente superficiale. Eu cred ca rezultatele vor reflecta in mare masura valoarea. Normal ca va fi in joc si o doza de noroc, dar mult mai mica decat la alte concursuri de pana acum. Sper sa fie la fel de adaptabili la situatii noi si in Portugalia, iar dupa Selectie sa termine cu concursul si sa inceapa o colaborare totala intre cei calificati.Gica Chioru scrie:Imi pare rau ca nu m-ati inteles, nu m-am referit la conditii. M-am referit la faptul ca diferentierea intr-o balta in care toata lumea prinde, este cel putin superficiala. In fine, mi-am spus doar o parere de observator si nu una de...."expert".
Cezare, suntem multi care urmarim foarte atent ce se intampla si discutam de ce se intampla astfel, dar Bucurestiul e prea departe pentru a veni la fata locului. Dupa ce am vazut cat de palpitant e concursul, imi pare tot mai rau ca nu particip, ca nu pot sa-mi incerc propriile idei si propriile limite, dar distanta e prea mare.
Voi reveni cu intrebari mai detaliate dupa finalizarea concursului, pentru a nu forta concurentii sa-si dezvaluie "secretele" de pe acum.
E clar insa ca vom asista la o schimbare de generatie, deci cei care s-au pus la punct cu noutatile (tehnic si tactic) le-au luat fata celor ce se obisnuisera sa reprezinte tricolorul pana acum.